Off topic: Csak a pozitív!

Tökéletes egyet értek veled :slight_smile: A napsütés egy olyan plusz az életben, amit muszáj élvezni, főleg ha az ember bírja is.
@Kokapu barna én sem leszek, maximum az amúgy természetes fehérségem nem olyan feltűnő :smiley:

2 Likes

Én könnyen is barnulok, persze nyilván ha vízparton naptej nélkül feküdnék a tűző napon, akkor leégnék én is, de ésszel csinálva csak egy kis nyárias színem lesz, és eddig még a mindjárt 43 éves fejem se sínylette meg, hogy nem vagyok vámpír :grinning:

1 Likes

Én is. Bár múlt évben sikerült lebarnulnom, mert minden nap sétáltunk a gyerekkel a parkban. :smiley:

Az a durva, hogy amikor elmentünk nyaralni (bárhová, mindegy, hogy mondjuk Eger, vagy tengerpart), akkor 50-es naptejjel a volt férjem leégett, a gyerekek lebarnultak, én már csak 30-ast kentem testre, és hazajöttem hófehérkén. :smiley:
Egyszerűen nem is fog a nap. Jó, nyár végére általában 2 árnyalattal sötétebb vagyok, de másokhoz viszonyítva még mindig fehér. :woman_shrugging:

5 Likes

Ma végre összeraktuk a könyvespolcot, így még otthonosabb lett a nappali. :blush:
IMG_20210401_201315

24 Likes

Párat olvasgatnék róla!

Más is kinagyította a képet, a könyvcímekért? :smiley: :see_no_evil:

5 Likes

Egész héten, minden este és délután, amikor volt időm varrtam. Szeretek kretívkodni, és mikor láttam egy cikket, hogy hogyan készülnek a filc tulipánok, akkor elkapott a vezérhangya. Van mit még gyakorolni, és szegény nagymamám szerintem a hasát fogja odafent a nevetéstől, hogy varrónő felmenőkkel én ilyen kis bénákat alkotok, de imádtam a folyamatot. Kikapcsolt, és feltöltött. Arról nem beszélve, hogy így színt viszek a mi lakásunkba, és a környezetemben élőkébe is. Remélem, titeket is feldobnak majd a színes kis virágaim :blush::tulip::tulip:⚘⚘
20210402_104221

30 Likes

Engem feldobtak, köszönöm, csudaklasszak, büszke lehetsz magadra! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nagyon vidámak! Gratula! :star_struck:

1 Likes

Nekem is az volt az elso reakciom😁

1 Likes

@koalace @asianlover köszönöm szépen :blush:

1 Likes

IMG_20210403_175952
Dupla szivárvány ma 10 km futas közben, kedvem is egyből jobb lett. :blush:

22 Likes

Mától félárasak a csoki nyuszik a Müllerben! :star_struck: :star_struck: :star_struck:

6 Likes

Szebbek mint az igaziak! Ügyes vagy! :grinning:

1 Likes

Köszönöm szépen :slight_smile: :relaxed:

Minden ünnep után ezt a napot várom. :rofl::shushing_face::partying_face:

4 Likes

Vasárnap teljesen ki voltam akadva, mert anyukámat aznap oltották volna, de kiderült, hogy nem kaphatja azt az oltóanyagot, amit adtak volna.
Erre most hívott anyu, hogy beoltották Pfizerrel, lett egy felszabadult példány. :slight_smile: Ő nagyon veszélyeztetett, így nincsenek szavak, ennek most mennyire örülök. <3

17 Likes

Ezek a gondolatok évek óta velem vannak és erősítenek:
Minden napban találok valamit aminek örülni lehet, kezdve azzal, hogy reggel mikor felébredek és mélyeket lélegzem akkor eltölt annak a tudata, hogy friss és egészséges vagyok.
A következő a munkám , van hol dolgoznom, hasznos vagyok érdekel amit csinálok és örömömet lelem benne. Örömmel járok be minden nap ezeknek a tudatában.
Aztán igyekszem a környezetemben mindig valami jót tenni, segíteni, ez is nagyon sok boldogságot ad.
Fontos, hogy jóban vagyok magammal ez nekem sosem volt nehéz , pedig a tökéletestől elég messze vagyok mind külsőre , na és persze belül is van mit fejlődni. Szeretem magam elfogulatlanul és ez ad egyfajta tartást és derűt amit mindenki észrevesz rajtam.
Végül a legnehezebb : keresem a jót mindenkiben, nem ítélkezem, elfogadó vagyok. Azért itt megjegyezném, hogy van akiben igen nehéz megtalálni :smiley:

14 Likes

Tegnap ilyenkor egy baratnommel kitalaltuk, hogy ma termalfurdozni akarunk egy 40km-rel tavolabb levo faluban. Auto es sofor hijan ugy dontottunk, hogy nekivagunk az egysebesseges bicikliinkkel. :joy: Szamitasaink szerint a terep csak az ut elso harmadaban lett volna dimbes-dombos, igy vallalhatonak ereztuk.
Nekifeszultunk, szinte del lett, mire elindultunk, es “ropke” 4 oraval kesobb meg is erkeztunk a furdore. Termeszetesen a terep nagyon is dombos volt (mondjuk a falvak magyar nevei sokatmondoan mind Hegykoz-zel kezdodnek… sejthettuk volna, hogy nem ok nelkul), tele szerpentinnel es meg el is tevedtunk. :smiley:
DE: nagyon szep ido volt, a falvak hangulatosak, a tajak szepek, egy csomot nevettunk, termaloztunk es nem utolso sorban hatalmas meglepetest okoztunk magunknak azzal a tennyel, hogy lenyomtunk 70km-t azokkal a biciklikkel! :biking_man: :muscle: :partying_face:

21 Likes

Végre sétatávolságra lakom a Kopaszi-gáttól, ma ki is sétáltunk és olyan szép idő volt. :blush:IMG_20210410_143735

19 Likes