Mit használtál ma?

Kérdeztétek pár napja, hogy mit tud a Maybelline Snapscara.
Reggel csináltam előtte-utána képeket, nyilván nem sikerült élesre. :grinning:
Egyszeri festés (én nem szoktam sosem kétszer festeni semmivel), nekem tetszik.
IMG_2019-03-22_10-17-41

3 Likes

A hatása valóban szép azt én is szeretem :slight_smile: Neked nem színezi meg a szemed alatt a bőrt? Nekem állandóan. Emiatt nem fogom sajnos újravenni :frowning:

1 Likes

Nem! Pedig nekem a legtöbb spirál a szemem alatt és a szemhéjamon köt ki, de ez nem. Általában mindegyik spirál ezen bukik meg nálam.

Mai smink:

Először a szemem csináltam meg.
Etude House Proof 10 szemhéjprimer
Nabla Poison Garden Honey szín a mélyítőbe szélesen, Colourpop Good Sportból a Reckless szín a mélyítőbe, a külső V-be és a mozgó rész belső részébe is, alaposan elsatírozva. Poison Garden Opera a külső V-be. Colourpop Super Shock Issa a mozgó szemhéj közepére (imádom :heart_eyes:). Belső szemzugba a Poison Garden Adoration színt tettem.
Pupa Multiplay 06 az alsó pillatőbe, amit a Good Sport Recklessel fixáltam.
IT CC krém - Illumination Fair light
Colourpop No Filter matte korrektor Fair 08, szem alá
Becca under eye púder szem alá
RCMA porpúder mindenhova máshova
Essence Good Vibes baket blush & highlighter
Catrice Caviar Gauche highlighter szemöldök alá is
Urban Decay All Nighter setting spray
Maybelline Snapscara spirál fölső pillákra
Colourpop lila spirál alulra
Nabla matt rúzs Lover’s sleep

Parfüm: Lolita Lempicka Lolita

Próbáltam képeket készíteni, háát, nem annyira jött össze. :smiley:

IMG_2019-03-22_11-39-11

3 Likes

Mai smink:
Maybelline Baby Skin primer
Giorgio Armani Luminous Silk alapozó
Mac Select Sheer Pressed Powder
P.Formula Butter Bronzer
Kiko Desert Dunes Trio Baked Blush Lust Coral színben
Catrice Glow Patrol Highlighter 03 Icon
H&M szemöldökceruza Espresso Brown
Milani szemhéjalap
Teljes mozgó szemhéjre Colourpop pressed mono Snake Eyes (gyönyörűséges szín!)
Dose of Colors Eyescream palettából vettem a két matt mályvás színt és azok keverékével satíroztam el
(ma baba-mama foglalkozáson voltunk, nem akartam túlzásba esni a sminkeléssel, mert rajtam kívül ott nem nagyon visel sminket senki)
Alsó pillatőbe szintén ebből a palettából egy gyönyörű fényes sötétbarnát satíroztam (Double Scoop)
Szemzugba a Catrice Glow Patrol highlihgter ment
Lovely Vampires Lashes szempillaspirál
Mac Viva Glam V. rúzs (természes, fényes árnyalat, szinte ugyanolyan színe van mint a számnak)

Parfüm: Estée Lauder Modern Muse Chic Edp

1 Likes

Örülök, hogy tetszik a Snake Eyes.:slight_smile:

Jaj nagyon! Ma jött meg egy Mac pigment, az is hasonló, olyan vizes fénye van, hogy majdnem dobtam egy hátast mikor swatcholtam a kézfejemre. Hideg tónusú, szürkés-lilás-taupe, pont amit mindig keresek és imádok. Subtle az árnyalat neve.

Majd megnézem.:slight_smile: Még beleviszel a pigment-bűnbe!

1 Likes

Régebben voltak Essence pigmentjeim, de túladtam rajtuk.
Most van két MAC (Blue Brown és ez a Subtle) és ma jött meg két Kell a púder. Azok is gyönyörűek. Egy fényes mohazöld arany mikrocsillámokkal és egy szaténfényű lilás szín, eszméletlen szép az is.

1 Likes

Tegnap este programom volt, így lemostam a baba-mama klubos egyszerű szemsminkemet és kipróbáltam az új pigmenteket. A mozgó szemhéj nagyobb részére a Mac Subtle pigment került, a külső részre a Kell a púder Deja vu elnevezésű gyönyörű fényes, közepesen sötét lila árnyalat. A széleket elsatíroztam a Dose of Colors Eyescreme paletta mályvás matt színével (Blueberry Swirl)

Mai smink:
Ma egy katyvaszt hoztam létre, este kosrámeccsre meg vacsorázni megyünk, arra másik szemsminket fogok csinálni.
Szóval a mai “alkotás”
Armani Luminous Silk keverve EL Double Wear alapozóval+egy kevés Alverde alapozóvilágosítóval
Trend it up Skin Supreme púder
szem alá RCMA púder
P.Formula Butter Bronzer
Max Factor Creme puff pirosító Georgeous Berries
Mac Hyper Real Glow highlighter paletta középső színe
Milani szemhéjalap
Dose of Colors Eyescream paletta fényes rózsaszíne (Bubblegum) ment a mozgó részre, amiről azonnal megállapítottam, hogy nem tetszik. Lemosni nem akartam, így felvittem rá a Trend it up szemfesték ceruzáját
https://kremmania.hu/kremek/trend-it-up-ultra-smokey-szemhejceruza 040-es mályvás barnás szín
Erre satíroztam egy kis matt Blueberry Swirl színt (matt mályvás) és ez ment a mélyítőbe is. Belső szemzugba Mac Hyper Real Glow középső színe.
Alsó pillatőbe szintén a matt mályva szín ment, erre egy kis matt sötétbarna (Hot Fudge)
Essence Volume Stylist 18h szempillaspirál
Mac Fix+
Mac rúzs Angel színben

parfüm: Lolita Lempicka L’eau en Blanc

1 Likes

2 napra elutaztunk, ilyenkor nem szoktam teljes “műalkotást” kreálni a fejemre, csak az alap komfortérzethez szükséges dolgokat használtam. A bőrápoláshoz viszont mindent vittem, aminek 3 neszeszer lett a vége.:smiley: Ebből az egyik a kicsi, ami mindig nálam van, na.
Colourpop Brow Boss szemöldökceruza - mert nyomi a szemöldököm és még csak nem is szimmetrikusan nyomi
Nars korrektor Chantilly - eredetileg a Becca under eye-t akartam vinni, de tégelyes és nem akaródzott plusz bacikat belevinni
Hourglass Girl Lip Stylo Activist - mert nude, nagyon hidratál, könnyen lejön és akár tükör nélkül is újra tudom kenni
Zoeva Graphic Eyes szemceruza Taupe - legkedvesebb darabom, könnyű vele vonalat húzni, nem túl sötét és nem morzsálódik. Nem kell satírozni, így bármikor bevethető. Igazság szerint ez a szemceruza rajtam többet segít, mint egy szempillaspirál.
Maybelline Lash Sensational - elvittem, de nem használtam. Ha nincs rajtam teljes szemsmink, olyan furának látom a kifestett szempilláimat.:smiley: Tudom, hülyén hangzik.

A fürdőszobai neoncső szörnyű volt, minden vélt és valós bőrhibát háromszoros nagyságban és mélységben láttam.

2 Likes

Az esti szemsminkemhez ezeket használtam:
Essence Camouflage+Healthy Glow korrektor
RCMA púder
Rimmel szemhéjalap
Mac Subtle pigment a szemhéjam nagy részére, külső részre Kell a púder Bud nevű pigment, ami egy mohazöld szín. Ebből satíroztam a mélyítőbe is és az alsó pillatőbe.
A széleket Mac Wedge nevű matt világosbarnával satíroztam el.
Szemzugba Catrice Glow Patrol highlighter 03 Icon árnyalat.
Rimmel Scandaleyes fekete szemceruza a felső pillatőbe

1 Likes

Mai smink
Armani Luminous Silk alapozó
RCMA púder szem alá
Guerlain Terracotta bronzosító
Tom Ford pirosító Flush színben
Mac Double Gleam Extra Dimension Skinfinish
Milani szemhéjalap
ABH Subculture paletta: Dawn és Roxy keverve átmeneti színként, Axis (matt blue green) külső v-be, mélyítőbe kicsit belesatírozva és alsó pillatőbe. Mercury (matt szürkés barna) a mélyítőbe.
Mozgó szemhéj belső felére CP Lovely (világos arany) Supershock Shadow, középső részére szintén CP SSS Prickly Pear (fényes barnás meghatározhatatlan szín) erre felütögettem egy kis bronz színt (Adorn) az ABH palettából.
Felső pillatőbe még ment egy kis zöld Essence Long Lasting szemceruza sötétzöld színben
Essence Volume Stylist spirál
Hourglass Lip Stylo Peacemaker szín

Parfüm: Thierry Mugler Alien Edt

2 Likes

Mai smink (főszerepben a Juvia’s Place):

Catrice Dr. Blur primer
IT CC krém - Illumination Fair light
Nabla Close-up korrektor - Porcelain szem alá
Becca under eye púder szem alá
RCMA porpúder az arc többi részére
Physicians Formula butter bronzer
Juvia’s Place The Saharan Blush palette vol 2. - Bee
Csak egy nagyon picit használtam belőle, azt is alaposan szétoszlatva, ezzel el tudtam kerülni a bohóc hatást.
Catrice Caviar Gauche highlighter
Etude House Proof 10 szemhéjprimer
Juvia’s Place The Saharan szemhéjpaletta Katsina színét satíroztam el alaposan és szélesen a mélyítőben, belső szemzugba az Iman került, mozgó szemhéjra a Zoya szín, a külső V-ben pedig a The Saharan blush palette vol 1. -ből az Aby (abszolút szerelem nálam ez a szín).
Szemöldök alá az Urban Decay Petite Heat palettából az Inhale.
Alsó pillasorba egy aranybarna Pupa multiplay szemceruza, fixálva az Aby színnel.
Urban Decay All Nighter setting spray
Maybelline Snapscara spirál
ABH Liquid lipstick - Crush

Parfüm: Lolita Lempicka Lolita

IMG_20190325_125411

5 Likes

Mai smink:
Maybelline Baby Skin primer
Armani Luminous Silk alapozó
Guerlain Terracotta Healthy Glow bronzer
Hourglass pirosító Radiant Magenta szín
The Balm Mary Lou highlighter
Milani szemhéjalap
ABH Subculture paletta: Roxy a mélyítőbe és fölé satírozva, külső v-be és alsó pillatőbe matt meleg barna Fudge, mozgó rész külső felére fényes bronzos Adorn, középső részre Essence Ho Ho Ho paletta középső sor első színe, ami egy fényes sárga arany. Mozgó rész belső felére a Mary Lou highlighter ment.
Trend it up Ultra Wear Nude Pen ultra matt ajakrúzs ceruza 045-ös szín

Parfüm: Chopard Wish

2 Likes

Vééégre elfogyott a Mixa kékkupakos micivize! Elvagyok vele, de a Bioderma Sensibio sokkal gyorsabban leviszi a szemsminket, ma reggel bontottam meg a félliteres üveget.

Ma:
Ja, rájöttem, mi nem tetszett magamon alapozás után: elfelejtettem primert használni… Van, aki szerint felesleges termék, nálam alapszükséglet.
Lioele CC krém
Nars korrektor
Too Faced Peach Perfect púder
Colourpop szemöldökceruza
Catrice szemöldökspirál
Juvia Saharan II pírpaletta: a mályvás szín és a fehéres arany highlighternek, a barna szín kontúrnak
Ma a RT Powder Bleu ecsetét használtam és ezzel nem lett bohócarcom, jee.
UD Primer Potion
Juvia Tribe paletta: világoszöld egész szemhéjra, élénkzöld a mélyítőbe, teal szín a külső v-be… a barnával próbáltam kicsit tompítani, de ez elég élénkzöld lett.:slight_smile: A bronz szín ment a mozgó részre, erre ütögettem fel a Colourpop Tea Gardent, ami zöldessárga duokróm.
Az alsó pillatőbe a teal színt satíroztam el
Zoeva szemceruza Opulence (pirosas) alsó és felső pillatő
Maybelline Lash Sensational
Kat von D Lolita II folyékony rúzs

Parfüm: Gucci Bloom Acqua di Fiori

1 Likes

Én is sokáig feleslegesnek tartottam a primert, de rá kellett jönnöm, hogy azért érzek így, mert még nem találtam meg a megfelelőt.

1 Likes

Nagyon igazas van! Én is gondolkodtam már ezen. Még én is keresésben vagyok, és mivel szeretem a termékeim teljesen elhasználni, elég lassú a feladat. :smiley:

1 Likes

Nekem is volt az elején néhány semmilyen élményem, amik semmit nem változtattak az összképen. Aztán a Hylamide HA Blur mindent megváltoztatott (sokan utálják, nekem nagyon jó a tág pórusok és a hegek miatt).

Nálam se valami gyors a feladat.:slight_smile: De kitapasztaljuk a természetük minden oldalát!

1 Likes