És van egy sárga szín benne, ami olyan puha, mint a supershockok.
El fogok kárhozni, és ez részben miattad lesz!
Mai smink:
Maybelline Baby Skin primer
Giorgio Armani Luminous Silk alapozó
RCMA púder a szemem alá
Mac Select Sheer Pressed púder a többi részre
Benefit Hoola bronzosító
Trend it up pirosító
Ofra Pillow Talk highlighter
H&M szemöldökceruza
Rimmel szemhéjalap (nemsokára elfogy)
Dose of Color Eyescream paletta: Berries’N Cream (matt világosrózsaszín) fixáltam az alapot, mélyítőbe Cone (matt mályvás barna) satíroztam mozgó szemhéj belső felére Banana Split (fényes sárga arany) mozgó szemhéj többi részére Sherbert (fényes narancsos rezes szín) külső sarokba Double Scoop (fényes sötétbarna) alsó pillatőbe a matt mályvás barna ment és arra a fényes rezes szín, belső szemzugba egy pötty Ofra highlighter
Maybelline Volum’Express szempillaspirál
Trend it up fixáló spray (nem szerettem a spriccnije miatt, de 1-2 használat és el fog már fogyni)
Mac Runway Hit retro matt finishű rúzs: ismét rá kellett jönnöm, hogy utálom ezt a rúzst. Mennie kell a kollekciómból és soha többet nem fogok retro matt finishű rúzst venni. Száraz, emiatt nehéz kenni, borzalmasan rondán kopik, az ajak legapróbb ráncait vagy szárazságát ezerszeresre nagyítja. Hiába teszek alá ajakbalzsamot, akkor sem szép.
Parfüm: Zara Red Vanilla Edt
Az előbb néztem ezt a palettát, de láttam, hogy írtál és nem ütöttem le. Remélem tiéd lesz
Menne az neked magadtól is, plusz úgyis együtt kárhozunk el!
Hú, de jó, hogy mindig lebeszéltem magam a Ruby Woo-ról. Sokan imádják az állaga miatt, de engem meg a satinok is szárítanak.
Ez egyébként érdekes, én a Nabla Denude rúzsokat is elég keménynek, száraznak tartom, de egyébként nem szárít.
Érdekes, mennyire egyénfüggő dolog ez, nekem megvan a Ruby Woo és az egyik kedvenc rúzsom, imádom az állagát, én annyira könnyen tudok vele dolgozni. Van sima matte is (D for Danger), az egy hajszálnyival még jobb, de ha választanom kéne, hogy krémes vagy retro matte szárazságú formula legyen, egyértelműen az utóbbi mellett döntenék
Kedves vagy, köszi! Igen, beleegyezett az eladó, hogy àprilisban bonyolítsuk le az üzletet. Köszi @Amadea mégegyszer.
Én se érzem, hogy szárítana a Jolie, de az állaga miatt nem szeretem annyira használni.
Nagyon szívesen, örülök.
Na, egy retro matte rajongó! Szoktál aláhidratálni?
A Ruby Woo is megvan, azt sem igazán szeretem. Számomra a Russian Red sokkal kényelmesebb.
Az satin? Nekem a Rebel, a Red és a Twig van meg, de nem használom valami gyakran őket.
Azt hiszem sima matte, a Ruby woo pedig retro matt. Én a Ruby színét imádom, de sajnos a retro mattok nagyon csúnyán kopnak, rajtam legalábbis. A szám belsejétől kopni kezd és nem olyan esztétikus mert egy kis ajak összedörgöléssel nem lehet újra homogénné tenni az egész szájon mivel nagyon száraz.
Sima matte finish. Nekem a Mac rúzsok közül a satin a kedvenc finishem.
Dettó
Úgy szoktam, hogy sminkelés előtt fogat mosok, utána leradírozom a számat, bekenem vastagon ajakápolóval, az rajta van amíg sminkelek, utána letörlöm, és jön a rúzsozás. Nemrég viszont vadásztam a dm-ben a leértékelt cuccok között egy trend it up rúzs primert, most ezt kenem fel, miután letöröltem az ajakápolót. Ez is hidratál, de valahogy nem hagy zsíros réteget, nem csúszkálnak rajta a rúzsok. Szuper kis cucc, már bánom, hogy nem vettem többet
Köszi, majd lehet, hogy kipróbálom.
Tudtok ajánlani primert az olcsóbb kategóriából? Eddig talán csak az essence get picture ready! primer vált be, ami javította a tartósságot. Nem szeretnék nagyon mattítót, inkább blurring verzió kellene a tág pórusaim, egyenetlenségek végett.
Ami nem vált be: kétféle TO, Catrice Prime & Fine beautifying primer.