A light árnyalatot. Már az üveg a végét járja, és már megvettem a következőt is, szóval igen, szeretem. Most már van matt változat is, bár nekem ezzel sem durva a T-vonal zsírosodása.
Egyetlen negatívumot tudnék mondani, mégpedig a kiszerelése eléggé gagyi. Pumpás, az addig ok, de kb. amikor már csak a harmada van az üvegben, már képtelenség kipumpálni belőle, és ez nem csak nálam probléma, sokan panaszkodnak. Persze így is használom, a pumpa csövével bűvészkedem ki, de bosszantó.
Viszont, ha a Catrice Tinted mousse nem annyira vált be neked, akkor nem tudom, hogy merjem-e ezt ajánlani, mert fedése ennek sincs. Inkább csak egységessé varázsolja a bőrt. De én ugye mindkettőt éppen ezért szeretem.
A Pistacchio krém zselét imádom, az most az éjszakai krémem. Legszívesebben megkóstolnám, olyan finom pisztáciás illata van.
Először úgy tűnik, mintha túl “sok” lenne a krém, de hamar beszívódik, és egyáltalán nem zsíros.
Amúgy nem emlékszem már, hová való vagy, de Szombathelyen van üzletük, ott biztosan ki lehet próbálni mindent.
körmendi vagyok, Szombathely csak 30 km tőlünk. Mindig tervezem, hogy bemegyek az üzletükbe, aztán eddig valahogy elmaradt. A pisztáciás krémre biztosan beruházok.

), de most, amikor inkább a barnás szín dominál éreztem azt, hogy ehhez márpedig lila spirál kell. És végül is tökre feldobja, szóval nem volt rossz döntés, és talán a barnás szín jobban kiemeli a lila spirált.
)