A light árnyalatot. Már az üveg a végét járja, és már megvettem a következőt is, szóval igen, szeretem. Most már van matt változat is, bár nekem ezzel sem durva a T-vonal zsírosodása.
Egyetlen negatívumot tudnék mondani, mégpedig a kiszerelése eléggé gagyi. Pumpás, az addig ok, de kb. amikor már csak a harmada van az üvegben, már képtelenség kipumpálni belőle, és ez nem csak nálam probléma, sokan panaszkodnak. Persze így is használom, a pumpa csövével bűvészkedem ki, de bosszantó.
Viszont, ha a Catrice Tinted mousse nem annyira vált be neked, akkor nem tudom, hogy merjem-e ezt ajánlani, mert fedése ennek sincs. Inkább csak egységessé varázsolja a bőrt. De én ugye mindkettőt éppen ezért szeretem.
A Pistacchio krém zselét imádom, az most az éjszakai krémem. Legszívesebben megkóstolnám, olyan finom pisztáciás illata van. Először úgy tűnik, mintha túl “sok” lenne a krém, de hamar beszívódik, és egyáltalán nem zsíros.
Amúgy nem emlékszem már, hová való vagy, de Szombathelyen van üzletük, ott biztosan ki lehet próbálni mindent.