Mit használtál ma?

A light árnyalatot. Már az üveg a végét járja, és már megvettem a következőt is, szóval igen, szeretem. Most már van matt változat is, bár nekem ezzel sem durva a T-vonal zsírosodása.
Egyetlen negatívumot tudnék mondani, mégpedig a kiszerelése eléggé gagyi. Pumpás, az addig ok, de kb. amikor már csak a harmada van az üvegben, már képtelenség kipumpálni belőle, és ez nem csak nálam probléma, sokan panaszkodnak. Persze így is használom, a pumpa csövével bűvészkedem ki, de bosszantó.
Viszont, ha a Catrice Tinted mousse nem annyira vált be neked, akkor nem tudom, hogy merjem-e ezt ajánlani, mert fedése ennek sincs. Inkább csak egységessé varázsolja a bőrt. De én ugye mindkettőt éppen ezért szeretem.

A Pistacchio krém zselét imádom, az most az éjszakai krémem. Legszívesebben megkóstolnám, olyan finom pisztáciás illata van. :smiley: Először úgy tűnik, mintha túl “sok” lenne a krém, de hamar beszívódik, és egyáltalán nem zsíros.

Amúgy nem emlékszem már, hová való vagy, de Szombathelyen van üzletük, ott biztosan ki lehet próbálni mindent.

Nagyon jó a memóriád :slight_smile: körmendi vagyok, Szombathely csak 30 km tőlünk. Mindig tervezem, hogy bemegyek az üzletükbe, aztán eddig valahogy elmaradt. A pisztáciás krémre biztosan beruházok.
Az a baj a bőrömmel, hogy előfordul egy hónapban egyszer, hogy oldalt az áll csontomon jönnek ki pattanások. És elég sokáig meglátszik a nyomuk, hiába a C-vitamin szérum. Ráadásul a tinikori pattanások hegei is mind megvannak, szó szerint néhány helyen lyukacsos a bőröm. Meg vannak tág pórusok. Ezért szeretem ha az adott terméknek vagy egy kis fedése. Ja, és a szemem is mindig karikás, a szemhéjam meg olyan barna mintha ki lenne az egész sminkelve valami barna szemhéjpúderrel :smiley:

Pattanásokat leszámítva ezek mind vannak nálam is. :smiley: vagy inkább :disappointed_relieved:
Főleg az állam néz ki szarul, de még így is jobban tetszik a BB és a Catrice természetessége, mint az alapozó. Azokat a BB-ket pedig utálom, amelyik úgy fed, mintha alapozó lenne, pl. a Missha.
Habár nemrég zsibiről vettem egy IT CC-t (matt változat), hát az egy álom. Annál érzem azt, amit a Bobbi alapozónál kéne, nevezetesen hogy TÖKÉLETES. Legszívesebben állandóan azt használnám, ha nem lennének egyéb olyan termékeim is, amiket szeretek. De most kb. úgy vagyok, hogy Catrice mousse és Magister BB hétköznapra, Bobbi, ha valamiért alapozózni akarok, és ez az IT CC, arra az esetre, ha alkalom van, egész napra kell, vagy tényleg jól akarok kinézni, és nem akarok a zsírosodás miatt aggódni.
Nem annyira mozgatta meg az IT a fantáziámat, bár persze már nézegettem, amikor jött róla a Cult Beautyról hírlevél. De aztán amikor pont azt az árnyalatot árulta valaki, amit én korábban belőttem magamnak, mert neki sötét lett, hát mégis megvettem, és ennél jobb vételem nem is lehetett volna!

Nekem nagyon bejött a G&G C-glow. Most, hogy egy másfél hétig nem használtam, és utána újra elkezdtem, látom, hogy mennyivel egyenletesebb tőle a bőröm, és a hegeim is mintha kisebbek lennének. Egyedül a pigmentfoltomon nem nagyon veszek észre hatást, de már az első kettőnek is örülök.

Ma fogyott el a C-Glow, kíváncsi vagyok, hogy észre veszek e változást, most hogy nem fogom használni. Jövő hónapban megrendelem újra.

Az IT CC krémről, meg úgy egyébként a márkáról is eddig csak jókat olvastam, hallottam. Nagyon kíváncsi vagyok rá, lehet, hogy nekem is be kellene ruháznom egy ilyen CC krémre. Nehéz igazán jó alapozót,CC vagy BB krémet találni, ami minden szempontból tökéletes és még a színe is jó.

Smink:
Magister BB krém
Colourpop No Filter Matte Concealer Fair 08 árnyalat
Arcra picit világos lenne, de szem alá tökéletes. Ujjal szerintem nem lehet rendesen eloszlatni, és ecsettel sem tökéletes, legközelebb blenderrel próbálom. Egyébként eddig nem rossz.
Becca under eye púder szem alá
RCMA porpúder máshova
A Colourpop púdert elfelejtettem használni, pedig akartam. :smiley:
Essence Good Vibes Good Memories blush trió két színe keverve
Etude House Proof 10 szemhéjprimer
Essence Good Vibes Good Memories szemhéjpaletta két színe. Nagyon elégedett vagyok vele.
Urban Decay Petit heat palettából matt a mélyítőbe
Colourpop lila szempillaspirál
(látszik, és imádom)
Colourpop Lippie Stix - Cami

Sajnos a szemhéjamról nem tudtam jó képet, de a spirál látszik!

IMG_20190320_115923

9 Likes

Csodás ez a spirál! Nagyon jól áll.

1 Likes

Mai smink:
Giorgio Armani Luminous Silk alapozó
Bourjois Healthy Mix korrektor
RCMA szem alá
Mac Select Sheer Pressed púder a többi részre
UD Beached Bronzer
Rimmel Maxi Blush Wild Card árnyalat
Becca Opal highlighter
H&M szemöldökceruza Espresso Brown
Milani szemhéjalap
Bourjois folyékony szemfesték Mauve Your Body (lilás-szürkés-taupe)
Erre vittem fel a Mac Shale nevű szemhéjpúderét, ami szintén egy meghatározhatatlan lilás-szürkés árnyalat (inkább lila felé hajlik)
Mivel túl mattnak láttam az eredményt, még erre tapogattam fel egy kis YDK nevű fényes árnyalatot a Naked2 palettámból
Belső szemzugba Mac Shroom ment (fényes krémszín)
Alsó pillatövet Mac Satin Taupe színnel emeltem ki
felső pillatőbe elsatíroztam a Rimmel Scandaleyes fekete szemceruzával húzott vonalat
Essence Volume Stylist spirál
Rimmel Kate Moss nude rúzs 45-ös szín

Parfüm: Zara Tuberose Edt

2 Likes

Imádom ezt a spirált:)

1 Likes

Úristen, de szép és nagyon jól is áll :slight_smile:

1 Likes

Úú nagyon jó! :heart:

1 Likes

Annyira extra hatást ad a sminknek! Én is nagyon szeretem, bár még csak egyszer volt rajtam.

1 Likes

Amúgy az az érdekes, hogy volt már rózsaszínes, lilás a szemsminkem amióta megvan (jó, mondjuk csak egyszer :grinning:), de most, amikor inkább a barnás szín dominál éreztem azt, hogy ehhez márpedig lila spirál kell. És végül is tökre feldobja, szóval nem volt rossz döntés, és talán a barnás szín jobban kiemeli a lila spirált.
Na mindenesetre tetszik, legközelebb más színt is fogok venni.

3 Likes

@Anheszenamon!!!
https://kremmania.hu/elado/cassie25-juvia-s-place-tribe-eyeshadow-palette

2 Likes

Ma:
TO fluid primer - annyira fluid, hogy roppant fürgének kell lenni vele
Fenty Beauty Pro Filt’r alapozó 120
Becca under eye corrector
Nars Chantilly korrektor
Laura Mercier Translucent Setting púder mini - pufi Zoeva korrektorecsettel szebb lesz, mint beautyblenderrel
Colourpop szemöldökceruza
Catrice szemöldökspirál
Juvia The Saharan II pirosítópaletta barna szín - nagyon szép kontúr és ezzel nem festek bohócarcot
The Balm Balm Springs pirosító mini
Jeffree Star Hypothermia highlighter - inkább csillám, mint folyékony fény (legalább nem akarom megvenni az összeset)
wet n wild szemhéjalap
The Balm Meet Matt(e) Trimony matt csont egész szemhéjra és a hideg barna a mélyítőbe
Nabla Poison Garden: Opera a külső v-be, Fabric csillámos bézs a belső szemzugba, Craving csillogó lila a mozgó részre. A széleket a Zennel satíroztam el.
Az alsó pillasorba a Honey és a Majorelle ment (mustár és élénkkék), a külső részbe a Zoeva sötétkék-csillámos Mr. Marvelous szemceruzája.
A mozgó részre feltapogattam még a Colourpop Milky Wayt, ami egy nagyon élénk fukszia, kékeslila csillámokkal.
Maybelline Lash Sensational
Jeffree Star Rose Matter rúzs mini

Parfüm: Tom Ford Black Orchid minta

1 Likes

Köszönöm! Írtam is neki (ebben a hónapban nekem már nem fér bele anyagilag :see_no_evil:)

1 Likes

Juj, de izgultam, hogy időben észrevedd! Csodás paletta.
Biztos elteszi, nagyon kedves lány.

1 Likes

Gyorsan néztem swatchokat. Gyönyörű. Kedves vagy, hogy eszedbe jutottam és szóltál. Isabelletől megveszem a Magicet és a Masquerade palettát. Így lenne 4 JP palettám.
Ja, én vtina85 meg àrul egy CP Good Sport palettát, ő is nagyon jó lenne. :see_no_evil::thinking:

2 Likes

Ha valakinek valamire faj a foga ami a Bipa vagy a DM kinalataban van, akkor jelezze. Vasarnap hazamegyek, szerdan pedig Pesten at vissza, tudunk “randizni”.

Ma a szokasos BareMinerals Prime time BB Primer-Cream volt rajtam, Estee Lauder Double wear concealer es Burt’s Bees Tinted lip balm (Pink Blossom).

3 Likes

Jajjj, a Good Sport nagyon jó! Sztem szintugrás a korábbi CP palettákhoz képest ésésés olyan gyönyörű!

Igen, tényleg gyönyörű. Swatchokat nézegetve elájultam, hogy mennyire szép.

1 Likes