Mit használtál ma?

Köszönöm, meg is nézem honnan lehet beszerezni legegyszerűbben :slight_smile:

1 Likes

https://www.anastasiabeverlyhills.com/brush-12/ABH01-28033.html ez nagyon szuper de drágább, viszont ami nekem nagyon bejött https://www.ebay.com/itm/Microblading-Makeup-Eyebrow-Tattoo-Pen-Fork-Tip-Eye-Brow-Pencil-Ink-Pen/401583020327?hash=item5d80369927:m:me7tNP_xCHmEOzH96O5zxdA az ez. 320 Ft, és szuper ecset szemöldökgélhez. Nagyon természetes hatást lehet vele elérni, gyors és praktikus is. Nem a terméket használom, hanem a belenyomkodom a gélbe a 4-ágú kis fejet és amennyi gélt felvesz, azzal nagyon szépen lehet szemöldököt rajzolni.

2 Likes

Köszönöm neked is, utánanézek :slight_smile: Látom az ABH már kettőtöknek is bejött :slight_smile:

1 Likes

Igen, ráadásul @scorpionqueen-től függetlenül. Utána láttam, hogy ő is azt ajánlotta. Tényleg nagyon jó kis ecset, de én már hónapok óta csak a 4-ágú olcsóságot használom. Valahogy nagyon ráállt a kezem. Előtte viszont csak az ABH ecsetet és nagyon jól funkcionál. Majd mesélj végül mire jutottál és hogyan vált be:).

1 Likes

Rendben :slight_smile: Ez a 4 ágú dolog is érdekel, láttam már többeknél blogokban, még sosem használtam ilyesmit, kíváncsi vagyok nagyon. Egy ABH meg hát csak jó lehet :slight_smile: Az egyetlen ami miatt vacillálok hogy sosem rendeltem még sem ebay-ről, sem külföldről :laughing::sweat_smile: Illetve Edittől (barbeautysale.blogspot.hu) szoktam, ha ABH mellett döntök akkor valószínűleg nála próbálkozom majd :slight_smile:

Az mennyire mániákus dolog már, hogy az Atomszőke egyik jelenetében nyugtáztam, hogy nincs eldolgozva a sötét (!) szemhéjpúder Charlize Theron szemhéján?

8 Likes

Ezt szerintem csak azok értik meg akik ide írkálnak :laughing::laughing::laughing::innocent:

2 Likes

:smiley:
Én a divatfotókat szoktam elemezni, így: aha, itt és itt van a highlighter, az meg ott a kontúrozótól van…
:smiley:

3 Likes

Én az X-faktorban néztem a kiscsajokat mindig, és sopánkodtam a páromnak, hogy istenem, nem jó ez az alapozó szín (óriási “demarkációs vonal” az állon), borzalmasan néz ki a kiscsaj szemöldöke is, stb. Páromat ez persze nem érdekelte… :smiley:

2 Likes

:smiley: Én meg se osztottam a felfedezésemet a párommal, lekarmolta volna az arcát.

3 Likes

@anon46483502 ilyen karmos kis szemöldökrajzoló tollakat lehet drogériában is szerezni, ha érdekel. L’Oréálnak van, az tuti és talán a Maybelline is kijött már ilyennel. Igaz, nem annyira olcsó, mint az e-bayes, de könnyebben elérhető (ha nem szeretnél rendelni a neten).

2 Likes

Nálam még a rosszul alapozott férfi színész arcok verik ki a biztosítékot. Néha túl narancs/barna vagy túl vannak púderezve, mattítva és nagyon természetellenes lesz. Ha a nők vacakul vannak festve az sem tetszik, de az legalább mindennapos :joy:

4 Likes

Köszönöm, rájuk lesek :slight_smile:

Nekem az is egy WTF amikor a pasi műsorvezetőnek/játékosnak/tökmindegy látványosan ki van húzva a szeme, meg van rajzolva a szemöldöke. Asszem Istenes Bence volt a Survivor vezetése közben akinél csak lestem hogy miért kell ilyen csajos babaarcot rajzolni neki ráadásul vízvonalat kihúzni?! (nem 100% hogy őnála láttam de sanszos hogy igen)

3 Likes

Mai smink.
Ma vacak kedvem volt/van (biztosan az időjárás), úgyhogy egy kis színt akartam magamra csempészni.

Sleek Shine contol primer
Magister BB krém
Rimmel ecsetes korrektor
Becca under eye púder szem alá
RCMA porpúder az arc többi részére
Etude House Proof 10 primer
Colourpop It’s my pleasure paletta alsó sora: mélyítőbe Fan Fiction, külső v-be Sleeper, mozgó szemhéjra Mr. Sandman.
Pupa multiplay szemceruza 06 alsó pillatőbe, Sleeperrel fixálva
Kiko Smart Blush - 10 Magenta (csak finoman, hogy ne legyen túl sok)

Kell a púder rúzs - Melrose

5 Likes

Mai smink
Catrice HD Liquid alapozó
Bourjois Healthy Mix korrektor
RCMA a szemem alá
Mac Select Sheer Pressed púder a többi részre
Mac Bronzing púder Matte Bronze
Pupa Like a Doll pirosító Vibrant Coral
Mac Hyper Real Glow highlighter paletta középső színe
Lovely Brows Creator Pencil
Rimmel szemhéjalap
Cargo Vintage Escape paletta matt csontszínével (Harvest Moon) fixáltam az alapot, mélyítőbe matt barackos színt (Autumn) satíroztam, külső v-be, alsó pillatőbe az acélkék/acélszürke Twigs került. Ezt a színt eddig szinte soha nem használtam, ma mindenképp ki akartam próbálni. A mozgó rész többi részére a Hyper Real Glow paletta legvilágosabb highlightere került.
Felső pillatőbe tusvonal helyett a Cargo paletta fekete matt színét használtam (BlackCrow)
Essence Volume Stylist 18h szempillaspirál
Trend it up Matte Lipcream 045

Parfüm: EL Modern Muse Chic Edp

%5Bhu.upload_selector.default_image_alt_text%5D

%5Bhu.upload_selector.default_image_alt_text%5D

3 Likes

TO fluid primer (folyik is mindenüvé)
Lioele CC vegyítve a Nyx Can’t Stop… Pale árnyalatával
Becca under eye corrector (hatalmas a szerelem, pedig impulzusvásárlás volt)
Nars korrektor Chantilly
Laura Mercier setting powder a szem alá
Hourglass Mood Light púder
Colourpop szemöldökceruza
Catrice szenöldökspirál
Catrice Prime and Fine kontúrozó
Catrice Glow Patrol Highlighter Aphrodite belső szemzugba is
Juvia’s The Saharan II pirosítópaletta Bee árnyalat (mályvás)
UD Primer Potion
UD Born to Run: azzal szórakoztam, hogy a fényes árnyalatokat elsatírozzam a mélyítővonalban, sajnos nem nagyon jött össze. A drapp Weekenderrwl alapoztam, a világos korall Still Shot, a barna Riff ment a mélyítőbe. A Hell Ride sötétlila a külső v-be, követte a Punk és a Good as gone sötétbarna árnyalatok, meg a fényes fekete Jet.
A mozgó részre az Empire Colourpop monót nyomogattam fel, ami egy gyönyörűséges sötétZÖLD, erre ütögettem az UD palettából a fényes drapp Strandedből.
A széleket a narancs Baja színnel satíroztam el. Ő és a sötétlila Hell Ride ment az alsó pillasorba.
Felső pillasorban végig, alul csak a külső réyzen a Zoeva Mr. Marvelous (fekete-kék csillámos) szemceruzáját használtam.
Maybelline Lash Sensational
Hourglass Girl Lip Stylo Activist

Parfüm: Tom Ford Tobacco Vanille - utálom azt az ezüstkupakos 10 ml-s mintaüveget, ez a második, ami nem működik.:frowning:

Ja, csodálatosképpen még időben is indultam el.

3 Likes

Revers zöld primer
Magister BB krém
Rimmel ecsetes korrektor
Becca under eye brightening setting powder szem alá
RCMA porpúder az arc többi részére
Milani Baked blush Berry amore
Pupa Collection Privée highlighter
Etude House Proof 10 szemhéjalap
Lorac Pro paletta: Taupe a mélyítőbe és fölé, Sable a külső V-be, Lt. Bronze a mozgó szemhéjra, Nude a belső szemzugba és White a szemöldök alá.
Pupa Multiplay aranybarna szemceruza az alsó pillatőbe, amit fixáltam a Taupe színnel.
Maybelline Snapscara spirál
Anastasia Beverly Hills liquid lipstick - Crush

Parfüm: Guerlain Le Petite Robe Noire

2 Likes

A Magister BB krémmel és a pisztáciás krém-géllel én is szemezek. Meg vagy elégedve a BB-vel? Melyik színt használod?

Mai smink:
KAP primer
Yamuna ásványi por állagú alapozó Caffee Latte színben: nyárra szeretnék egy olyan ásványi alapozót, ami nem fog lefolyni rólam és nem fénylik át fél óra alatt az egész fejem. Az Alverde ilyen terméke nem vált be, sem a fedése, sem a színe nem jó. KM zsibin láttam meg ezt a Yamuna por alapozót, úgy gondoltam a színe is passzolni fog. Ma próbáltam ki először, és így elsőre nagyon pozitív véleménnyel vagyok róla. Nagyon szép, természetes hatást lehet elérni vele, szép a fedése, két rétegben még a pattanások után maradt nyomokat is gyönyörűen elfedi (csak a problémás területekre tettem 2 rétegben) Nagyon tetszik, kíváncsi vagyok mennyire lesz tartós rajtam estig és mennyire fog átfényleni alatta a homlokom. Az adagolást még meg kell szoknom, mert könnyen száll mindenfelé és kicsit több időbe kerül a felvitele mint egy folyékony alapozó esetében.

Púdert most csak a szem alá használtam, RCMA minimális mennyiségben
Urban Decay Beached Bronzer
Mac pirosító Melba szín
The Balm Mary Lou highlighter (őt is majdnem eladtam, de meggondoltam magam. Csodás termék, ráadásul ő volt az első minőségi highlighterem)
H&M szemöldökceruza Espresso Brown
Rimmel szemhéjbázis
Urban Decay Naked2 paletta (legrégebbi high-end palettám) mozgó szemhéj 2/3 részére Chopper, gyönyörű rezes szín, belső részre Mary Lou highlighter, mélyítőbe a bronzosítót satíroztam, ez ment az alsó pillatőbe is egy kis Chopper színnel
Felső pillatövet a matt fekete színnel (Blackout) sötétítettem
Maybelline The Colossal Volum’Express szempillaspirál
Mac Fix+
Mac rúzs Twig árnyalat

Parfüm: Suddenly Madame Glamour

1 Likes