Az úgy pont tökéletes! Postázol is? Melyik palettákat szánod eladásra? Csak hogy legyen időm meggondolni, hogy melyiket szeretném.
Kokapunak igaza van ez tényleg a mini. A magic menne, a Nubian 2 , a masquerade, a saharant talán megtartom ,de lehet áprilisig még meggondolom
persze, postázom is, ha úgy szeretnéd, igen tudom ,nálad nincs foxpost lehetőség, nem probléma
Nagyon kedves vagy, köszönöm! Az 100%, hogy megveszem az egyiket!
Még a saharan II van , azt sem tudom nagyon kihasználni, (nem beautybayes árakon adom)
Én az összes harisnyát utálom. Pedig a színesek, mintásak nekem is tetszenek, csak nekem mindegyik fodrozódik a bokámon, mert alacsony vagyok. Gyűlölöm. Tavalyelőtt volt a keresztlányom esküvője, akkor vettem méregdrágán (4600 volt) harisnyát a Müllerben, az szépen mutatott ugyan, de második használatra kiszakadt…
Viszont @Anheszenamon ha van a méretedben színes harisnya, és szeretnéd, akkor miért ne hordanád? Én mindig azt szoktam mondani, hogy akinek nem tetszik, adjon másikat.
Meg is néztem a swatchokat és szeretném majd a Masquerade-et és a Magicet. Csodálatosak. Ha biztosra mondom, hogy megveszem, elteszed nekem áprilisig?
Végül is a méretemben van harisnya, csak már nem nagyon hordok szoknyát. Nem vagyok ám extrém kövér, 164 cm és 71 kg vagyok, de azért van rajtam egy 10 kg felesleg kb. Nem szívesen mutogatom magam, de próbálok nyárig leadni pár kg-t
Mai smink:
IT Cosmetics matt CC krém - SPF40
Rimmel ecsetes korrektor szem alá
Becca under eye brightening setting púder szem alá
RCMA porpúder az arc többi részére
Pupa Material Luxury marbled blush
Imádom ezt a pirosítót, annyira üde hatása van, pedig az eladónak úgy kellett rábeszélnie, mert féltem, hogy nagyon csillog. De azóta is hálás vagyok neki, mert egy csoda.
MAC Prep+prime szemhéjprimer
Pupa 501-es szemhéjpúderrel fixálva
Szem: Először is a mélyítőbe, és kissé fölé a Juvia’s Saharan I. pirosító palettából a Zane szín került, külső V-be ugyanebből a padlizsán színű Aby. Mozgó szemhéjra a Toby-t tettem, ami narancssárga, de mivel így nem lett volna rózsaszín az összhatás, így a Magic palettából a Zuba színt tettem fölé Fix+ -os ecsettel, amitől még mindig inkább narancsos rózsaszín lett a végeredmény. Belső szemzugba a Magicből az Osun került. (végeredmény a sminkkihívásos topikban látható)
Pupa Multiplay szemceruza - 06 Crazy purple az alsó pillasorba
Catrice Caviar Gauche highlighter, szemöldök alá is
Urban Decay All nighter setting spray
Tha Balm Mad lash spirál
Nabla Soft touch lipstick - Party in Paris
Parfüm: Lolita Lempicka Lolita
Tegnap nem sminkeltem, mert totál náthás voltam még. Viszont kiemelném az Elizabeth Arden Eight hour cream-et, ami büdös, mint a dög, de cserébe ma már alig látszik valami az orromon. Ez pedig azért nagy szó, mert máskor hiába kenem, gyakorlatilag előbb vörös, utána darabokban hámlik le a bőr az orromról (egy picit most is, de még vállalható).
Ezt a csodás Pupa pirosítót láttam nemrég itt piactéren, majdnem le is ütöttem, de be kellett látnom, hogy az én tág pórusú és pattanás hegekkel teli arcomon nagyon csúnyán mutatnak a fényes pirosítók. Pedig annyira szép!
Ne csináld ezt! Nem vagy te duci! És hidd el, nem az számít!
Én közel 100 kg vagyok a 160 centimhez, és szoktam színesben, mintásban járni. Nyáron (mikor már nem kell harisnyanadrág, mert a bokán fodrozódó harisnya elég kiábrándító, pedig egyébként hordanám) szinte csak szoknyát és ruhát viselek. De nem ám bő lebernyeget, hanem ami követi a testem vonalát (persze nyilván nem sztreccset), és ha nem is minit, de a legtöbb térdig érő. Tudod, hányszor szokták megdicsérni az öltözetem?
Amúgy megértelek, régen én is ilyen voltam. Nem szívesen mutogattam magam.
Aztán rájöttem, hogy nem a ruháktól leszek kövér, vagy vékony.
Rövid ez az élet ahhoz, hogy ne abba öltözködjek, amibe szeretnék. És ha te elfogadod önmagad (ez nem jelenti azt, hogy nem dolgozhatsz közben a plusz kilóid leadásán), a környezeted is el fogja fogadni a stílusod.
Köszönöm a bíztató szavakat! Egyébként a bő lebernyegeket én sem szeretem, mert úgy vettem észre, hogy csak még nagyobbnak látszom bennük. Azért nehéz elfogadnom ezt az állapotot mert alapvetően egy vékony testalkatú nő voltam, egészen addig míg kiderült, hogy PCOS-em van meg pajzsmirigy alulműködés. Na meg a szülés is rásegített az alakom megváltozására. Nem ugrásszerűen jöttek rám a kg-ok, hanem fokozatosan. 10 éve az esküvőnkön még 58 kg voltam (emlékszem még azt is sokalltam) aztán minden évben hozzáadódott egy kicsi. Voltam már 75 kg is és nem terhesen
mai smink
Maybelline Baby Skin primer
Catrice HD Liquid alapozó
(homlokomon kipróbáltam a tegnap vett Alverde por állagú ásványi alapozót. Elsőre nem vagyok jó véleménnyel róla. Sötét is a színe, fedése meg szinte nulla. De majd nyáron elválik hogy jó vagy nem)
Essence Camouflage+Healthy Glow korrektor a szemem alá
RCMA púder
https://kremmania.hu/kremek/hourglass-ambient-lighting-bronzer Luminous Bronze Light színben (nagyon selymes, szépen pigmentált)
Tom Ford pirosító Flush árnyalat
Mac Double Gleam Extra Dimension Skinfinish
Catrice szemöldökceruza
Essence Make me Brow szemöldökspirál
Milani szemhéjalap
Essence G’Day Sydney paletta: matt csontszín, matt világosbarna, matt sötétbarna, szaténfényű világos arany a mozgó szemhéjra külső részre fényes bronz,
Essence Ho Ho Ho palettából arany szín a mozgó rész közepére
Essence Volume Stylist 18h szempillaspirál
Mac Fix+
Mac rúzs Runway Hit retro matt finish (nem szeretem és a színe sem tetszett magamon ehhez a sminkhez, így kevertem az EL Pure Color Envy Sculpting Irresistible nevű barnás árnyalatú rúzsommal)
Parfüm: EL Modern Muse Chic
Ez az Alverde nem csak púder?
Nem. Az van ráírva, hogy ásványi alapozó.
Nekem a kombinált bőröm nem igazán bírja az ásványi alapozókat, sajnos púder formában sem. Átfényesednek, összecsomósodnak, mimikai vonalakat képeznek Pont a napokban vettem elő újra a Lilly Lolo ásványi alapozó púdert, egy csoda az az állag, a puhasága. A fedése tökéletes, a szín tökéletes, de olyan csúnyán összegyűlt megint a homlokomon
Nekem sem jött be.
Sem a színe, sem az állaga. Olyan undoritó lesz tőle az összkép
Uh, akkor nem értem, legalább kicsit fednie kellene. Én még sosem próbáltam ilyen por alapozót.
Én most keresek éppen újabb púder alapozót, mert alapvetően nagyon szeretem az ilyen kompaktos alapozókat valamiért. Valahogy gyorsabb, egyszerűbb a használatuk, ezért szeretem a cushion alapozókat is.
Mai smink:
IT Cosmetics matt CC krém
Becca under eye brightening setting powder szem alá. Korrektort ma nem használtam, hanem kipróbáltam, hogy a CC krémet vittem teljesen fel. Teljesen jól bevált, bár a világosítás nyilván elmaradt.
RCMA porpúder az arc többi részére.
Too Faced Natural Face paletta Pink Sand pirositó.
Catrice Glow Patrol highlighter 01 Muse
Mac Prep-prime-szemhejfestek-bazis
Pupa matt mono 501
Nabla Dreamy paletta Lullaby a mélyítőbe, Dogma a külső V-be, Rose Gold a mozgó szemhéjra, Vanitas a belső szemzugba.
Nabla Dazzle liner Original Sin
Pupa Sport barna szemceruza az alsó pillatőbe, amit a Dreamy paletta Illusion színével fixáltam
Urban Decay all nighter setting spray
NYX Worth the hype szempillaspirál
Nabla Super Matte Lover’s sleep
Lolita Lempicka Lolita