Már meg szerettem volna kérdezni, hogy ti mit csináltok a dobozokkal? Főleg a palettákéval, amelyek ugye szétnyílhatnak, hiába mágnesesek. Ezekből sok megvan, bár sose utaztatom őket.
A többi cuccét egy darabig őrizgetem, mert szép, mert ki tudja, eladom-e később… aztán hirtelen felindulásból kidobok egy csomót, mert szinte szívják az energiámat a helyfoglalásukkal. Utána felhúzom magam, hogy micsoda papírpazarlás ez…
Én mindennek megtartom a dobozát Egyrészt mert könnyebb téglatest alakú dolgokat fellállítva, egymás mellett, párhuzamosan tárolni, mint tubusokat és üvegcséket és tégelyeket. Levágom vagy visszahajtom a nyitófület hogy könnyű legyen ki-be pakolgatni a terméket. Éljen soká a kényszeresség! Namost, nem állítom hogy problémám van, de már előfordult már hogy levágtam egy keveset egy doboz tetejéből mert kilógott a sormintából
Másrészt jól jön ha látom hogy mikor fog lejárni a szavatosság, vagy a “melyik-összetevő-tette-ezt-velem” lottójátékot is felgyorsítja ha látom a tényleges inci-t.
De hogy topic-nál maradjak, íme a “mit használtam ma” sorminta:
Ma a Nabla Poison Garden palettát használtam. Mostanában nem sminkeltem vele, úgyhogy most megint rácsodálkoztam, hogy egyrészt mennyire gyönyörű ez a paletta, másrészt mennyire imádom.
IT Cosmetics matt CC krém
Rimmel ecsetes korrektor a szemem alá
Becca under eye brightening setting powder szem alá
RCMA porpúder az arc többi részére
Etude House Proof 10 szemhéjalap
Kb. 10 hónapja rendeltem, de még ki sem bontottam valamiért, szóval itt volt az ideje. Kipróbáltam fixálás nélkül, lehet rajta satírozni.
Nabla Poison Garden paletta: Zen a mélyítőbe, Opera a külső V-be, Rosita a mozgó szemhéjra, Adoration a belső szemzugba.
Pupa Multiplay bordós-barnás szemceruza az alsó pillatőbe, amit fixáltam az Opera színnel.
Maybelline Snapscara spirál
Kiko Smart pirositó g orchidea szín
Physicians Formula Butter Bronzer
Rimmel highlighter
Nabla lip kit Romanticized
Urban Decay All nighter setting spray
Parfüm: Guerlain - Le Petite Robe Noire
Én is (majdnem) mindent a dobozában tartok.
Gyönyörű lett a sminked. Egyre többet gondolkodom a Poison Garden palettán. Csak annyira hiányolok belőle zöld színt.
Mai smink:
G. Armani Luminous Silk alapozó
Guerlain korrektor
Mac Select Sheer Pressed púder
Catrice szemöldökceruza
Hourglass Ambient Lighting Bronzer Luminous Bronze Light szín
Hourglass pirosító Radiant Magenta
Mac Soft&Gentle highlighter
Milani szemhéjalap
Mac Blue Brown pigment a teljes mozgó szemhéjra
Mélyítőbe CP Fame paletta Clubhouse matt mályvásbarna színét satíroztam
A széleket szintén ebben a palettában szereplő matt világosbarna Razzle árnyalattal finomítottam
Szemöldökcsont kiemelésére matt csontszín Center Stage.
Essence Liquid Ink szemhéjtus
Essence Volume Stylist 18h szempillaspirál
Mac Fix+
Mac rúzs Angel árnyalatban
Parfüm: Zara Tuberose
Wow, nagyon szép! Nehéz használni a pigmentet?
Akkor csak én vagyok ilyen szívtelenül likvidáló. Nagyon jó ötlet ez a tárolás, amit alkalmazol, néha idegesít, amikor összevissza dőlnek a tégelyek.
Amikor először próbáltam, lepotyogott és nem sikerült szépen felvinni. Egy videóban láttam, hogy a smikes először felveszi az ecsetre és úgy fújt rá Fix+ sprayt. Most én is így csináltam, sokkal pigmentáltabb is lett és nem potyogott le semmi.
Én sem tartom meg a dobozokat. Nincs helyem tárolni, meg türelmem sincs minden nap kiszedegetni belőlük a tégelyeket.
Én se nagyon értem a tematikát, de nagyon jó paletta, el tudom rajtad képzelni.
Igen. Reggel kb. 20 percem van, mire mindent kipattintanék a helyéről, áááá, az életbe nem végeznék.
Köszi az infót. Gyönyörű színe van amúgy.
Még adós vagyok a péntekkel.
Lioele CC krém, keverve a L’Oreal Glow Mon Amour folyékony highlighterrel (világosabb árnyalat)
Nars korrektor
Hourglass Diffused Light púder
Becca Gradient highlighter
Pupa Marbled Blush pirosító
(a nap jelszava a Glow lett)
The Balm Desert bronzosító kontúrnak
Colourpop szemöldökceruza
UD Primer Potion
JSC Alien paletta: elrepített a kis ufó a mennyországba, annyira különlegesek a színek. A matt csonttszín Titannal lealapoztam, a pisztáciazöld Abduction ment a mélyítőbe, a végén is ezzel satíroztam össze a színeket. A gyönyörű Tall Grey a külső v-be és az alsó pillatőbe, a fehérarany Pluto a belső szemzugba került. A nemtudommilyen Moon Rock a mozgó részre.
Nagyon-nagyon szép lett, jóformán magát rakta össze az egész.
Alsó vízvonalra LH Cosmetics csillámos arany Levy Flash Crayon, a külső részre az élénkpiros Anger, mert olyan kis szolid sminket hoztam össze.
Maybelline Lash Sensational
JSC Doll Parts ajakceruza
A parfümről már fogalmam sincs.
Emlékszem, mikor megjelent az Alien paletta azt mondtam, nekem aztán ez nem kell. De ti itt megbolondítottatok a színes sminkekkel , és minél többet nézem, annál inkább tetszik.
Ugyanígy voltam a Juvia’s palettákkal és a Nabla Poison Gardennel is.
Viszont a Blood Sugar paletta még mindig nem tetszik. Azt tényleg nem venném meg, nekem annyira piros az egész.
Hehe. Így a helyes, te is rengeteg bűnbe viszek bele!
Először nekem se kellett ez a paletta, olyan fakónak tűnt (szerintem a fényes belső miatt), meg brr, a külseje… az még mindig szörnyű.
A Blood Sugar fele neutrális szín, de a másik fele… megértem, hogy nem vonz, a piros az piros és pigmentáltak.
Ma a nomakeup makeup volt a cél, úgy érzem, sikerült megvalósítani.
Catrice HD Blur primer
Catrice Tinted Blur mousse
Rimmel ecsetes korrektor
Becca under eye brightening setting powder szem alá
Catrice Dr Blur púder az arc többi részére
De az is lehet, hogy a púder a HD és a primer a Dr, mindegy.
Etude House Proof 10 szemhéjalap
Lorac Pro paletta: Taupe a mélyítőbe, Sable és egy pici Espresso a külső V-be, Bronze a mozgó szemhéjra, Champagne a belső szemzugba, White a szemöldök alá.
Pupa Sport szemceruza az alsó pillatőbe, Sable színnel fixálva.
Milani Baked blush Berry amore
Anastasia Beverly Hills liquid lipstick - Crush
Guerlain Le Petite Robe Noire
Mai smink:
Maybelline Baby Skin primer
Giorgio Armani Luminous Silk alapozó (nagyon szeretem, ő most a hétköznapi alapozóm a vékony fedése miatt)
Trend it up Skin Supreme púder
Hourglass bronzosító
Bobbi Brown pirosító Clementine színben
Catrice Kaviar Gauche highlighter
Catrice szemöldökceruza
Milani szemhéjalap
Revolution Iconic Pro 2 paletta (Lorac Pro 2 dupe-ja) Paper matt csontszínnel fixáltam az alapot, ez ment a szemöldökcsont kiemelésére is, Chase matt világosbarna a szélek eldolgozására, Smooth matt szürkés barna a mélyítőbe, Awaken a mozgó rész belső felére, fényes barackos szín, New Day fényes, barnás-bronzos szín a mozgó rész külső felére, Silk fényes krémszín a belső szemzugba, Faith fényes sötétebb taupe szerű árnyalat az alsó pillasorba,
A külső v-be még feltapogattam egy kis CP Supershock Shadow-t Paradox színben ami egy bordós pirosas szín, mert túl barnának találtam az összhatást.
Essence Volume Stylist 18h szempillaspirál
Mac Fix+
EL Pure Color Envy Sculpting rúzs Eccentric színben ami egy vidám, tavaszias rózsaszín árnyalat. Ezen a héten is próbálom a legrégebbi rúzsaimat koptatni, ő is közéjük tartozik.
Parfüm: EL Modern Muse Chic Edp
Találjátok ki, ki volt az az állat, aki 2 másodperc alatt eldöntötte, hogy legyenek kék csíkok a hajában.
Megmutatod? Biztos nagyon extra