A fényes taupe miatt vettem meg, de a mattok is nagyon jók.
Mai smink:
G. Armani Luminous Silk alapozó
Guerlain korrektor
RCMA púder a szemem alá
Mac Select Sheer Pressed púder a többi részre
Maybelline Brow Precise Micro Pencil
Nyx Taupe pirosító kontúrozásra
Tom Ford pirosító Flush színben
Mac Extra Dimension Skinfinish Double Gleam (új szerzemény, csodálatos, imádom)
Milani szemhéjalap
Essence G’Days Sydney paletta: matt csontszínnel fixáltam az alapot, az ujjamal feltapogattam a mozgó részre a fényes világoskék színt. Lányok, már ezért a színért megérte ez a paletta. Persze a fotók megint nem adják vissza a szín szépségét, de nagyon tetszik. Viszont a másik kék pont az az árnyalat amit utálok magamon. Először azt raktam fel, de le is mostam.
Azért a külső v-be satíroztam a másik kékből is, átmeneti színként a világosabb matt barnát használtam, de került egy minimális sötétbarna is a külső v-be és az alsó pillatőbe. Felső pillákhoz még húztam egy fekete vonalat (nem tusvonal, csak a pillákat akartam sötétíteni vele)a Rimmel Scandaleyes fekete szemceruzával és egy ecsettel kicsit eldolgoztam. Belső szemzugba a paletta szaténos krémszínét tettem.
Maybelline Volume Express szempillaspirál (sárga tubusos)
Max Fix+
EL Pure Color Envy Sculpting rúzs Desirable szín, ami egy szép világos nude árnyalat és ez az egyik legrégebbi rúzsom
Parfümöt ma elfelejtettem használni
Az mini?Èn azt hittem az àra alapjàn,hogy a nagy- normàl az.
Anheszenamon ne szomorkodj, lehrt, hogy megvàlok 1- 2 juvias palettàtòl ist mert ma megèrkezett az ABH 4- es szett ès vminek költöznie kell🤣 az 5 juviàbòl sztem 3 menni fog, ha èrdekel majd ìrj. Csak 1 vagy 2 szìnt pròbàltam ès pàrat swatcholtam
Igazad van, a sima Magic az, bocsánat.
De mièrt kèrsz bocsànatot?
Szerintem is a Mini Magic az, mert a képen látszik a nyitott paletta alatt a doboz, és ott az van, hogy MAGIC M és az I betű fele is látszik.
Tehát ha a kép az eladó palettáról készült, akkor az a mini.
A nagy úgy folytatódik, hogy MAGIC BY.
Egyébként Beauty Bayen a Mini Magic 30 font, szóval árban hasonló, a Juvia’s oldalán olcsóbb.
Itt a kép az én minimről, itt látszik is, a normál méretnél hiányzik a feliratból a MINI szócska.
Hú de szuper! Biztos, hogy érdekelne. Bár már csak áprilisban tudnék vásárolni, mert erre a hónapra megint túllőttem a célon. Ahhoz képest, hogy azt mondtam nem költhetek (gyesen vagyok, szeptemberben megyek vissza dolgozni) vettem jó pár dolgot KM piactéren. Melyik 3 az ami menni fog?
Mittomén, kínomban.
Ma: a szememet nem sminkeltem, mert szemésznél voltam. Újfent meg kellett állapítanom, hogy a pislogóimnak úgy kell a sötét külső v, a szempillaspirál és a szemceruza, mint éhezőnek egy falat kenyér.
Továbbá: a szemfesték védőréteg. Komolyan, ha ki van festve a szemem, délután nem kezd könnyezni meg égni.
Nna.
Nyx primer
Colourpop stickes alapozó Fair 27 vagy mi
Cosrx korrektor
Hourglass Mood Light púder
The Balm Desert bronzosító
Milani Luminoso pirosító
Juvia’s Place The Heroine Glow I highlighter
Colourpop Brow Boss szemöldökceruza Dark Brown
Catrice Brow Colorist Dark Brown
Estée Lauder hosszúnevű rúzs Unattaimed izé… valami, matt és sötét pink, ez a lényeg
Parfüm: Amouage Opus VII (asszem…) minta
Tegnap:
Nyx primer
Nyx Can’t Stop… Pale árnyalat, keverve YSL Touche Éclat minta Almond árnyalat (nekem kb. csokibarna, de nem bírtam ki, hogy ne próbáljam ki)
Nars korrektor
Hourglass Mood Light púder
Colourpop szemöldökcerka
LH Cosmetics Cigar és Maffei keverve kontúrnak
The Balm Cindy Lou Manizer
Catrice Glow Patrol highlighter Icon
UD Primer Potion
UD Born to Run paletta: matt bőrszín, narancsszín matt, a mozgó részre a Big Sky (sápadt zöldeskék), a külső v-be a szürkésbarna Drift keverve a fekete Jettel.
Essence Berry Fantastic szemceruza alsó pillatő külső részébe
Alsó vízvonalra Yves Rocher zöldarany jumbo
szemceruza
Maybelline Lash Sensational
Nabla Party in Paris rúzs
Parfüm: Montale Black Aoud minta (nem öltem meg a fél buszt)
Nem mit használtam, hanem mit viselek, de a libafoszöld harisnya megér egy képet, mint az önmegvalósításom újabb csúcsának bizonyítéka:
Hát ez nagyon aranyos Szerintem kifejezetten sikkes a pöttyös szoknyával, bohókás tavaszi
Köszi! 30 éves koromra “megy el az eszem”.
Jobb későn, mint soha!
És tényleg szuper összeállítás!
Köszönöm.
hülye20
Nekem nagyon tetszik! Amíg nem volt súlyfeleslegem én is szerettem a színes harisnyákat. Volt padlizsán, szilva lila, türkizkék.
Mai smink:
Uriage baby fizikai fényvédőt használtam, még nyáron vettem a kisfiamnak, de borzalmas. Fehér réteget hagy, alig lehet eldolgozni, sűrű, nehéz krém.
El Double Wear alapozó 1N2 Ecru
RCMA púder a szemem alá
Mac Select Sheer Pressed púder a többi részre
H&M szemöldökceruza
PF. Butter Bronzer
Tom Ford pirosító Flush színben
Mac Double Gleam Extra Dimension Skinfinish
Milani szemhéjalap
Essence G’Day Sydney paletta: matt világosbarna átmeneti színként, külső v-be és mélyítőbe a matt sötétbarna, ez ment az alsó és felső pillatőbe is, mozgó szemhéj külső felére a világos sárgás arany szaténfényű szín, többi részre Mac Double Gleam, matt csontszín a szemöldökcsont kiemelésére
Essence Volume Stylist 18h szempillaspirál
Mac Fix+
Mac rúzs Twig árnyalat
Parfüm: Zara Tuberose Edt
Nekem van még sötétzöld meg sötétkék ezen kívül. De a padlizsán is jól hangzik!
csak április 15-től leszek Bp-en ,úgyhogy tökéletes.