Örülök, hogy végül dűlőre jutottatok. Hihetetlen, mekkora különbség van a szivacsok között.
Az a durva, hogy már majdnem elajándékoztam az alapozót, és kb álmomban megvilágosodtam Hogy lehet, hogy nem bírja a kis mikroszálakat, és amiatt néz ki csúnyán a bőrön. És tényleg! Még a squalane se kellett hozzá, csak alá egy kis primer
Jaj, ezek a félálombeli megvilágosodások! Te amúgy hogy viszed fel, a blenderre nyomsz egy kis adagot, vagy az ujjaddal viszel fel pár pötty alapozót…?
Igen, sikeres volt az alkoholos javítás. Nagyon örülök neki, mert sajnáltam volna, ha ki kell dobnom, főleg úgy, hogy még ki sem próbáltam.
A kezem hátára kinyomom az alapozót, és onnan ujjal felpöttyözöm az arcomra, és úgy dolgozom el szivaccsal. Egyszerre csak egy területre pöttyözök: jobb arc, bal arc, áll, jobb homlok, bal homlok, orr
Pontosan így csinálom én is, csak a homlokot veszem egybe.
Korábban mindig felpöttyöztem az egész arcot, de ennél az alapozónál ez nem működik, egy pötty és azonnal eldolgozom valamelyik tartományon, mert brutálisan hamar szárad.
Igenigen, ezt muszáj területenként eldolgozni, mert hipphopp szárad. Szerencsére engem erre figyelmeztettek az üzletben
Mai smink:
Nyx primer
Fenty Beauty Pro Filt’r alapozó 120-as
Nars korrektor Chantilly
Hourglass Difussed Light púder
Colourpop Brow Boss szemöldökceruza Deep Brown
PF Butter Bronzer
The Balm Cabana boy pirosító
Colourpop Spellbound Supershock highlighter
UD PP
Juvia’s Place The Warrior II paletta: matt bőrszín az egész szemhéjra, korallos és a világosbarna a mélyítőbe, a vörösesbarna a külső v-be és az alsó pillatő kb. feléig.
A mozgó részre a Colourpop All I See Is Magic barnás beütésű kékje, a belső szemzugba a Now and Zen fehérarany (gyönyörű) szín került.
Zoeva Graphic Eyes Regency szemceruza
Maybelline Lash Sensational spirál
Colourpop Mirror Mirror Lippie Stix
Parfüm: Fort&Manle Charlatan minta (úristendedrágaegyüveg)
Tetszik a Fenty alapozó?
Nagyon! Nem szárít és nagyon szuperül megtartja magán a pirosítót-highlightert-kontúrozót. Nem szárad olyan gyorsan, mint a Nyx, fú, tényleg jó.
Arra viszont most döbbentem rá, hogy színben mennyire passzol a Nyx legvilágosabb, Pale àrnyalata. Annyira fehér vagyok.
Mai smink:
Magister BB krém
Rimmel ecsetes korrektor
Szem alá Becca under eye porpúder
The Balm Hot mama púder a többi részre
Too Faced Natural Face paletta - pink sand szín pirosítónak
Urban Decay primer potion
Yves Rocher négy színt tartalmazó paletta, zöldben (@Natulcien 7. heti sminkkihívására)
Pupa multiplay - 17 Elm green
L’Oréal Unlimited szempillaspirál
Bh Cosmetics Liquid linen - Vania
Parfüm: Lolita Lempicka Lolita
Ma én is ezt a parfümöt használtam, annyira tavasz illatú nekem Még egy csere alkalmával szereztem be a zsibin, nagyon-nagyon örültem neki.
Mai smink
KAP Time To Prime primer
Estée Lauder DW alapozó 1N2 Ecru
Mac Select Sheer Pressed púder
Nyx HD Blush Taupe színével kontúroztam (új szerzemény)
P.Formula Butter Bronzer
Tom Ford pirosító Flush árnyalat
Ofra highlighter Pillow Talk szín
ABH Dipbrow Pomade Medium Brown színben
Milani szemhéjbázis (ezúton is köszönöm mégegyszer @Kokapu)
Colourpop Fame paletta matt bőrszínével (Center Stage) fixáltam az alapot, első átmeneti színnek a matt világosbarna Razzle színt használtam, erre koncentráltabban satíroztam rá a Nabla Petra nevű meleg, téglás barna monóját,
Mozgó szemhéjra a Nabla Citron nevű gyönyörűséges meghatározhatatlan színű zöldje került, belső szemzugba pedig a CP Fame paletta Extravaganza nevű fényes világos árnyalata. Külső v-t tovább erősítettem a Lifestyle nevű nagyon sötétbarna matt színnel. Alsó pillatőbe Razzle és Lifestyle került.
Essence Volume Stylist 18h szempillaspirál
Mac Fix+
Chanel Coco Rouge 57 Mistique
Parfüm: Zara Tuberose Edt (most szereztem KM zsibin és első fújásra szerelem lett. Teljesen oda meg vissza vagyok érte)
Jól áll a Citron, csak úgy világít.
Hát ez gyönyörű, ez a Citron!!! Nagyon különleges szín!
Köszönöm! Tegnap vettem át a postán, muszáj volt kipróbálnom. Lehet, hülyének is néztek a játszótéren, hogy ilyen világító szemhéjpúderrel kifestve rohangálok a gyerek után. De este kosármeccsre megyünk, nem akarok újra sminkelni, zöld ruhát terveztem, gondoltam itt a remek alkalom.
Igen, teljesen oda vagyok érte. Régóta nézegettem, aztán megrendeltem Pinkpandáról mikor ingyenes szállítás volt. Szerintem barna szemen nagyon jól mutat.
Kit érdekel, mit gondolnak! Rajtam ma kék highlighter van és csak a busz meg a munkahely látja.