Mit használtál ma?

Mai smink
Catrice Tinted Blur Mousse
Erre vittem fel a Catrice HD Liquid alapozó 010-es színét
Trend it up Skin Supreme Kompakt púder
ABH Dipbrow Pomade
Rdel Young Tropical Heat Bronzer
Hourglass Radiant Magenta pirosító
Sleek Solstice highlighter paletta krémes highlghtere, erre vittem fel szintén ebből a palettából a rózsaszín highlightert
Maybelline Color Tatto Créme de Nude szemhéjalapként
Tarte Tartelette paletta Caregiver a szemhéjbázis fixálására, Power Player a mélyítőbe, Dreamer a külső v-be
Zulu paletta fényes világos türkiz színe a mozgó rész közepére
Belső szemzug és külső részre CP Fame paletta egyik fényes taupe színe. Ezt összesatíroztam a türkizzel
Alsó pillatőbe szintén türkiz és matt szürkés barna
Essence Liquid Ink szemhéjtus
Maybelline sárga Colossal Volume szempillaspirál (lusta vagyok megnézni a pontos nevét)
rúzs Bobbi Brown Art Stick Bare árnyalat

Parfüm: EL Modern Muse Chic

1 Likes

Sziasztook Krémek Krémei! :slight_smile:

Lenne egy kérdésem hozzátok! :
Alapozót keresek, nektek melyik vált be a legjobban?
Sajnos a fényvédő miatt muszáj alapozót is használnom, mert hulla fehér lennék nélküle :frowning:

Az a probléma, hogy a DW engem nagyon szárít és minden apróbb hibámat kiemeli, ami miatt 5 évvel idősebbnek néztek :scream: és a színe sem passzol, így télen sokkal sárgább vagyok mint nyáron. Nagyon undoritóan áll :sob:
Szóval a DW kilőve nyárig.
Addig viszont sürgős lenne valami jó kis alapozó.
Az a gond, hogy a szilikonokat nem igazán bírja a bőröm, másnapra mindig tele leszek tőlük nagy gyulladt pattanásokkal… Szóval szilikonok nem lehetnek benne :frowning:

Az ár tök mindegy, csak jó legyen. :pray:t4:

Amit eddig használtam az Alverde Kompakt alapozója már nem elég, mert hulla fehér vagyok akkor is, ha használom. Sajnos az Inisfree hagy maga után fehér réteget, nem is keveset :frowning: (legalábbis barna bőrön)

Valakinek valami tipp? :hugs::two_hearts:

1 Likes

Milyen a bőrtípusod? Az enyém kombinált.
Ahogy nézem, az összes általam használt és kedvelt alapozóban van valamiféle szilikon.
Találtam egy cikket Tindigon a szilikonmentes alapozókról, talán hasznos lehet. Ő is említi a por állagú ásványi alapozókat, amiben semmi mesterséges cucc nincs. Én nyárra szeretnék majd ilyet venni, talán nem folyik le rólam a kánikulában mint a folyékony alapozók. Csupa jót olvastam róluk. Ez az oldal is érdekes lehet:
https://www.eshopannabelle.com/hu/37-asvanyi-puderek-es-highlighterek

2 Likes

Mai smink:
Primer: T vonalban Sleek Control Shine & Prime, orcákon zöld színű primer
Bobbi Brown Long-wear Even Finish Foundation SPF15
Rimmel Mach Perfection ecsetes korrektor
Becca under eye brightening setting powder szem alá
RCMA porpúder az arc többi részére
MAC Prep and prime szemhéjalap
Pupa matt 501 szemhéjpúderrel fixálva
Ace Beauté Classical Paradise paletta: először is a mélyítővonalamba és attól majdnem szemöldökig a Rye került, kissé szűkebben, de még mindig elég széles sávban a Vegetation, mélyítővonalba a Clay, külső V-be az Earth, mozgó részre Mineral, szemöldökcsontra és belső szemzugba Barley.
Alsó pillatőbe Pupa Multiplay 07, erre is az Earth került.
NYX Worth the hype szempillaspirál
Milani Color Harmony blush paletta 03 Coral beams
Catrice Glow Patrol highlighter C01 Muse
Pupa I’m nude rúzs 005

Urban Decay All nighter setting spray

Kár, hogy nem tudok jól fényképezni, mert olyan szépek voltak az átmenetek a szememen. :slight_smile:

IMG_20190302_103147

4 Likes

Nagyon nőies és vagány lett egyszerre.:slight_smile:

1 Likes

Mai smink
G. Armani Luminous Silk és Catrice Hd Liquid alapozó keverve
Trend it up Skin Supreme Kompakt púder
Rimmel pirosítót 220 Madeira színt használtam bronzernek
H&M pirosító Sunrise pink színben
Ofra highlighter Pillow Talk szín
ABH Dipbrow pomade Medium Brown
Rimmel szemhéjbázis
CP Fame paletta matt krémszín Center Stage színével fixáltam az alapot, Razzle matt világosbarnával satíroztam a mélyítőbe és fölé is, Dazzle gyönyörű fényes bézses szín ment a mozgó rész belső felére, külső részre Essence Ho Ho Ho paletta jobb alsó sarkában helyet kapó szaténfényű lilás bordó, erre tapogattam fel ujjal a mellette lévő színt ami egy gyönyörű fényes bordó, külső v-t mélyítettem a középső sor középső színével ami egy matt barna. Ez ment az alsó pillatőbe is a mellette lévő sötét színnel kombinálva, belső szemzugba egy pötty Ofra hihglighter került
Essence Volume Stylist 18h szempillaspirál
Rúzs: Mac Kinda Sexy (matt finish)

Parfüm: Thierry Mugler Alien Edt

%5Bhu.upload_selector.default_image_alt_text%5D

%5Bhu.upload_selector.default_image_alt_text%5D

6 Likes

Köszönöm, elolvastam :slight_smile: :two_hearts:
Már régóta szemezgetek az Anna Bella Minerallsal lehet, hogy kipróbálok tőlük egy ásványi púdert :slight_smile:

Nehéz a Dipbrow Pomade-ot használni?
Az Aliennel, pontosabban egy mintával már szemeztem a Notinón.:slight_smile:

Tegnap nagyon lightosan sminkeltem, mert a párom két perc alatt kész van, nekem meg a smink önmagában 20 perc, és még egy gyors porszívózást is csaptam.
A bőrápolást sikerült megcsapnom a takarítás alatt, szóval az ugyanaz volt, mint mindig.
Nyx primer
Lioele CC krém
Nars korrektor
Hourglass Diffused Light púder
Colourpop szemöldökceruza
Lovely Vampire Lashes
Zoeva Taupe szemceruza
Carmex (milyen nehezen gyógyul ez a nyavalyás seb…)

Parfüm: Montale Intense Café minta

2 Likes

Szerintem én is tőlük fogok rendelni :blush:

1 Likes

Szerintem nem nehéz csak picivel több ideig tart vele elkészíteni mint ceruzával. Viszont a pomádéval szebb a végeredmény nekem.
Az Alien Edt nekem nagyon tetszik :heart:

1 Likes

Jajj, nagyon érdekel ez a pomádé, de a reggeli kapkodást nem érzem nagy barátjának és félek, hogy nem találom el a színt. Gondolom, a tiéd passzol?

Én is csak találomra rendeltem Edit blogjáról és pont eltaláltam a színt. Nem szeretem magamon a meleg barnàt, és ez pont passzol. Egyébként csak gyakorlás kérdése, gyorsan meg lehet szokni a felvitelt és akkor már viszonylag hamar készen vagyok.

1 Likes

Bocsánat, hogy közbeszólok, de én nagy pomádé fan vagyok és van egy trükköm ami hátha segít. Nekem ez a legegyszerűbb, és leggyorsabb módja a szép szemöldöknek, mégpedig ezzel az eszközzel: http://kremmania.hu/kremek/l-oreal-paris-brow-artist-micro-tattoo-eyebrow-definer Ez a filc katasztrófa,de ecsetnek pomádéhoz hihetetlen jó. Ebayről rendeltem 300 Ft-ért ilyen filcet ecsetnek és már nem is használok mást a szemöldökömhöz. Szerintem mindenképp megér egy próbát, mert nagyon sokig elég, nagyon tartós és nagyon szép eredményt ad a pomádé.

2 Likes

Ma adtam egy utolsó esélyt a Nyx can’t stop won’t stop alapozónak, és milyen jól tettem! Rájöttem, hogy miért nem működött rajtam olyan szépen, ez pedig a Juno Velvet szivacs. Valahogy ez a 2 termék nem jó barát. Ma egy sima felületű szivaccsal vittem fel, és valami gyönyörű az eredmény. Már én is értem, hogy mi ez a nagy hype mellette :slight_smile:

4 Likes

Nekem is a hétvégén volt egy ilyen felismerésem. Szombaton a picit keményebb Nabla blenderrel vittem fel a Bobbi Brown alapozót, és sokkal szebb lett vele az eredmény, mint a Real Techniques blenderrel (kézzel és pontozó ecsettel meg végképp ronda volt).

1 Likes

Ma az egyszerűségre törekedtem a sminkben.

Catrice HD Blur primer
Catrice Tinted Blur mousse
Rimmel Mach perfection ecsetes korrektor
Becca under eye brightening setting púder szem alá
Catrice Extreme Blur loose púder az arc többi részére
Kiko Smart colour blush - 11 orchid
Kiko Pearly eye base
Nabla mono - Baltic a külső V-be, Alchemy a mozgó szemhéjra
Nabla Dazzle liner - Royal blood
Kiko Intense colour szemceruza - 14 Metallic blue az alsó pillatőbe
The Balm Mary-lou manizer szemöldök alá és belső szemzugba is
Catrice Glam&Doll spirál
A kefét majd még megpróbálom más spirálhoz is, mert az nagyon tetszik, de maga a festék vacak. morzsolódik, kenődik nálam.
S-he perfect matt rúzs - 300
@Anheszenamon köszi a tippet, nálad olvastam régebben erről a rúzsról, tényleg klassz a színe.

1 Likes

Örülök, hogy neked is bevált. Nem is gondoltam volna, hogy egy S-he rúzst fogok szeretni.

Mai sminkem
Giorgio Armani Luminous Silk alapozó
Mac Select Sheer Pressed púder
Bronzosítóként Rimmel 220 Madeira pirosító (barnás szín)
H&M pirosító Sunrise Pink
Catrice Kaviar Gauche óriás highlighter
Catrice szemöldökceruza
Rimmel szemhéjbázis
Colourpop Fame paletta: Stardom a mélyítőbe (mályvás matt barna) Privy a mozgó rész külső részére (fényes taupe) Show Boat (fényes világos krémszín) a mozgó rész többi részére, szemöldökcsont alá Celeb (nagyon világos matt rózsaszín) alsó pillatőbe szintén a fényes taupe, de átmentem rajta egy matt sötét színnel, ami Blasé névre hallgat
Essence Volume Stylist 18 h spirál
Kell a púder rúzs Julia színben (lilás árnyalat)

Parfüm: Lolita Lempicka L’eau en Blanc

1 Likes

Ezek szerint túlélte az esést a Catrice highlighter.:slight_smile: