Köszi, ezen a swatchon jóval emberibben néz ki.
Van, amikor nekem is rakoncátlankodik a Vampire Lashes, akkor átfésülöm szempillafésűvel vagy mivel. Azt vettem észre, ha állítva/döntve tárolom, szebb lesz az eredmény, mint amikor fekve felejtem az asztalon. Gondolom, nagyon elönti a festék a kefét…
Igen, én is állítva tárolom. Ma pl egész jó lett az eredmény vele
Mai smink:
L’oreal krémes highlighter alapnak (jeges rózsaszín)
Catrice Hd Liquid alapozó 010-es szín
RCMA púder az egész arcomra, nemcsak szem alá
Catrice szemöldökceruza
Rdel Young Tropical Heat Bronzer
Alverde égetett pirosító 20-as Orchid Pink (nem tetszik, alig pigmentàlt, rendesen szàntani kell benne az ecsettel, hogy felvegyen egy kis színt)
Catrice Glow Patrol highlighter 03 Icon
UD Primer Potion Eden (nagyon tetszik)
CP Supershock Shadow Prickly Pear a teljes mozgó részre (maga a szín tetszik, de az nem, hogy lepotyognak a csillámok a szemem alà és az arcomra)
The Balm Balmsai paletta: Epic világos barna a satírozáshoz, Surfari sötétlila az alsó pillatőbe (imádom ezt a palettát a színei miatt és a minősèg is szuper de ez a szín hatalmas csalódás. Alig pigmentált, még ujjal húzott swatch is igen vérszegény)
Ripper matt nagyon sötèt barnával húztam tusvonalat
Belső szemzugba a Catrice highlighter került
Lovely Vampire Lashes spirál
Clarins Rouge Eclat Tropical Pink (fényes finish, nagyon kényelmes, könnyed viselet. A színe igazi tavasz)
Parfüm: Zara Red Vanilla (nagyon megszerettem)
Mai smink
L’occitane CC krém
Trend it up Silk Supreme kompakt púder
Catrice szemöldökceruza
Rdel Young Tropical Heat bronzer
Rimmel Maxi Blush pirosító 003 Wild Card színben
Sleek highlighter paletta jobb alsó világos színe (mesés)
Rimmel szemhéjalap
Zoeva en Taupe paletta Stitch By Stitch matt krémszínnel fixáltam a szemhéjbázist, mozgó rész belső felére a Handmade nevű világos arany rózsaszínt tettem, a mozgó szemhéj többi részére pedig a Juvia’s Place Zulu paletta csodálatos rosegold árnyalata került. Szintén a Zuluból vettem a matt barnát és azzal mélyítettem a külső v-t, meg satíroztam a mélyítőbe is. Alsó pillasorba az en taupe paletta két színét összekeverve alkottam egy satírt Outline (fényes taupe, olyasmi mint a Mac Satin Taupe) és a matt lila Exquisite
Most hogy használtam ezt a palettát, eldöntöttem, hogy megválok tőle. Valahogy nem hozza azt az elvárt szintet amit én reméltem tőle. Nem is tudom hogy fogalmazzam meg, de nekem kicsit világosak és vérszegények a színek.
Rimmel Scandaleyes barna szemceruzával húztam tusvonalat
Essence Volume Stylist spirál
Mac Fix+
Mac Mehr rúzs (egyszerűen imádom ezt a színt)
Parfüm: Suddenly Madame Glamour
Lányok, ha valakinek esetleges kívánságlistás Kat v D Lolita palettája, szóljon, mert valószínűleg eladom.
Miért adod el? Nem vagy elégedett vele?
Tök jó paletta, de nem lett szerelem, nem nyúlok érte. Pigmentált, de nem porol, szép, de hiányzik az az érzelmi plusz.
Szerintem a múlt héten még lecsaptam volna rá. De a hétvégén pakolgattam nemcsak a rúzsokat, hanem a palettáimat is. Csináltam róluk képet is, de még nem tudom, megosszam-e a gyűjteményes topikban.
Szóval most egyelőre csak nagyon “szívszerelemelsőlátásra” szemhéjpalettát vehetek meg.
Jaj, én nem mernék még képet csinálni se. Persze a tiédre kíváncsi vagyok, jó nézegetni más gyűjteményét és mondani, hogy ez megvan, ez is megvan, stb…
Még szép! Olyan jó gyönyörködni màsok gyűjteményében is!
Pedig a tiédet is szívesen megnézném
Juuujjj, max. e-mailben vagy zárt topikban… sikerült a legutóbbi palettás kép óta feldagasztani a számukat, bár előtte se volt kevés.
Igazából mindenből sok van, a bronzert/kontúrozót kivéve.
Legalább megnyugtató a tudat, hogy nem csak rajtam hatalmasodott el ez a gyűjtögető életmód.
Világéletemben gyűjtögető voltam… matchboxok, Barbie-k, ásványok, körömlakkok, ékszerek, könyvek, mindig van valami aktuális dili. A minimalizmus nem nekem való.
Előbb-utóbb mindig beáll egy normál szintre, csak ált. győzzem kivárni. Meg sokszor haragszom magamra, hogy minek nekem ennyi cucc, hiába lelem benne örömöm és úgy várom a csomagokat, mint a Messiást, miért nem elég kevesebb? Ok, nyilván pótcselekvés… de remélem, nem csak az.
Ásványoooooook, én is. * Elnézést, indokolatlan lelkesedés vége. *
Csak nyugodtan.
Mintha magamat olvastam volna…
“Világ életemben gyüjtő voltam…”
Én is! Mindig is…
Jelenleg beteges kozmetikum gyüjtő
He-he. Ismerős.
Régebben dekupázsoltam, egy halom szalvétám, alapanyagom volt ennek érdekében. Aztán horgolni kezdtem, még mindig özön mennyiségű fonalam van, pedig már nem szoktam, mert ha egyszer senki sem használja (én sem), akkor minek?
Legutóbb a gyöngyhorgolásra kaptam rá, van is itthon több kiló gyöngy. Azt nagyon szeretem csinálni, és én hordom is, viszont sajnos a szememnek nem tesz jót, ezért most már két hónapja nem csináltam.
Konkrétan kettős látásom alakult ki, úgyhogy most kényszerpihenőn vagyok, ha újra kezdem is max. napi fél órában.
Lehet, hogy ide osztom meg a palettás képeket. Innen legalább hamar “elkerül”.
Jaj, tényleg, a kreatívkodást kihagytam! Én gyöngyöt fűztem nagy tételben. A gyöngyhorgolás is nagyon szép, de emlékszem, hogy még gyerekként is összefolytak a szemem előtt a kis részletek, hát még most milyen lenne! Nem felnőtt embernek való.