Mit használtál ma?

Mai gyors smink
Giorgio Armani Luminous Silk alapozó
Guerlain korrektor
Mac Select Sheer Pressed Powder (szem alá is)
Catrice szemöldökceruza
Trend it up fényes bronzer
Rimmel Maxi Blush 05 Rendez-Vous
Catrice Glow Patrol highlighter 03 Icon
Rimmel szemhéjbázis
The Balm Balmsai paletta: Score matt világosbarna a mélyítőbe és a szélek elsatírozására, Tubular szatén barnás bronz a mozgó szemhéj külső felére, Dream Boat szatén világos rózsaszín a mozgó rész belső felére, szemzugba High Tide fényes fehér, Ripper matt sötétbarnával húztam tusvonalat
Essence Volume Stylist szempillaspirál
Mac Fix+
Mac Twig rúzs

Parfüm: EL Modern Muse Chic Edp

1 Likes

Mai smink
Giorgio Armani Luminous Silk alapozó 2-es árnyalat
Essence Camouflage+Healthy Glow korrektor
RCMA púder a szemem alá, többi területre Mac Select Sheer Pressed Powder
Trend it up fényes bronzer
Rimmel Maxi Blush 05 Rendez-Vous
Catrice Glow Patrol highlighter 03 Icon
Szemöldököt ma a Balmsai paletta Dig It nevű hideg matt barnájával készítettem
Pupa Made To Last szemhéjsitft 005 Desert Taupe az egész mozgó szemhéjra, a széleit elsatíroztam egy blending ecsettel,
Erre tapogattam fel az ujjammal a CP Supershock Shadow Prickly Pear nevű csillámos színét, belső szemzugba egy pötty Catrice highlighter amit az arcomra is használtam
Mélyítővonalba satíroztam még a The Balm Balmsai palettából az Epic nevű barnát, szemöldökcsont kiemelésére pedig a matt csontszín Wipe Out-ot amiből már csak nagy nehezen tudok kinyerni színt, mert teljesen elfogyasztottam
Essence Liquid Ink szemhéjtus
Lovely Vampire Lashes spirál (katasztrofális csomókat csinál a pilláimra)
Mac Fix+
KAP Pink Truffle

Parfüm: Carolina Herrera Good Girl Edp (5 ml-s minta)

%5Bhu.upload_selector.default_image_alt_text%5D

4 Likes

Ezeket használtam ma:

Sephora Beauty Amplifier primer
Esteé Lauder DW
ColourPop - No Filter Concealer
Artdeco fixáló púder
Essence - Superlast szemöldökformázó ceruza
ColourPop - Pressed Powder Bronzer
Revolution highlighter
L’oreal Matte ajakrúzs
CATRICE Prime and Fine fixáló spray
(a szememre semmi, műszempillát viselek)

:slight_smile:

1 Likes

De szép a tusvonalad.:slight_smile:

Köszönöm, nagyon kedves vagy. Először nagyon nehezen dolgoztam az Essence Liquid Ink tussal (YouTube-on ajánlotta egy videós TheNikiBeauty Stories hogy mennyire jól lehet vele dolgozni, ő mindig újra veszi) de most már egyre jobban megy.

Meg kellene már tanulni rendes tusvonalat húzni, bevallom, kb. háromszor próbálkoztam. Egy Trend It Up darabbal egész okés lett, bár a mértani pontosságtól messze állt.

Igazi cicásat én sem tudok, de valahogy nekem nem is lehet, mert oldalt rálógna a szemhéjam a vonalra. A bal szememet mindig sokkal könnyebben megcsinálom, a jobb valahogy nem áll kézre.

Érdekes, nekem is a bal szemem “esik jobban kézre”, azon a sima szemfestés is szebb lesz.

1 Likes

Ma:
Nyx Shine Killer Primer
Fenty Beauty Pro Filt’r alapozó 120-as árnyalat
keverve a Lioele CC-vel
Az a jó a nagyon világos bőrben, hogy általában keveset kell görcsölni, melyik árnyalat kell az alapozóból.
NARS és TIUP korrektor
Too Faced Peach Perfect púderből egy leheletnyi
Hourglass púder
Colourpop szemöldökceruza
Catrice Brow Colorist szemöldökzselé vagy mi, aszongya, Brow Mascara, hát igen, nagyon kis cuku spirál. 030 Dark árnyalat
Egyszerűen szörnyű, hogy nem tudok vmi nyalánkság nélkül távozni egy drogériából.
Revolution Now! pirosító
Catrice Prime and Fine kontúrozó
Colourpop Showtime highlighter
UD Primer Potion
Zoeva Naturally Yours Pure matt csontszín árnyalat az egész szemhéjra és a széleket is ezzel satíroztam el.
Juvia’s The Saharan II paletta: a bordó, rajtam sötét pink árnyalatot felvittem az egész szemhéjra és a mélyítőbe meg kicsit az alsó pillatőbe. A sötétbarna ment a külső v-be.
The Tribe paletta fényes pezsgőszíne ment a belső szemzugba. A nagyon érdekes sápadt bronz-arany a mozgó részre.
Zoeva Soft Kohl fekete szemceruza alsó vízvonalra, külső részére Zoeva Rock n Roll Bride
Lovely Vampire Lashes (még mindig imádat)
UD Vice Lipstick 660, taupe-os szín

Azért kicsit megijedtem, mennyire mély pink lett, a reggeli lágy villanyfényben bordósabbnak tűnt.

Parfüm: Montale Dark Aoud minta

3 Likes

Szerintem is nagyon elegáns a tus (én is ezt a fajtát használom :blush:) és a szemöldököd íve is nagyon tetszik!

1 Likes

Köszönöm szépen! Csak az a bajom vele, hogy nem egyforma a két szemöldököm. Egész más az íve mindkettőnek :slight_smile:

1 Likes

Ó, az egyémek sem egyformák, pont nemrég írtam ezt itt fórumon valamelyik topikban. Aztán arra a konklúzióra jutottunk, hogy minden arc aszimmetrikus. Tuti csak te látod a különbséget és szépek ők mindketten. :kissing:

Az enyémnek is! Szerintem ez mindenkinél így van! :slight_smile:

1 Likes

nekem akkor tűnt fel amikor a zöld sminket selfiztem és ugye nem a tükörképemet láttam a telón hanem mintha szemben állnék magammal, meglepő volt, hogy az egyik szemöldököm kerek és íves a másik meg olyan kicsit szögletes és egyenes:rofl:

1 Likes

Mai smink
Catrice Galactic Drop highlighter bázisként
Bourjois Healthy Mix korrektor alapozókènt mert szem alá túl sötét a Fair árnyalat is
Mac Select Sheer Pressed Powder
Rdel Young Tropical Heat Bronzer (elsőre nagyon tetszik)
Alverde égetett pirosító
Catrice Glow Patrol highlighter 03-Icon
Tegnap éjjel tetováltam szemöldököt a Maybelline szemöldökcuccával de kellett rajta igazítanom. Ehhez a kedvenc H&M szemöldökceruzámat használtam (pont tegnap csekkoltam a webáruházat, újra kapható az én színem az Espresso Brown)
UD Primer Potion Eden ( ezerszer jobb mint az Anti-aging)
The Balm Balmsai paletta: Dream Boat a teljes mozgó szemhéjre. Ez egy szatén finishű halvány rózsaszín ami az én szememen inkább egy natúr szín. A széleket elsatíroztam az Epic nevű enyhèn szaténos világosbarnával (imádom ezt a színt ès finisht: nem is matt de nem is fènyes egyáltalán. Le sem tudom írni milyen) ez a szín került az alsó pillatőbe is
Külső v-t mélyítettem picit a matt sötétbarna Woodie-val.
Ezután húztam egy vastagabb (de nem túl vastag) tusvonalat a Catrice 190 Cleopetrol (petróleum kék) Kohl Kajal szemceruzával és erre erősítettem rá a Pupa Vamp Extreme 023-mas Cactus elnevezésű smaragdzöld csodával.
Ma a Cien szempillaspirált vettem elő, amit nem tudok megindokolni miért is vettem :see_no_evil:
Mac Liptensity Lipstick Driftwood árnyalat amit imádok magamon

A mai sminkhez próbáltam olyan termékeket is felhasználni amiket egyébkènt nagyon ritkàn veszek elő. Szeretném tudatosan használni a készletem minden darabját, nem csak a megszokott és épp kéznél lévő termékeket.

Parfüm: Avon Perceive Edt

1 Likes

Nagyon szép lehetett ez a tusvonal.:slight_smile:
De jó, hogy lehet újra kapni a szemöldökceruzádat, annyira kényelmetlen, amikor egy kedvenc termék eltűnik a polcokról…
Majd lecsekkolom a Driftwoodot, mert nagyon szeretem a Liptensityket.

Nekem bejön ez a zöldes tusvonal, kicsit feldobja a barna szememet.
A Driftwood egy hideg mályvás nude, nagyon bírom az ilyen színeket.

1 Likes

Képeken ijesztően világosnak tűnik, de majd megnézem üzletben.
Sima tusecsettel vitted fel a ceruzára a zöld festéket?
Sajnálom, hogy a Vampire Lashes neked nem jön be, nálam tényleg dúsít-hosszabbít. A felesleget le szoktam húzni a tubus szájánál.

Nêhány netes swatchon tényleg borzasztóan nèz ki. Rajtam minden rúzs sötétebb. Gondolom az ajkaim alapszíne miatt. Pont a hèten àllapítottuk ezt meg az egyik baràtnőmmel. Kérdezte, milyen rúzs van rajtam mert pont az ilyen árnyalatok tetszenek neki. Trend it up ultra matt 420-as volt. Kiderült, az neki is megvan de teljesen más színe van az ő szájàn. Rajta sokkal világosabb. Így a Driftwood sem olyan világos rajtam. Kb ilyen mint a fotón.
A Lovely spirált èn is lehúzom de valahogy akkor is tapasztja a pillàimat.

Ja, egy vàlasz kimaradt. Egy Essence szemöldökecsettel vittem fel.

1 Likes