Tajti Ildi (Tindigo) szerint a komedogén index nem túl hiteles, mivel nyulak fülén tesztelték, az meg nem olyan mint az emberi bőr. Nektek mi erről a véleményetek? Én ebben nem tudok állást foglalni, de kíváncsi vagyok mit gondoltok erről.
Jaj de ismerős ez! Eleinte csak rúzsokat és szemfesték palettákat gyűjtöttem. Aztán jött a pirosító láz, majd néhány bronzer, aztán a tökéletes alapozó felkutatása, most meg lassan fürödhetek a highlighterekben
Oo, köszönöm, drága vagy. Frontérzékeny roham, csak ki kell aludni. Elhiszeem, nagyon csábító ez az alapozó, iszonyú menő a sokféle árnyalata.
Mattító lapocskákat nem próbáltad? Én mindig tartok egy tasakkal a táskámban.
Állást én is annyiban tudok foglalni, amit fentebb írtam, a szemceruzás tapasztalattal. Annyira durván hajlamos a bőröm a mitesszerképződésre, hogy úgy vagyok vele, még mindig könnyebb elkerülnöm ezt-azt, minthogy megint annyian legyenek, mint a tudatos bőrápolási kezdetem előtt voltak. Már csak azért is, mert ha elkezdek nyomkodni, akkor meg pigmentfoltjaim lesznek. Szóval minden szempontból jobb nekem félni, mint megijedni. Ettől függetlenül biztosan vannak olyan arcbőrök, amik nem érzékenyek a komedogén cuccokra. Hogy ebben a nyuszifüles dologban mennyi az igazság, azt megítélni túlságosan laikus vagyok.
Ó igen, én is az Essence lapocskákat hordom. Bár múltkor láttam Lollynál ezt a kis tekercsest, és ez még jobb, nagyon bejött.
Ezt épp az előbb láttam én is a blogján Nekem is nagyon szimpatikus, ha látok valahol, fogok venni. Nekem most S-he van, mert az itteni Dm-ben más nem volt, de meg vagyok elégedve vele.
Igen, azt a bejegyzésedet már csak utólag olvastam. Akkor neked tényleg érdemes odafigyelni. Én eddig még egy kozmetikumtól sem pattogtam ki, vagy lettem mitesszeres. Ebből a szempontból szerencsés vagyok. Nekem a tejjel kell vigyáznom.
A tejjel nekem is, attól meg a pattik jönnek. Szuper, hogy a kozmetikumot ilyen széles spektrumban tolerálod, ad egy kis alkotói szabadságot.
Kicsit örülök, hogy nemcsak rajtam megy így végig ez a mánia. Highlighterből már nekem is tekintélyes mennyiség van.
Az működik?.. és hogy használjátok, kiszaladtok a mosdóba és vártok egy percet?
Mondjuk, amennyi papír között ülök általaban, fel se tűnne, hogy a fejemen is van néhány.
Én rányomkodom óvatosan a zsíros részekre, és ennyi. Eltűnik az olajos csillogás.
Gyönyörű smink Natasha Denona Gold palettájával.
Csoda szép az biztos!
Ezek a színek annyira izgalmasak együtt!
Ahh, de csodálatos! Én a vízvonalamra nem szeretek semmit sem kenni, bár azért néha szoktam fehéret vagy bőr színűt, mert a többi kicsinyíti a szemem.
Az egész alsó vízvonalra én se szoktam sötét színt tenni, de ez a metál sárgás-zöldes csoda szerintem még nem kicsinyítene, vagy más élénk színek.
Mai nyx can’t stop próbálkozásom:
Nivea feketeteás micellás víz
Bioderma Sébium habzógél Foreo Luna Play Plus-szal használva
Pupa moistorizing tonic
G&G Cheer Up
G&G 101 apad
G&G Ha 5 rich
Neutrogena Hydro Boost water gel
Isana fényvédős krém
Smashbox Photo Finish Light Primer
És erre az alapozó a The Ordinary Squalane-nel keverve Amire rá a Rimmel Stay Matte púder. Egyelőre asszem így szebb, mint eddig bármikor. Este meglátjuk. Viszont mivel a Catrice primer és squalane nélkül is toptop, nem lesz ez újravevős nekem. Megpróbálom elhasználni, de nem zártam a szívembe.
Mármint mi a toptop, vagy mit nem veszel újra?
A Catrice a toptop, és a nyxet nem veszem újra
Én még az irodában is simán megcsináltam, csak odaérinted és azonnal felszívja a zsírt. Mintha megtörölnéd a homlokod, annyi az egész.