Mit használtál ma?

Akkor nem mutatja, amikor rögtön válaszolsz az adott kommentre, közvetlenül utána. De ha mondjuk közé csusszan akár egy másik is, akkor már mutatja. Nem tudom miért van ez, néha elég nehéz így kibogozni, hogy ki válaszolt mire. :no_mouth:

Hogy a témába is belefolyjak, nekem a pigmentfoltok azok, amik megkeserítik a bőrképem, még mindig. Ügyesen fakít a C-vitamin és az aPAD, de ez egy lassú folyamat, arról nem is beszélve, hogy ha megnyomom a bőröm, rögtön köszönthetek újakat is a csapatban. Emiatt én is jobban szeretem az erősebb fedést, de mondjuk én itt a Catrice HD-re gondolok, attól durvább még nem volt az arcomon, és ez is csak vékony rétegben. Ezzel is át tudnak ütni a foltok, de már megtanultam elengedni.

A kombinált bőrös ölelkezésbe pedig én is beszállok, de már az átfényesedést is elengedem. Egyrészről fényévekkel jobb a helyzet, mint a tudatos bőrápolás előtt volt, másrészről szerintem ez is olyan, hogy mi magunk soookkal kritikusabbnak látjuk a helyzetet, mint a környezetünk.

2 Likes

Köszi a megfejtést a válaszolós dologra :smiley:
Igen, a Catrice HD nálam is erősebb fedésűnek számít. Jelenleg a Revolution Conceal & Define-t használom, ez jobban fed, de eléggé szilikonos.

1 Likes

Aaannyira kipróbálnám, de van benne 4-es és 5-ös komedogén indexű összetevő is, így tiltólistás, mert a mitesszereim flash mobot rendeznének, aztán meg osztódással szaporodnának. :roll_eyes:

4 Likes

Belinkelnéd légyszíves, hogy te melyik komedogén indexes listát használod? :slight_smile:

http://kremmania.hu/kremek/revolution-conceal-define-full-coverage-foundation Erről a termékről beszélünk, igaz? Nehogy összekavarjam. :no_mouth: Ha igen, akkor az összetevőit pont én töltöttem fel krémmániára (ott más a nickname-em). Az INCI-t pedig innen néztem és írtam ki: https://www.revolutionbeauty.com/en/Revolution-Conceal-and-Define-Foundation-F1/m-6715.aspx

Milyen alapozót használsz?
Én is sminkelek nyáron, mármint fullban, szemfesték, pirosító, minden van.

Az Ethylhexyl Palmitate benne a 4-es, az Isopropyl Myristate az 5-ös. Biztosan nem okoz gondot mindenkinél, de az én bőröm nagyon hisztis ezekre a dolgokra. :persevere:

Milyen alapozót használsz?
Mostanában rákaptam erre a termékkategóriára. Mindig az van soron, amiből nincs tekintélyes készletem.:smiley:

2 Likes

Igen, ez az, a terméket pedig én töltöttem fel :smiley: Mármint azt kérdezem, hogy honnan nézed meg az összetevők kom. indexét? Tindigo félét szoktad használni? Sajnos ebből is van többféle, ahol eltér 1-2 :confused:

1 Likes

A fentebb említett Revolution Conceal & Define-t :slight_smile: Nyáron még a Catrice HD-t használtam szerintem.

1 Likes

Jaa, neem, csak amit a KM-ről tanultam, ezt az 5 fokút, amit ők használnak a leírásoknál. Nem is tudtam, hogy többféle is létezik. :open_mouth:

Ó, hát akár magamat olvasnám! :slight_smile:
Ezért voltak legutóbb a rúzsok, végül pedig a pirosítók a soron.

Most tulajdonképpen már mindenem van - így érzem, de még alapozó (és primer) tekintetében lenne hova fejlődni. A Bobbival olyan 80-90%-ban vagyok elégedett. Fedésben picit erősebb talán jobb lenne, és tovább is tarthatná, hogy ne zsírosodjon át.
De alapvetően elvagyok vele, az eddigiekhez képest mindenképpen sokkal jobb, szóval úgy döntöttem, elhasználom, és majd csak utána keresek másikat.

Néha komolyan megijedek magamtól, lehet, hogy ez már szenvedélybetegség, de hogy gyűjtőszenvedély, az tuti.

2 Likes

Jaaaa tényleg, ha rámegyek az összetevőre, akkor mutatja :sweat_smile::joy:
Ha olykor ilyen vizekre eveztem, én mindig külön listán keresgéltem ki. Na jó, asszem megyek aludni… :smiley:
Amúgy nem is az, hogy van többféle, csak néhol 1-1 számmal eltér, nincs a listában stb.

1 Likes

Én is a végén szoktam púderezni, ahogy te @Vicus. De lehet, hogy kipróbálom amit a többiek is mondtak, hogy könnyebben el lehet dolgozni a bronzosítót és pirosítót a púderes rétegen.

1 Likes

Szegénykém, na de jobb később, mint soha. :smiley: Igen, közben én is felfogtam már, amit mondasz, nekem is aludnom kéne, az az igazság. A magas vérnyomásos fejfájás nem könnyíti meg a kommunikációt. :joy: Na de a lényeg, hogy ha te nem vagy érzékeny ezekre az összetevőkre, akkor szuper. Én azért vagyok ilyen óvatos, mert már megvolt a tanulópénz. Volt, hogy a szemöldököm alatt (mármint a szőrszálak alatt, között) is volt mitim, mert a szemceruzában volt Isopropyl Myristate. Azóta vigyázok. :smiley:

1 Likes

Nemsokára megérkezik majd még a Maybelline Dream Satin Liquid. Sok éve használtam már és nagyon szerettem, de eltűnt a drogériák polcairól, így nagyon örültem mikor megláttam webshopban, viszont elég szegényes volt a színválaszték, szóval sanszos, hogy mellélőttem :smiley: Sebaj, van világosító és sötétítő cseppem is, valahogy csak tudom majd használni.

Nyx Shine Killer Primer
Nyx Can’t Stop… alapozó keverve a Loleál Glow Mon Amour Sparkling Love highlighterrel. Aztán ebből még ment a kiemelnivaló helyekre.
Hourglass púder
PF Butter Bronzer
Milani Bella Bellini pirosító
Catrice Glow Patrol highlighter Muse
Na, ha ma nem láttak az űrből, akkor soha.:slight_smile:
Colourpop szemöldökceruza
UD Primer Potion
Nabla monókat használtam: Coconut Milk, Artemisia, Leon, White Truffle
Nabla Poison Garden paletta Opera és Zodiac
Nabla Soul Blooming Climbing Rose és Philosophy
Alsó pillatőben Nabla mono Fahrenheit (bordó)
Szintén itt Zoeva Rock n Roll Bride szemceruza
Maybelline Lash Sensational
MAC mini… öö nem Faux, hanem egy nude szín

Gucci Aqua di Fiori minta

2 Likes

Mindenre fel vagy készülve.:slight_smile: Mekkira találmány már ez a világosító csepp cucc!

Jobbulást :slight_smile:
Nagyon könnyen lehet, hogy én is érzékeny vagyok ezekre, de úgy voltam ezzel, hogy a mitesszerek már az életem velejárói :joy: Bevallom, annyira megtetszett az alapozó, hogy utána sem néztem ilyen téren :roll_eyes: