Nagyon szép, jól áll!
Én az új 217-est alig használom, utálom. Mindig az jut róla eszembe, hogy a világ legjobb satírozó ecsetét hogy voltak képesek így elcseszni? Az eredeti egy álom, azt nagyon szeretem. Ha valamivel nem boldogulok, mindig azt vetem be, és pikk-pakk elsatírozza.
Powderblau ecsetet Notinon is láttam már, és ott talán picivel olcsóbb, mint a Pink Pandánál. Mondjuk erre az egyre konkrétan emlékszem, hogy 18 fontért vettem a Bootsban, szóval ebben az esetben annyira nem durvák a hazai árak.
Viszont valamiért itthon a Multitech ecseteket nem árulják, pedig azok is nagyon jók, rendszeresen használom, és tényleg multi. (Abból L, XL, és XXXL van, plusz a multitech blender, azt viszont nem igazán szeretem.)
https://kremmania.hu/kremek/real-techniques-multitech-collection-point-xl-brush
Köszi. Annak ellenére, hogy milyen sápadt vagyok, nincsenek fenntartásaim a színek felé.
Így jár az, akinek 10 órás alvásigénye van…
De szép csillogó lett!
Jó ecsetnek néz ki, amúgy is szeretem több feladatra használni őket.
Nem, nem nézem meg, lehet-e még kapni.
Ne is legyenek! Olyan jól áll minden szín. Nekem ez a sápadtság is bejön, neked kifejezetten jól áll!
Imádom!
Satírozásra pufi fejűeket használok, a 217-essel csak bénáznék… Nem tudom, miért cserélték le az eredetit, többeknél olvastam, hogy ez volt a MAC egyetlen ecsete, ami megérte az árát.
Köszi, a Notino kiment a fejemből.
Nagyon kedves vagy.
Igen, bár az a gondom, hogy annyi minden mást is szeretnék, ami meg nincs Pinkpandán, hogy egyelőre elég lenne ez az egy termék. De előbb-utóbb csak lesz ingyen szállítás és akkor egy kis méretű Ofrára beruházok.
Az eredeti azt hiszem kecskeszőrből volt, az új pedig szintetikus. Elvileg eléggé hasonlít egymásra a két fej (régi és új), de mégsem olyan. Ha eszembe jut este otthon, akkor lefényképezem őket egymás mellett. Az az érdekes, hogy a többi márkától nem annyira váltak be a természetes szőr ecsetek, szúrnak, a szintetikusakat jobban szeretem, de ez a régi 217-es maga a tökély, és finom, puha.
Még egy 239-es van a MAC-től, az is elég jó, de abból a fazonból pl. jobban szeretem a Kell a púder lapos ecsetét, vagy még inkább a Sigma E32-őt, és egy koreai lapos ecsetet, talán It’s skin márkájú.
Mai smink
L’occitane CC krém
Mac Select Sheer Pressed púder
The Balm Bahama Mama bronzer
Rimmel Maxi Blush 05-ös Rendezvous árnyalat
Catrice Glow Patrol highlighter 03 Icon
Catrice szemöldökceruza
Rimmel szemhéjbázis
The Balm Balmsai palettát vettem elő erre a hétre (tudom, azt mondtam ebben a hónapban végig a JH palettát fogom használni, de már vágytam valami újra)
mélyítővonalba Score nevű matt világosbarnát használtam, ezzel satíroztam el később a széleket is. Ezt az uncsi színt kicsit feldobtam egy szintén matt barnával, mozgó rész belső felére Hang10 elnevezésű világos homokszínt használtam, belső szemzugba High Tide fényes fehéret tettem. Tusvonalat húztam a matt feketével, Righteous néven szerepel a palettában.
A mozgó rész külső felére pedig @Vicus által megszerzett Pupa Extreme monó 023-mas szemhéjfesték került, ami egy csodálatos fényes sötétzöld. Ezt vittem fel az alsó pillatőbe is, egy kicsit itt sötétítettem a paletta Woodie nevű matt sötétbarnájával
Essence Volume Stylist szempillaspirál
Rúzs: Mac Liptensity Driftwood árnyalat (hideg nude szín)
Parfüm: Estée Lauder Modern Muse Chic
Most, hogy így mondod, arra gondoltam, összegyűjtöm milyen Trend it up termékek vannak a gyűjteményemben. Szerintem egyékbént ár-érték arányban ez egy szuper márka. Persze volt ami nem vált be tőlük, pl. a szemhéj highlighter (bár a JH palettával jól működött egy másik színre feltapogatva de magában a szemhéjon nem marad meg még bázissal sem) A fixáló sprayt szintén nem szeretem mert a spriccelője nagyon nem jó.
Viszont amiket imádok: a hagyományos stickes matt rúzsai simán felveszik a versenyt szerintem a Mac satin és matt rúzsaival. Szépek a színek, pigmentáltak, kényelmes viselet, masszív tok, igényes csomagolás.
A kompakt púder is nagyon jó, ennek is szuper a csomagolása, van benne tükör is. Nagyon szeretem ezt a csodás színű pirosítót és a kontúrpalettát is. A két Wonder Glaze szájfény meg egyenesen csodás, sokan megkérdezték már tőlem mit viselek, mikor ezek voltak az ajkaimon. Azt hiszem limitált kollekciósok voltak.
Köszi, hogy megosztottad, nekem nagyon hasznos volt.
Apropó, ma tényleg nézelődtem a dm-ben és sok Trend it up termék le van árazva. Nem pirossal van kiírva a kiárusítás, hanem be van rakva egy plusz vonalkód az árnyalat nevével. Pl. a matt rúzsok közül is le volt árazva három szín 499 forintra. Sajnos egyik sem tetszett, a teljes áron való vásárlástól pedig így elment a kedvem, szóval nem vettem semmit, pedig akció nélkül sem drágák. Na sebaj, majd legközelebb
Ja meg nagyon szeretem mikor high end termékhez hasonlítgattok drogériás termékeket, így egyből elmegy a kedvem, hogy valaha is a drágább verziót vegyem meg Na jó, pl. alapozóból vagy arc-/szemfesték palettából biztosan veszek majd drága, márkásat, de rúzsból vagy szempillaspirálból nem hiszem.
Jóóó ég, imádom a kreativitásodat és a színhasználatodat!
Ezzel a palettával nem nehéz színpompásat alkotni.
Nekem Zoevából van természetes szőrű, nem szúrnak szerencsére. Ha eszembe jut és van rá energiám, hajbalzsammal is bekenem őket.
Kegyed már megint nem hagyja magát megdicsérni.
Nagyon szép, olyan uralkodói, királynős.
Nagyon szeretem, ahogy ezeket a földszíneket használod, olyan érett és elegáns.