Úgy nézzétek, hogy később letörlöm a nyomi fejem. Born to Run paletta és MAC Liptensity Eros, imádom ezeket a rúzsokat.
Filléres S-he lakk (aranyat ér, komolyan, gyönyörűen terül és egy rétegben fed) és Cirque Halcyon.
Le ne töröld! Nekem tetszik az álmos fejed!
Mindig ilyen fejem van, nagyban koncentrálok, kérem!
Amúgy érdekes, a tükörben olyan kereknek tűnik az arcom, itt meg nem.
Sajnos nem látszik, de az alsó vízvonal élénk fukszia.
Nagyon szép vagy Amadea! Megtisztelő, hogy végre láthatunk!
Olyan arii vagy álmos arcal! a hajad és a körmeid is nagyoon tetszenek!
Szép vagy, és nagyon szép a bőröd! A körmeid meg nagyon klasszak. Nem tudom, hogy miért nekem mostanában éppen csak annyi időm van, hogy a körömerősítőt rákenjem. Pedig régebben rendszeresen nyomdáztam is, van egy csomó lemezem, meg lakkom.
Cuki vagy, max. csinos tudok lenni. Ne tudd meg, hanyadik buszmegállós selfie sikerült vállalhatóra.
Aranyos vagy, a bőrömön a 3 féle korrektor segített, csak a tükörben láttam, hogy kicsit előjött a szeborrea.
Nekem sincs időm körmöt lakkozni, ált. szintén körömerősítő és ennyi, pedig van vagy 100 lakkom és sok lemezem. Ez a manikűr 10 perc volt, lemértem.
Mai smink. Kissé félálomban voltam, úgyhogy biztonsági játékra törekedtem.
Catrice HD Blur primer
Magister BB krém
Rimmel ecsetes korrektor
RCMA porpúder
Mac szemhéjalap
Lorac Pro paletta: cream, taupe, sable, espresso, nude, bronze, pewter
Milani Baked blush - berry amore
The balm mad lash spirál
Pupa I’m matt rúzs - 010
Ez lett belőle:
Griffandale sál?
Haha, én is a sálat szúrtam ki először
Naná! A stúdióban vettem.
Griffendéél!! Menőőő!
Mai smink
EL DW 1N2 Ecru színben
RCMA púder a szemem alá, többi részre Trend it up Skin Supreme kompakt púder
Catrice szemöldökceruza
Trend it up kontúrpaletta hideg barnája a kontúrozáshoz
Trend it up pirosító
Becca highlighter Opal
Rimmel szemhéjalap
Jaclyn Hill paletta: Silk Creme átmeneti színként, mélyítőbe Butter, mozgó rész külső felére fényes sötétzöld Diva, külső V mélyítve a matt sötétzöld Enchanted nevű színnel, mélyítőbe mèg egy kis Soda Pop. Alsó pillasorba szintén a fényes zöld szín ment.
Essence spirál https://kremmania.hu/kremek/essence-volume-stylist-18h-lash-extension-szempillaspiral
Catrice rúzs 380 Nude Tastic
Parfüm: Bruno Banani Women
A színek most sem igazán élethűek, nagyon sötét, borús volt a délelőtt.
Miért csak a szemed alá használod az RCMA-t? Túlságosan vilagosít?
Milyen szééép arccsontod van! A “disztingvált kis fitos” is valóban gyönyörű.
A körmödön meg valósággal ámulok, nekem soha nem sikerül ez így. De a tiedről senki meg nem mondaná, hogy nem körmös csinálta.
Miiii, tudod, mennyire utálom az arccsontomat?! Tükörben elnyúlik, itt meg nem tudom, mit csinál. Az orrom meg eskü nem olyan nagy, mint a képen!
A körmeimet nagyon szeretem.
Catrice HD Active Performance Primer
The Ordinary Serum Foundation 1.1P
Revolution PRO Eye Elements primer Core árnyalatban
Revolution My Sign Complete Eye Base “paletta” Capricorn - csillámos barna szín az egész mozgó szemhéjra, highlighter a belső szemzugba
Revolution Re-Loaded Palette Basic Mattes - átmeneti színként, mélyítőbe, szemöldökcsontra és az alsó pillasorba
Bellápierre Banana Setting Powder
Makeup Revolution Pressed Powder Translucent - bár elvileg átlátszó, gyakorlatilag kicsit elveszi a sárgásságát a setting powdernek, ezért erre szoktam felvinni
Avon True Coloru Blush
Lovely Chocolate Bronzer Creamy Chocolate
Essence Lash Princess False Lash Effect szempillaspirál
P2 Szemceruza
Catrice Brow Colorist Semi-Permanent szemöldökzselé medium
Dr. Paw-Paw Original Balm a számra
Trend It Up Ultra Matte ajakrúzs 473
Makeup Revolution Illuminating fixáló spray
Highlighterre ma nem futotta, mert majdnem lekéstem a vonatot így is
Most épp kísérletezgetek az alapozóval, mert imádom, ahogy egész nap tart, és a nap végére is szuperül néz ki az arcom, de van egy sanda gyanúm, hogy ettől pattogok ki néha, mert van benne kókusz-származék
Meg akartam kérdezni, milyen a TO alapozó, de ezek szerint kicsit vigyázni kell vele.
Tiiiszta zizzent vagy, szerintem nagyon szép! Az orrodat meg most dicsértem, hát akkor szerinted nagynak látom? Hajaj, rám ruházott hatalmamnál fogva lassan meg kell bírságoljalak ezekért az ámokfutó, önbizalomhiányos kirohanásokért.