Engem érdekelne a Diffused Light.
Vagy jovo heten vagy azutan heten hazamegyek hetvegere.
Akinek van, a Dim light is csillog napfenyben? Eredetileg azt akartam megvenni, de a Diffused light tobb jo velemenyt kapott itt az oldalon.
Írnál nekem egy e-mailt az amadette kukac gmail.com címre, hogy megbeszéljük a részleteket-árat?
(Nekem nincs, de amennyire tudom, a Dim Light matt. Mintha @Isabelle írta volna, hogy “sima púder”.)
Nem, a dimnek is van egy selymes fénye. Én a diffusedre és az etheralra gondoltam ,igaz mindkettőt lámpafénynél néztem.
Mivel nagyon világosnak találtam nem próbálgattam tovább .Gondolom olyan lágyító fénye van mint a guerlain gyöngyöknek.
Köszi, valamiért mattra emlékeztem, de legalább szólítottam az Hourglass-szakértőt.
Köszönöm, én is nagyon várom,az ACE Flair-rel együtt érkezik. Nagyon kíváncsi vagyok rájuk, mert nagyon különleges színek vannak bennük:). Te használtad már a Tribe-ot?
Igen, ma reggel. Koncepcióm nem nagyon volt, kb. egy hete nem sminkeltem a szemem a nátha miatt, örültem, hogy rászabadultam a palettáimra. Olyan gyönyörű színei vannak, mindegyik egy külön galaxis! Ami a panben hideg arany, az arany-zöld duokróm! Rákentem a fejemre is highlighterként.
Ja, vettem egy Juvia pirosítót is. Az óvatosság ellenére sikerült istenes bohócarcot festenem.
Igen, én is nézegettem már a pirositó palettájukat, de még nem mertem múltkor megrendelni (aztán meg jött a Milani kiárusítás).
Akkor ezek szerint az is olyan pigmentált, mint a szemhéjfestékek?
Én csak egy single-t rendeltem, a Seraphinát. NAGYON pigmentált.
Jujj de izgi, no én azokat még nem is néztem. Teljesen elmerültem a palettákban és a duokrómokat imádom, nagyon jól hangzik, amiket mesélsz:). A highlightereik is biztosan csodásak.
Mai smink:
Catrice Galactic Highlighter Drops sminkalapként
Bourjois AirMat alapozó egy kis Alverde alapozóvilágosítóval keverve
Essence Camouflage+Healthy Glow korrektor
Trend it up Skin Supreme kompakt púder
UD Beached Bronzer
Pupa Like A Doll pirosító 302-Vibrant Coral
Mac Hyper Real Glow paletta arany színe
H&M szemöldökceruza
Rimmel szemhéjalap
És sajnos muszáj lesz megszegnem a saját kis 1 hét 1 paletta sminkkihívásomat, ugyanis tegnap megkaptam a KM zsibin zsákmányolt Jaclyn Hill palettát. Jó szokásomhoz híven én nem csak nézegettem, gyönyörködtem benne, hanem azonnal végig swatcholtam szinte az összes színt. Alig vártam a mai napot, hogy kipróbálhassam. Mivel ilyen sok színt tartalmaz, arra gondoltam, hogy a február ennek a palettának a tesztelésével fog telni. Van még 3 hét a hónapból, nem fogok most más palettához nyúlni.
A mai sminkem is ezzel készült és nagyon elégedett vagyok vele, bár egy matt krémszín elfért volna benne.
Csináltam fotót is, ami persze közel sem adja vissza a smink színeinek élénkségét és erősségét. Használtam a pirosas színeket ami nekem abszolút kilépés a komfortzónámból. A képen ebből nem sok látszik sajnos.
Na szóval:
A matt krémszínt a Tarte Tartelette palettámból pótoltam
Jaclyn Hill&Morphe paletta: átmeneti színként Silk Creme, ezt jó magasra satíroztam a mélyítő fölé is bőven. Ezt mélyítettem a Roxanne nevű színnel ami egy meleg vöröses tónusú barna. A külső v-be és a mélyítő külső részére a Jacz nevű matt pirosas-bordós színt satíroztam el. A mozgó rész külső felére a gyönyörű, szinte krémes állagú Cranapple került, míg a mozgószemhéj több részére a duokróm, arany csillogású rózsás Sissy, belső szemzugba pedig a fényes krémszínű Beam. A külső v-t még tovább mélyítettem a meleg sötétbarna Chip nevű matt színnel és ez került az alsó pillatőbe is.
L’oreal Paradise Extatic Spirál
Mac rúzs Coral Bliss színben, ami számomra egy nyári szín, de ehhez a sminkhez mégis nagyon jól mutatott.
Parfüm: Bruno Banani Woman
Én is megfogadtam, hogy veled tartok az egy hét/egy paletta kihívásban, de én már rég megszegtem Egy-egy szín miatt mindig a CP Give it to me straight palettámhoz nyúltam, aztán végül már az volt legelöl és csak azt használtam. Főleg sietős reggeleken jó társam, mert egy-két színt gyorsan “felmaszatolok”, és kész is vagyok. Múltkor képzeljétek a nagy sietésben leejtettem
és mivel mágneses panek vannak benne, a színek nagyrésze kiesett. Nagyon félve fordítottam őket fel egyesével, de szerencsére csak egy szín törött ki, de azt meg alkoholos javítás segítségével újraélesztettem. Ezen kívül még kettőnek potyogott ki a széléből egy kevés, de az már nem vészes.
Amúgy nagyon szépséges lett a smink, örülök, hogy neked is tetszik a JH paletta!
Úristen, tényleg, highlightert még nem is vettem! Szerintem kisüti a galaxist a fénye.
Esküszöm, öröm olvasni a sminked elkészítését. Nagyon szép nőies lett!
Jaj, mindig félek, hogy leejtem őket, sajnos elég ügyetlen vagyok.
Nekem a She paletta sérülten érkezett, de igyekszem úgy felfogni, hogy őt még jobban kell szeretni.
Elfogyott a reggeli hidratálóm, ezért a Tonymoly fekete teás szérumát (mintákat vettem) használtam, a többi bőrápoló változatlan volt reggel.
Nyx Shine Killer Primer
Lioele CC krém
Cosrx és TIUP korrektor
Too Faced púder, az állam kivételével
Colourpop szemöldökceruza
Catrice Prime & Fine kontúr
Juvia Seraphina pirosító
UD Primer Potion: a kis bigyóval alig tudtam belőle kivakarni valamit, szétvágtam a tubust. Hát rengeteg cucc volt még benne, egy kis tégely majdnem tele lett! És vicces módon ma megtartotta a szemhéjpúdert!
The Balm Meet Matt(e) Trimony matt bőrszín és a meleg barna
Juvia The Tribe paletta: az arany-zöld duokróm a belső szemzugba és highlighternek, de legszívesebben belefeküdtem volna
Használtam a világos és a sötétzöldet, a tealt, a bronzot, megrészegülve a színek áradatától, meg attól, hogy nem érem el a buszt
Zoeva Graphic Eyes Taupe
Lovely Vampire Lashes
Stiftes Carmex, mert kicsapta a szám a nátha (de már gyógyul)
Acqua di Gioia parfümminta
Jaj de kedves vagy! Csak olyan kár, hogy a fotó nem adja vissza a színeket. A férjem azonnal meg is jegyezte, hogy minek vagyok ilyen erősen kikenve
Oda meg vissza vagyok ezért a palettáért már most. Annyira csodálatos, hogy tegnap este mikor elaludt a kisfiam, ültem a kanapén, csak nézegettem és tervezgettem, hogy milyen sminkeket fogok készíteni vele. A swatcholást már délelőtt megejtettem amint hazaértem vele a postáról
Egyébként az egy hét egy paletta feladványomat eddig teljes egészében tudtam tartani, és olyan jó érzés elővenni régi palettákat amiket akár fél éve sem használtam már. Kellemes a tudat, hogy mindegyik sorra kerül és nincs elhanyagolva. Viszont meg is őrülnék, ha nem próbálgathatnám a JH-t. Jövő héten érkezik a Zulu palettám is, azzal szerintem egyelőre csak esténként gyakorlok majd, hogyan is alkalmazzak ilyen élénk színeket. Aztán ha jön a tavasz bevetem.