Ugye milyen durva? Szerintem simán elmegy tusnak vizesen és nekem nagyon tartós is volt. örülök, ha mégsem akkora csalódás az a szín:).
Bevallom, inkább a zöld és a sárga szín vonzott, meg hogy az egész paletta olyan vidám.
A zöldet én is imádom, megbarátkoztál már a palettával?
Egyelőre az alsó pillatőre fogom használni. Annyira erőteljes színek, hogy ehhez már ruhát kell passzintani, és reggelente, amikor öltözök, meghaladja az értelmi képességeimet ez az összehangolás.
Teljesen megértem, át is érzem. Én kezdetben csak úgy mertem használni a színeket, hogy csak egyet és csakis semleges ruhákkal:).
Pont ma délelőtt láttam, hogy KM zsibin árul valaki egy Zulut. Megdöbbentő mennyire élénk színei vannak. Szerintem én nem is merném használni
Élőben még élénkebb, tényleg döbbenetes.
Hát, a rózsaszín pillasor sötétkék tunikával párosult ma, bevallom.
A smink kihívásom 5. hetében ezek a termékek lesznek a fix sminktermékek:
ABH Subculture paletta
Trend it up kontúrozó paletta bronzere
Tom Ford pirosító Flush színben
MAC Mineralize Skinfinish Soft&Gentle highlighter
Mai smink tehát:
KAP primer
Mac Studio Fix Fluid alapozó NC20 (múlt héten ingyen szállítás volt a MAC-nél, akkor választhattam a rendelésem mellé. Szerintem eggyel világosabb árnyalat lenne nekem megfelelő, mert az arcom nem is, de a nyakam hófehér)
Guerlain korrektor
Szem alatti rész Skin Supreme Kompakt púder 025-ös szín
Lovely Brows Creator Pencil
Rimmel szemhéjalap
MAC pigment (szintén ma érkezett) Blue Brown árnyalat az egész mozgó szemhéjra
ABH Subculture paletta: Dawn átmeneti színként, Mercury a mélyítőbe és a pigment széleinek elsatírozására, Axis az alsó pillasorba
MAC highlighter a szemzugba
Essence Liquid Ink szemhéjtus
Essence The False Lashes spirál
MAC Fix+
Trend it up Ultra Wear Nude Pen Shine 020 Shine (világos nude szín, krémes állag)
Parfüm: EL Modern Muse Chic
Használtad már a Mac alapozót (ezt, vagy másikat)? Kíváncsi lennék a véleményedre!
Még sosem próbáltam tőlük alapozót (mondjuk egyébként sem sok mindent), pedig gondoltam már rá.
Időnként eljárok az Urániába, amikor londoni színházi közvetítés van felvételről műsoron, és már sokszor láttam a stáblista végén, hogy a sminket MAC termékekkel készítették. Nekem ez elég jó referenciának tűnik.
Arcápolás szokásos.
Smink:
Sleek Control Shine & Primer
Magister BB kollagén krém - light
Rimmel ecsetes korrektor
RCMA porpúder
Benefit Get The Pretty Started palettából használtam az arcomra.
https://www.benefitcosmetics.com/us/en/product/get-the-pretty-started
A Hoola bronzosítót csontosítani (már amennyiben az én kerek fejemnél beszélhetünk csontosításról ), GALifornia pirosító, és a krémes What’s up highlightert is, amire később még a Carli Bybel paletta egyik por állagú highlighterét is rátettem (szeretném azt hinni, hogy van értelme highlightert használnom, pedig tulajdonképpen nincs - a képeimen sosem látom, bár lehet, hogy jobb is).
GOSH szemhéjprimer
Carli Bybel paletta
Catrice Glam&Doll filces tus (az eredményt inkább hagyjuk…)
https://kremmania.hu/kremek/catrice-glam-doll-super-black-liner-waterproof
Nabla Dreamy Lip Kit - Romanticized
Urban Decay All Nighter Setting spray
Too Faced Better than sex spirál (nem fogok belőle nagyot venni, de ha már a kis méret is egy vagyon volt, hát elhasználom)
Elizabeth Arden 5th Avenue NYC
Ez a Highlighter nekem is megvan!
Nagyon szeretem! Tavaly karácsonyra kaptam, de még csak meg sem kopott azóta. Brutális mennyiség
Belső szemzugba is raktam belőle, csak azt elfelejtettem leírni, de nálam soknak tűnt így is, mert ritkán használok highlightert. Csak a kihívás miatt használtam kb mindenhova. Én a szemhéjamra nem szeretek semmit sem használni, nekem ott nincs megszokva, sosem használtam szinte szemhéjsminket Tavaly karácsonykor csináltam magamnak türhetőt, viszont a műszempilláim fele azzonnal kihulott
Nem szabad szemhéjfestéket használni azoknak akiknek műpillái vannak, valószinű ez az oka annak, hogy sosem használtam szemhéjfestéket
Még sosem használtam Mac alapozót, ma kentem fel először, amint meghozta a futár. Első használat után pozitív véleménnyel vagyok róla, bár ha megvenném teljes kiszerelésben, akkor NC15 árnyalatot választanék mert ez ici-picit sötét a nyakamhoz képest (NC20)
Amit észrevettem: csak estére fénylett át a homlokom, nagyon szépen magán tartotta a bronzert, pirosítót és highlightert is. Úgy vettem észre, nagyon sok múlik az alapozón, mert pl. Maybelline Fit me-n nem sokáig maradt fent a legdrágább pirosítóm sem (Hourglass, Tom Ford)
Igen, elég sok sminkes használja a Mac termékeket. Nagyon szeretem Tauz Nóra sminkes videóit, ő is elég sok Mac terméket szokott bemutatni, amit szeret és használ magán és a vendégein in. (bár ő a vendégeken az alapozást airbrush-sal végzi és ahhoz speciális alapozó van)
Akkor ezek szerint pozitív a tapasztalat, ez szuper!
Igen, azt én is észrevettem, hogy a Bobbi Brown alapozó sokkal jobban tartja a pirosítót, este még változatlan. Illetve ma a BB krémen feltűnő volt, hogy a pirosító mennyire tökéletesen megmaradt. Most találgathatok, hogy ezt az UD All nighter setting spraynek köszönhetem, vagy annak, hogy Benefit pirosítót használtam?
Tauz Nórát én is nagyon szeretem, számomra a magyarok közül ő a leghitelesebb.
Igen, számomra is hiteles. Őt legalább nem pénzeli egy cég sem, hogy mondjon jókat a sok sz@rról…
És mindent beír az info boxba, elérhetőséggel együtt. Ráadásul nem veti meg a drogériás termékeket sem.
Képzeld, a Trend it up szemhéjstiftet én említettem neki az egyik videója alatt, és szerepelt nála a 2018-as drogériás kedvencek között.
Reggel:
•La Roche Posay Termálvíz Spray
•Manna Ghániai Shevaj teljes Arcra,ajkakra
bár nem szoktam említeni,de nagyon szeretem a természetes praktikákat Kamilla, Méz, Shevaj, Aloe Vera favorit nálam. Gyakran használom őket.
Mai Smink:
•Alapozó: MAC Studio Fix
•Kontúr: Alverde Perfect Kontúr
•Pirosító: Max Factor Creme Puff Gorgeus Berries
•Fixáló: MAC Fix+
•Szemöldök: Maybelline Tatto Brow Gél Tint
•Szemtus: L’Oréal Paris Super Liner Perfect filc
•Szemhéjfesték: (Nagyon keveset használtam)
Sleek Oh So Special Divine barnás árnyalatok halványan
•Ajak kontúr: The Kylie Lips Candy K
•Ajakrúzs: Max Factor Lipfinity rúzs
Parfüm: Bruno Banani Dangerous Women+ Armani Sí edp
Este:
•Nivea Fekete Tea Micellás Víz
•Paraffinolaj
•Manna Mélytisztító Pakolás Zöld teával
•La Roche Posay Termálvíz Spray
•G&G C vitamin szérum
Képzeljétek nekem nincsenek annyira jó tapasztalataim MAC alapozókkal. Ezeket próbáltam:
http://kremmania.hu/kremek/studio-fix-fluid-spf15
http://kremmania.hu/kremek/mac-studio-sculpt-alapozo-spf-15
http://kremmania.hu/kremek/mac-studio-waterweight-foundation-spf30
Nekem nem bírta a bőröm hosszútávon őket. Pattanásokat okoztak. A Waterweight volt egész kellemes, meg a sculptnak nagyon szép a finishe, a fix fluid meg nagyon maszkos, csak hígítva szerettem, de arra nagyon. Jó a hatásuk, meg nem csoda,hogy olyan népszerűek, de számomra károsak voltak napi használatra, mert nem túl szép az összetevőlistájuk. Az EL DW jobb, mint a Fix fluid, és a másik kettőre meg Bobbi Brown lehet nagyszerű alternatíva. Aki egyszer BB-t próbált szerintem már nem elégedett annyira a MAC alapozókkal. BB-vel semmi gondom nem volt hosszútávon.
Én is azért próbáltam ki, mert annyira izgatta a fantáziám mi lehet annyira jó ezekben mikor annyira nincs is jó áruk, így KM-en sasoltam a megfelelő árnyalatokat.
Összességében nekem csalódást okoztak, értem miért népszerűek, rövid távon működnek, de ha nem csak egy sminkeléskor pl.az esküvődre kell akkor szerintem van több, jobb alternatíva.
Amúgy nekem van egy Sculpt (NC40) elfekvőben, szívesen elküldöm neked az ACE palettákkal együtt.
Köszi, aranyos vagy! Bár szerintem nekem az NC40 nagyon sötét lenne.