Ja, és az ABH Glow Kitből kibucskázott az egyik pan, hát én úgy megijedtem! Pedig nem ejtettem el, nem utaztattam… nem értem.
Nagyon izgalmasan hangzik ez a smink.A Saharan 2vel én is szemeztem…és a sárga szemceruzával elültetted a bogarat a fülemben:D.
Amúgy ketten is megdicsérték, remélhetőleg nem azért, mert valójában überszarul nézett ki. De az egyikük sminkelő ügyfél, a másik egy KM-s hölgy, szóval hátha nem.
Annyira feldob bármilyen sminket egy színes vonal! Csak azt bánom, hogy a sárga szín nem az az überbrutál erős, nem vakít annyira, mint mondjuk a piros. (Az is van.)
Képzeld, reggelente fogom a Zulut és mindig elbátortalanodom. A sárga és a barna színt használtam még csak belőle.
A sárga szemceruza és a mai sminked után nem is értem mi tart vissza a Zulutól:D. És mi a véleményed a “pirosáról”, rajtad is inkább pink? Amúgy én a Zuluból a zöldet, rózsaszínt, narancsot használom a legtöbbet, de a türkiz is gyönyörű. Én próbáltam alsó vonalként vékonyan húzni JP port és nagyon jól működik. Lehet a sárgából tudnál csinálni brutál színt valami fix^pluszos megoldással.
Leginkább az, hogy akkor hirtelen nem jut eszembe, mivel kombináljam.
Még nem próbáltam azt a színt, de már a panben pink, szóval tuti, hogy nem lesz belőle piros.
De tényleg, az alsó pillatőbe bármelyiket tehetem, de hülye vagyok… Köszi!
Képzeld én olyan megszállott vagyok, hogy képes vagyok este (altatás közben) azon gondolkodni milyen színt mivel hogyan próbáljak ki. Sokszor felkészülök a másnapi sminkre, vagy egy előre eltervezettet készítek. Próbáltam face chartokat is készíteni pont ezért, hogy ne az legyen, hogy nem jut eszembe egy színkombináció mikor aktuális. Máskülönben folyton a megszokott biztonsági sminkjeimet készíteném én is. Tervezek egy olyat, ha lesz kis időm, hogy leülök és színkombinációkat próbálok ki a kezemen, lábamon, hogy lássam hogyan mutatnak együtt, mert lehet nem is gondolok rá. Nekem az első ilyen aha élmény a kék alsó pillás arany narancs smink volt. Meg a zöld-rózsaszín, ami azóta is nagy kedvenc. Amúgy felnőtt színezőben is próbálok olyan színkombókat kipróbálni ami nem evidens, hátha találok valami izgalmas megoldást, pont smink megfontolásból.
Én meg mindig eltervezek valamilyen 1-2 színből álló egyszerű sminket, aztán attól függ, hogy milyen lesz, hogy melyik palettát nyitom fel. Minél színesebb a paletta, annál színesebb lesz a szemsmink. Van olyan paletta, amitől konkrétan viszket a tenyerem. Bár aztán általában úgy elsatírozom, hogy szépen egybeolvad az egész, inkább csak átmenetek lesznek.
Ezen annyit gondolkodom, szerintem csak mi látjuk a különbségeket, mások észre sem veszik:D:D, hogy most nem fukszia van rózsaszínnel, hanem rosegold arannyal satírozva:D. Nekem pont mostanában kezdenek színesedni egyértelműen a sminkjeim. Ezelőtt mindegyik ugyanolyan volt. Főleg, hogy én is szemüveges vagyok. A környezet csak annyit érzékel, hogy ki vagyok sminkelve, de tuti nem mondanák meg, hogy milyen színnel/színekkel.
Igen, én is azért vállaltam be simán a piros szemsminket hétköznap reggel, mert valószínűleg úgy sem tűnik fel senkinek, pláne, hogy az antireflex réteg zöldes a szemüvegemen.
Mai smink:
Maybelline Baby Skin primer
Lancome stickes alapozó https://kremmania.hu/kremek/lancome-teint-idole-ultra-wear-stick-spf21
Először feltettem zsibire eladásra, de levettem, és úgy döntöttem el fogom használni. Nyáron nagyon hamar átzsírosodott alatta a bőröm, de így télen meg tökéletes, nem emeli ki a száraz részeket, mint a mattító alapozók.
The Balm Bahama Mama bronzer
Hourglass pirosító
Trend it up púder https://kremmania.hu/kremek/trend-it-up-skin-supreme-kompakt-puder 025-ös árnyalat
Carli Bybel paletta első két highlightere keverve
Lovely Brows Creator Pencil
UD Primer Potion Anti-aging szemhéjbázis
Carli Bybel paletta: matt középlila szín a mélyítőbe, matt középbarna átmeneti színként, fényes pezsgős arany az egész mozgó szemhéjra, külső v-be matt sötétebb barna és egy kis sötét bronz
, pillatőbe sötétbarna
Lovely Vampire Lashes spirál
MAC rúzs Syrup árnyalat (imádom)
Parfüm: Thierry Mugler Alien Edt
Mai Smink:
•Alapozó: Bobbi Brown Skin Foundation SPF 15
•Kontúr: MAC kontúr paletta
•Púder: MAC Studio Fix
•Pirosító: Estée Lauder Pure Color Blush Rebel Rose
•Highlighter: Sleek Solstice Highlighting Paletta
Mindenhova került a heti kihívás miatt, száj fölé, szemöldök alá, arccsontra
•Szemöldökformázás: Rimmel London Brown T Way
•Szemtus: Maybelline Eye Studio Lasting Drama
•Szempillaspirál: Essence Get Big Lashes
•Ajak kontúr ceruza: The Kylie Lips Candy K
•Folyékony ajakrúzs: The Kylie Lips Candy K
Parfüm: Armani Sí
Az Armani Sí Edp-be teljesen beleszerettem 1-2 hónapja. Neked hogy tetszik?
Én 3 éve folyamatosan újra veszem, egyszerűen imádom! Számomra a tökéletes parfüm.
Csábító nőies illata van és rendkívül hosszantartó! Kb intenzíven 4 órán át érezni!
Én is teljesen beleszerettem és még 3 év után is tart a szerelem köztünk
Neked mi a véleményed róla?
Egy-két hónapja magamra fújtam Müllerben. Annyira megtetszett, hogy fújtam a kabátomra is, hogy még érezhessem napokig. Aztán beszereztem belőle egy 5 ml-s kis fújóst, és nem változott a véleményem. Gondoltam tesztelgetem mielőtt beruházok nagyobb kiszerelésbe. Mert pl Carolina Herrera Good Girl Edp-vel voltam úgy, hogy első fújásra teljesen oda meg vissza voltam érte, egész nap szagolgattam. Belőle is vettem egy 5 ml-s fújóst és már nem is tetszik annyira. Vagy csak egyszerűen a Sí mellett már nem üti meg a mércét, nem tudom. A Sí az első parfüm, amiről el tudnám képzelni, hogy mellette nem használok más illatokat, csak őt életem végéig. Totális szerelem lett. Férjemtől megkapom Valentin napra Amit még szintén imádok, az a Lancom Tresor Midnight Rose.
Te hol szoktad venni a Sí-t? Vagy rendeled?
Mai smink:
KAP primer
Lancome stickes alapozó
Guerlain korrektor
RCMA púder a korrektor fixálására
Ma a Carli Bybel legsötétebb highlighterével bronzosítottam
Hourglass pirosító
Trend it up púder 025-ös árnyalat
Carli Bybel paletta első két highlightere keverve
Lovely Brows Creator Pencil
UD Primer Potion Anti-aging szemhéjbázis
Carli Bybel paletta: matt meleg barna szín a mélyítőbe, mozgó szemhéjon a két sötét bronzos árnyalatot satíroztam el füstösre, belső szemzugba egy kis arany, külső v-be matt sötétebb barna és egy kis sötét bronz
, pillatőbe sötét barnás bronzos fényes szín
Essence Liquid Ink szemhéjtus
Lovely Vampire Lashes spirál
Ofra folyékony rúzs Laguna Beach
Mac Fix+
Parfüm: Lolita Lempicka L’eau en Blanc
Szerintem a Carolina Herrera Good Girl a Sí mellett nem üti meg a mércét! Nehéz lekörözni az biztos! Ugyan úgy érzek mint Te! Én 3 éve elköteleződtem a Sí-nél és egy Bruno Banani parfüm-nél
Na, akkor csodás Valentin nap lesz! Én az élettársamtól Kylie sminkeket kapok, imádom!
Általában rendelni szoktam!
Reggel:
•Solanie Argán Őssejt ránctalanító nappali krém fizikai fényvédővel
Smink:
Ma szinte csak drogériás sminkeket használtam, régen azt hittem, hogy csak a minőségi drága sminkek a jók, de ez nagy butaság! A drogériás sminkek között is vannak nagyon jók, ezeket használtam ma:)
•Max Factor Facefinity All Day Flawless 3IN1| alapozó
•Max Factor Creme Puff Kompakt | púder
nagyon erős fedése van, drogériás szint felett van
•Bourjois | pirosító
•Sleek | Highlighter
•Rimmel London Brown This Way | szemöldökszett
•Mac szempillagöndörítő
•Rimmel London Wonderfull’ Wake Me Up kedvenc szempillaspirálom
•Maybelline Eye Studio Lasting Drama szemhéjtus
•Lovely K* Lips ajakceruza
•Lovely K* Lips Lovely Lips + Magic Dessert
Este:
•Nivea Fekete Tea Micellás víz
•La Roche Posay Termálvíz spray
•G&G C vitamin szérum
•Argánolaj + shevaj ajkakra
Minennap használok folyékony matt ajakrúzst így a szám folyton kiszárad estére, ezért mindig használok rá tiszta shevajat, csak nem mindig írom le. Nekem csak ez vált be, a Carmex és társai sajnos nem:(
De ez highlighternél rendeltetésszerű használat Kihívásnak meg az volt a lényege, hogy ne oda használj egy adott sminkcuccot, mint ahova szánják. Mondjuk ez nálam kimerült abban, hogy belső szemzugba tettem highlightert
Apropó, az egyik kedvencem az I
Makeup Goddess of Love Goddess of Faith árnyalata, de olyan brutális mennyiség, hogy sosem fog elfogyni (10 g)…