Mit használtál ma?

Igen, sajnos ez így van. Emiatt már alig nézek néhány magyart. Szerencsére még van egy-két youtuber akik hitelesek és nem pénzért mondanak pozitív véleményt a termékekről.

Reggel:

•La Roche Posay termálvíz spray

Smink:

Most egy ideig fényvédő nélkül maradok, várom, hogy megérkezzen a koreai fényvédő

•Estée Lauder Double Wear alapozó
•Mac pirosító rózsaszín árnyalat
•Rimmel London Brown This Way szemöldökszett
•The Kylie Lips Candy K árnyalat

Este:

•Nivea Fekete tea micivíz sminklemosó
•TO Niacimide 10%

1 Likes

Hát ez botrány! És még az sincs, hogy visszavihesd reklamálni!

Csütörtök este megálmodtam, hogy pénteken sápadt bronzos, füstös sminkem lesz. Úgy elb**rintottam… a The Balm Meet Matt(e) Trimony palettájából használtam a matt csontszínt fixálásra és a melegbarnát a mélyítővonalba, utána elővettem az UD Born to Runt és a hülye fejemmel belemásztam a pufi fejű Bősz ecsettel a szaténos sötétbarna színbe… olyan csúnya és foltos lett a jobb szemhéjamon, hogy nem igaz.:smiley: Értékes perceket vesztegetve satírozgattam, de végül letöröltem az egészet és újrakezdtem, kisebb fejű ecsettel, persze, hogy sokkal szebb lett. Magától értetődően a művelet nem kevés időt vitt el, és már csak a buszon jutott eszembe, hogy a szemöldököm elfelejtettem megformázni, úgyhogy a világ megismerhette őket csupasz valóságukban - bár inkább ez, mint az a borzalmas maszatolmány, amit elsőre kreáltam a szemhéjamra.:smiley:

4 Likes

Nekem tetszik az erős szemöldök is, de van, amikor soknak érzem a füstös szemfestést és a “megcsinált” szemöldököt, viszont pont szexinek látom a semmilyen, halvány, formázatlan szemöldököt együtt a füstös szemmel. Szóval ne aggódj, sztem sokunknak bejön így :wink:

1 Likes

De kedves vagy, köszi.:slight_smile: Érzésem szerint nem szoktam erős szemöldököt rajzolni, legalábbis hiánykitöltésre és szép ívre törekszem, a szemsminkben viszont hajlamos vagyok elszállni a reggeli kapkodásban, néha csak a munkahelyi mosdóban tűnik fel (amikor már teljesen ébren vagyok), hogy hűha, kicsit erős lett…
De olyat is sikerült már csinálom, hogy nagyon szépen felépítettem a szemem a Subculture-ral, és elfelejtettem a szempillaspirált.:smiley: Egy kolléganőm azt mondta, neki tetszik, barátságosabb így a tekintetem, a boltos hölgy is megnyugtatott, hogy van karaktere az arcomnak (remélem, nem negatív értelemben…), de azért jobban érzem magam spirállal.
Te hagytál már ki valamilyen kulcsfontosságúnak érzett lépést?

Nekem is maradt ki már szemöldökigazítás, spirál, pirosító/kontúr/bronzer. Eleinte fura érzés, aztán rájössz, h nem fog letartóztatni érte senki :smiley:
A szempillafestéket sokszor direkt elhagytam az utóbbi időben a szemem erőteljes érzékenysége miatt. Kicsit hiányzik a “korona” ilyenkor :slight_smile:

Gondolom, sokaknak fel se tűnik, ha kihagyunk valamit.:slight_smile: Max. ha abszolút smink nélkül látnak.

1 Likes

Smink:
KAP Time to Prime sminkalap
Catrice HD Liquid alapozó
Physicians Formula Butter Bronzer
Clinique Cheek pop pirosító 04 Plum pop
Laura Geller Highlighter Gilded Honey
Catrice szemöldökceruza
UD Primer Potion Anti-aging primer
UD Naked2 Basics paletta: Cover és Primal a mélyítőbe, plusz az alsó pillatőbe, Stark a szélek elsatírozására
Essence Melted Chrome szemhéjfesték 01 Zinc about you a mozgó szemhéj nagy részére
Trend it up Metallic Eyeshadow 030 fényes sötétbarna a külső v-be
L’oreal Paradise Extatic szempillaspirál
Trend it up Soft Color Butter pen rúzsceruza 050

Parfüm: Giorgio Armani Sí Edp

A jövő hét főszereplői:
Carli Bybel paletta (imádom)
Hihglighterek szintén ebből a palettából
The Balm Bahama mama bronzer
Hourglass Radiant Magenta pirosító

2 Likes

Reggel:

Sajnos elfogyott a TO NMF így helyette ezt fogom használni: https://kremmania.hu/kremek/solanie-argan-ossejtes-protect-nappali-krem
Ebben fizikai fényvédő is van :blush:
•Solanie Arany szérum

Smink:

•Garnier BB Cream
•Rimmel London Brown This Way szemöldökszett
•Estée Lauder pirosító
•Max Factor Lipfinity ajakrúzs rózsaszín-piros

Parfüm: Elizabeth Arden Untold

Este:

•Nivea Fekete tea micellásvíz
https://kremmania.hu/kremek/solanie-arany-hialuronsav-szerum

2 Likes

Smink:
Maybelline Baby skin primer
L’occitane Pivione Sublime CC krém
The Balm Bahama Mama bronzer
Hourglass pirosító Radiant Magenta szín
Carli Bybel paletta legelső, világos rózsaszín highlightere
Essence Camouflage+Healthy Glow korrektor
Catrice szemöldökceruza
UD Primer Potion Anti-aging szemhéjalap
Carli Bybel paletta: matt csontszín a szemhéjbázis fixálására, matt világos meleg barna a mélyítőbe és kicsit fölé is satíroztam, 2. sor 1. színe a mozgó szemhéjra ami egy rózsásabb arany tónus, matt barnás-bordó a külső v-be és ezt belesatíroztam a mélyítőbe is. Az alsó pillasorba is tettem ebből a színből, keverve matt sötétbarnával.
A paletta 2. highlighteréből, egy világos pezsgőszínből tettem a szemzugba és halványan tapogattam fel a szemöldökcsontra.
L’oreal Paradise Extatic szempillaspirál
Trend it up Wonder Glaze szájfény 030-as szín (gyönyörű barackos nude apró mikorcsillámokkal)

Parfüm: EL Modern Muse Chic

1 Likes

Pacsi a Bahama Mamáért! :+1::wink: Imádnivaló cucc! Nálam bronzer, kontúr és szemfesték funkcióban is szokott szerepelni. Szép a színe, tartós, könnyen kezelhető. Remélem a csomagolása bírni fogja sokáig!

Nyx primer
Lioele CC krém
Nars és TIUP korrektor
Colourpop szemöldökceruza
Innisfree No Sebum Blur púder (az államra tilos tenni. A bőséges hidratálás, primer ellenére iszonyú száraz foltok ütköztek ki.)
Milani Baked Blush asszem Bella Bellini
PF Butter Bronzer
ABH Dream Glow Kit lilás árnyalat
Wet n Wild szemhéjalap
Zoeva Naturally Yours palettából a matt csontszín (egész szemhéj) és a világosbarna (mélyítő) árnyalat
Juvia’s Place Saharan II: a sötétbarna és a sötétbordó árnyalatot keverve eldolgoztam a külső V-ben és az alsó pillatőben, a bronzost ecsettel feltapogattam a mozgó részre és az alsó pillatőben végig elmaszatoltam. A széleket a Zoeva csontszínével enyhítettem. A belső szemzugba a narancs metál árnyalat került.
Nem nagyon lehet ezzel a palettával viszafogott sminket készíteni.:smiley:
Maybelline Lash Sensational
LH Cosmetics Levy Flash Crayon az alsó pillatő külső részébe és a felsőbe végig
Jeffree Star Rose Matter mini folyékony rúzs

Parfüm: Giorgio Armani Sí minta

Amúgy egy nap alapján a wet n wild szemhéjalap simán teljesít úgy nálam, mint a Milani vagy az UD.

Nagyon szeretem a Bahama mamát, jó a színe, tartós és könnyű satírozni. Szerintem jó az ár-érték arány.

Mai smink:
L’occitane Pivoine Sublime CC krém
Essence Camouflage korrektor
RCMA púder
Hourglass pirosító Radiant Magenta szín
Carli Bybel paletta pezsgőszínű highlightere (a 2. szín)
Lovely Brows Creator Pencil
Rimmel szemhéjalap
Carli Bybel paletta: matt csontszín a szemhéjbázis fixálására és a szemöldökcsontra, matt középtónusú meleg barna a mélyítőbe és a szélek elsatírozására, matt sötétebb barna a külső v-be és az alsó pillasorba, két legsötétebb bronzos színt pedig elsatíroztam a mozgó szemhéjamon, belső szemzugba a paletta első sorának 2. színét, egy fényes rózsás árnyalatot tettem. Az alsó pillasorba tettem még a bronzos színből is.
Essence Liquid Ink szemhéjtussal húztam tusvonalat
L’oreal Miss Baby Roll spirál
Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting rúzs Desirable árnyalat (nagyon szép világos nude szín)

Parfüm: Suddenly Madame Glamour

Az esti rutinban ki fogom próbálni a Laneige Water Sleeping Maskot. Kis kiszerelésben csaptam le rá itt KM zsibin, régóta szeretném kipróbálni.

2 Likes

Nyx primer
Hope Girl Glow Brightening CC krém (minta, pasztellrózsaszín cucc)
Nars és TIUP korrektor
Milani korrektorpaletta zöld szín
Innisfree No Sebum Blur Powder
Colourpop szemöldökceruza Dark Brown
PF Butter Bronzer (mindig kontúrnak használom)
Benefit Galifornia Blush mini
ABH Dream Glow Kit Sunshine árnyalat
Zoeva Graphic Eyes Taupe szemceruza az alsó pillatő külső részébe
Wet n Wild szhéjalap
Zoeva Naturally Yours: Pure és Soft & Sexy
Kat Von D Lolita: Recuerdos, Lolita és Corazón
Juvia’s Place The Saharan II: a fényes almazöld szín (le nem írom ezt a bonyolult árnyalatnevet)
Lovely Vampire Lashes
Nabla Jolie rúzs

3 Likes

Reggel:

•Uriage termálvizes spray
•Solanie Arganossejt fényvédős ránctalanító krém

Smink:

•Alverde kompakt alapozó
•Makeup R Ultra HD Szemöldökszett -világos barna
•L’Oéal Paris True Match Pirosító -babarózsaszín
•MAC szempillagöndöritő
•L’Oréal Paris Unlimited szempillaspirál
Meg kellett szereznem, kedvenc márkám :heart_eyes:
•The Kylie Lips kontur ceruza
•The Kylie Lips Candy K folyékony ajakrúzs

Parfüm: Bruno Banani Dangerous Women + Beyonce Wild Orchid 2 kedvenc signaturem :heart_eyes:

Este:

•Manna Kamilla virágvíz spray
•La Roche Posay Termálvíz spray
•La Roche Posay Effaclar Dou+

U.i: Valaki tud valami hatásos krémet vagy olajat, ami eltűnteti a striákat? :scream: Ezeket egyáltalán el lehet tűntetni? Amíg szoliztam addig fel sem tűntek halványak voltak, de most, hogy kedzek fehéredni nagyon látszanak. :see_no_evil: Gondolom nincs olyan krém ami eltűntetné őket :sleepy: vagy legalább halványítaná…

2 Likes

Talán egy kicsit segíthet a mozgás és a sok víz, de az enyémek stabilak.:frowning: Van rá esztétikai bőrgyógyászati kezelés, de nem tudom, mennyire hatékony.

1 Likes

Mai rutin:
Cien Sensitive micellás víz
C Glow c-vitamin szérum
Laneige Water Sleeping mask (nagyon tetszik, könnyű géles állaga miatt pikk-pakk beszívódik)
Ma fényvédőt nem használok mert csak késő délután fogunk elmenni itthonról.

Smink:
KAP primer
Bourjois AirMat alapozó 01 Rose Ivory
Guerlain Multi Perfecting korrektor 01 Claire Doré Light Warm
Hourglass pirosító Radiant Magenta
Carli Bybel paletta 1.highlightere, hideg rózsaszín
Lovely Brows Creator Pencil
Rimmel szemhéjbázis (komolyan mondom, mèg ez is jobb az UD Primer Potionnél)
Carli Bybel paletta: matt csontszín a mozgószemhéjra és a szemöldökcsont kivilágosításrára, matt középbarna a satírozásra, matt bordós szín a külső v-be, mélyítőbe és alsó pillatőbe
A paletta világos rózsaszín árnyalata a szemzugba
Maybelline Colossal Volume Smoky Eyes spirál
Essence Liquid Ink szemhéjtus
rúzs majd a Maybelline Color Drama rúzsceruza lesz 140 Minimalist színben
MAC Fix+

Parfüm: Suddenly Madame Glamour

1 Likes