Mit használtál ma?

Sziasztook! :blush: Bocsi, de ez nem a témához kapcsolódik! Csak egy kérdés :blush:
Esetleg nincs valakinek eladó ilyen fényvédője? Sajnos nagyon sok idő mire megérkezik és fényvédő nélkül maradtam :frowning: Ha valakinek lenne nyugodtan írjon :blush:

https://kremmania.hu/kremek/innisfree-the-minimum-sun-cream-spf25?activesubtab=2&page=2#reviewstab

1 Likes

Nem mondom, hogy meg se moccant, de kevésbé kopott meg a tipikus terület.

Na jó, ez érdekes: ma szinte egyáltalán nem kopott meg a szemsminkem, a bal szemem mélyítővonalában egy kicsit, de amúgy egyben van. Milani alap lefixálva, rajta The Balm és Juvia.

1 Likes

Én is úgy csinálom ahogy Te és tökéletesen fennt marad minden. :blush: Bár én általában csak szemtust használok.

1 Likes

Nekem az Etude House-os Proof 10 Eye a kedvencem. Bár én nagyon könnyű alany vagyok, csak egyetlen egy darab semleges bátortalan színt használok. Kettőt ha nagyon kiteszek magamért :slight_smile: Ha tusvonalra is ráveszem magam, beléptünk a veszélyes elszántság területére.

Mindenesetre ennyit, ráadásul vékony rétegben nem kihívás megtartani, a proof 10 tartja is a maga 10 + órás ígéretét.

Előtte volt egy diy próbálkozásom, ez alapján:
http://www.maskcara.com/2012/06/22/diy-eyeshadow-primer/

Annyit változtattam, hogy mivel kicsit túlzásnak éreztem az “all natural chapstick”-et a szemem fölé kenni, még akkor is ha tényleg “all natural”, bármilyen bullshitre is utaljon ez, méhviasz-sheavaj olvadékot használtam. Nos ez nem tartott tíz órát, de egy nyolcat igen. Nem éreztem hogy “megköt”, mint a eyeproof 10, végig “csúszós” maradt.

Végsősoron úgyis enyészetre van ítélve minden próbálkozásom, mert ha utolér a stressz, az a szokásom hogy az ujjbegyeimmel masszírozom a szemhéjamat. Nos, nincs az a primer aminek esélye van ellenem :slight_smile:

2 Likes

Cover Fx Blurring Primer
Purito csigás BB krém minta
Cosrx és TIUP korrektor
Hourglass púder
Zoeva szemöldökceruza
Rimmel Maxi Blush 03 (elég hamar elpárolgott a fejemről)
PF Butter Bronzer
ABH Sugar Glow Kit Gumdrop
Milani szhéjalap
The Balm Meet Matt(e) Trimony matt csontszín és meleg barna árnyalat
Juvia’s Place The Saharan II-ből a sötérbarna árnyalat, a sötétbordó (ami rajtam nagyon pink), a rosegold és a fehérarany csillogós színek
LH Cosmetics Levy Flash Crayon
Lovely Vampire Lashes
Mac Liptensity Smoked Almond

Parfüm: Molinard Habanita

3 Likes

@Bella
http://kremmania.hu/elado/georginah-farsali-unicorn-essence-30ml-bontatlan

1 Likes

Kösziii!:heart_eyes:
Fú, de jó lenne, ha postázna :disappointed_relieved: Sajnos nem Pesti vagyok hanem Soproni. Azért megkérdezem tőle :blush:

1 Likes

Chantecaille Compatct Makeup
By Terry Hydra Powder (lehidalok ettől a púdertől, szó szerint blur hatás, sokáig tartó mattítás)
Shiseido bronzer nemcsak arccsont alá, hanem rendesen bronzerként használva: pofin, orrnyergen, homlokon - mint amikor a nap kapja meg az embert. És hónapok óta szemen is őt használom rohanós sminkhez. Mélyítőbe megy a nagyja, a többit elsatírozom a szemhéjon. Imádom.
Dior Backstage szemöldök, fixálás ABH Clear Brow Gel
Bobbi Brown Crushed Lip Color - Baby
Éééés amire a legjobban kíváncsi voltam: L’Oreal Volume Million Extra Black. Jól bevásároltam ottthon drogériás spirálokból, soha nem próbáltam még pl. L’Orealt. Hát, izé…

Tökéletes elemzés: “csordaszellem”, “magányos farkas”, “az EGYéni mindig kitűnik és az IQ-nullák ezt nem bírják elviselni”, … 100%-ban egyetértek!:clap:

1 Likes

Mesélj azokról a “csodás” spirálokról! :grin:

Mai smink:
KAP primer (imádom)
L’occitane Pivoine Sublime CC krém (nagyon érdekes ez a CC krém: kinyomva egy szinte hófehér krémet kapunk, amiben apró kis pigment pöttyök vannak, és az arcra kenve pár másodperc alatt felveszi a bőröm színét. Nagyon szép természetes fedése van. Kézzel dolgozom el az arcomon és kézmosásnál szinte semmi szín nem távozik a kezemről mint egy alapozó vagy bb esetén)
Physicians Formula Butter Bronzer
Clinique Cheek pop pirosító 04 Plum pop szín
Laura Geller Gilded Honey highlighter
RCMA púder
Essence korrektor a szem alatti részre
Lovely Brows Creator Pencil a szemöldökformázásra
Rimmel szemhéjalap
UD Naked2 Basics paletta: Skimp az egész mozgó szemhéjra, Cover és Frisk a mélyítőbe
Rimmel Scandaleyes fekete szemceruza a felső pillatőbe
Essence The False Lashes szempillaspirál
Ma 3 rúzst használtam, mert több programom is volt, mindegyikre más terméket választottam:
Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting rúzs Dynamic színben
Kell a púder Melrose
MAC Russian Red (csajos esti programhoz)
MAC Fix+

Parfüm: napközben Estée Lauder Modern Muse Chic
este vacsorához Giorgio Armani Sí Edp

Az esti rutinomba egy változás állt be. Az elfogyott Clinique Take The Day Off lemosó balzsam helyett ezt a Garniert használom az arcomra is 1. lépésként a smink eltávolítására. (ezután még géles lemosó következik)
https://kremmania.hu/kremek/garnier-essentials-sensitive-2in1-nyugtato-sminklemoso

1 Likes

A Lioele CC is ilyen, gyöngyházas fehér és felveszi a bőröm színét.
A KAP primert megjegyzem.
Tegnap ajándék mintát a Sí-ből, kíváncsi vagyok, milyen lesz.

A L’Orealt bontottam meg tegnap, közel 5000 Ft-ért szerintem nagyon rossz. ÖT (!!!) rétegben mentem át, hogy elérjem azt, amit egy rétegben tud egy Dior/Armani/EL. Dúsító spirál létére dúsítást még öt rétegben sem tudott, a színe az extrém fekete létére normál fekete. Egy óra múlva panda szemem volt (alsó sort nem is festettem), három óra múlva pedig már rengeteg pergés (akkor távolítottam el, kifejezetten csúnya volt). Egy-két rétegben szinte láthatatlan volt. Na EZ a drága spirál…

2 Likes

Amúgy nem semmi, hogy a legdrágább drogériás márkák között (L’Oreal, Max Factor stb.) mennyi rossz termék van. Szempillaspiráljaikat simán veri egy-két Mabelline, Rimmel vagy akár Lovely…

1 Likes

Szerintem van egy csomó márka, amit csak a reklám tupíroz fel. A Loleált (így hívom) mindenki ismeri, tényleg mindenki, aki csak egy spirált dob fel néha, az is. És valahogy összekapcsolódik a fejünkben a hírverés, az ismertség a minőséggel, pedig…
Én most teljesen odavagyok a Lovely Vampire Lashesért, ezerszer jobbnak érzem, mint az előtte használt Lancôme spirált, amivel végig kínlódtam, amíg használtam.

Én nem látok ilyen reklámokat, mert nem otthon élek, fogalmam sincs, hogy mi L’Orealék legújabb dobása. Kellett egy szép fekete dúsító spirál. Erre az egyre volt ráírva a DM-ben, hogy ezeket tudja.

A L’oreal Miss Baby Roll spirált is agyon dícsérték a magyar youtuberek, aztán egy tök átlagos spirál, semmi extra. Az eltávolítása számomra elég nehéz, de semmivel nem tud többet mint egy 1000-1500 Ft-os szempillaspirál.

1 Likes

Mai smink
L’occitane Pivione Sublime CC krém (Light árnyalat)
P. Formula Butter Bronzer
Clinique Cheek Pop pirosító 04 Plum pop
Laura Geller highlighter Gilded Honey
Lovely Brows Creator Pencil
UD Primer Potion Anti-aging
UD Naked2 Basics paletta (Cover és Primal a mélyítőbe és az alsó pillatőbe)
Essence Melted Chrome szemhéjfesték 01 Zinc About You a szemzugba
Catrice Liquid Metal Eyeshadow 060 Petrol Pan (kékeszöld szín)
Avon Supershock fekete szemceruza a felső pillatőbe
Lovely Vampire Lashes szempillaspirál
MAC rúzs Blankety árnyalat (gyönyörű nude szín)

Parfüm: EL Modern Muse Chic

2 Likes

Ahogy láttam, a magyar bloggerek átvették a reklámok helyét. Némelyiknek ránézek az Instájára és mintha egy Müller/DM katalógust látnék…