Mit használtál ma?

Ma használtam először az alapozót. Kombinált a bőröm, hát eléggé fénylett az arcom tőle, pedig le is púdereztem. Nagyon gyenge a fedése, cserébe nem is érzem, hogy bármi lenne rajtam.
A pirosító éves kedvenc: Euphoric Fusion :heart:

2 Likes

A tegnapi smink lemaradt
Pirosító: Mood Exposure
Kép

Kép

17 Likes

En a face and body elott felteszek egy eros korrektort, arra megy ez ra, hibatlan igy;-) es konnyu​:star_struck: (igaz, nem engem kerdeztel :sunglasses:) @Anheszenamon, imadom nezni a szofisztikalt szemsminkjeidet :heart_eyes: ezt tanithatnad…

2 Likes

Nagyon kedves vagy, köszönöm. Valamiért élőben mindig durvábban néz ki.
Ezt a korrektoros megoldást kipróbálom én is, köszi a tippet!

A Mood Exposure-t annyira imádom, hogy nagyban kellett.
Másik imádatom a Brilliant Nude, olyan kifinomultak benne a csillámok, öröm ránézni.
Most úton van az Euphoric Fusion. :heart:
At Night nem jött be, túl sötét a hófehér bőrömön.

Face and Body nekem nagy kedvenc, főleg nyáron, meglepő módon nem folyik le a fejemről, lehet, hogy azért, mert vízálló? Nem tudom.
Most járt le a 2 éves szavatossága.
Én is a Catrice korrektorral együtt használom a csúnyaságokra + Mac Blot mattító púder. Nyáron korrekt
Én @Anheszenamon sminkes fotóin a termékeket is imadom nézegetni. :heart:

3 Likes

Juj, tenyleg @Mse, vizualis orgazmus mindem egy foto egy sminkmaniasnak :joy:

1 Likes

Nem nagyon tudom eldönteni az insta oldalamon, hogy a napi sminkeknél maga a smink legyen a kezdő kép, vagy a használt termékek.

Attól függ, hogy mit szeretnél hogy megjelenjen inkább azoknak a feedjében (vagy minek hívják ott az idővonalat… bocsi, nem vagyok otthon az az “insta-szlengben”). Egy influencer valószínűleg a termékeket tenné, egy márka meg magát a kész sminket, de tudom hogy te egyik se vagy.

1 Likes

Ma használtam először ezt a Lorac palettát. Elégedett vagyok vele, de sajnos a rosegold szín a panben egész más árnyalatú mint a szemhéjamon.
Kép

Kép

Kép

Kép

20 Likes

Ma egy régi palettámat vettem elő, a Coastal Scents Revealed - et. Régen nagyon szerettem. A fényes színek elég szépek, a mattok hagynak bőven kivetnivalót, illetve nincs egy sötétebb matt barna benne, amivel kicsit jobban tudtam volna mélyíteni. Azért azóta vannak jobb minőségű palettáim bőven, gondolom ezért is vagyok most kevésbé elégedett vele, mint régen. Viszont összességében tetszik ez a lightosabb smink. :slightly_smiling_face:
A tusvonaltól tekintsetek el légyszi, kettétört a sminkelésre használt szemüvegem, így kb vakon húztam… :grin:
IMG_20210112_081019 IMG_20210112_080917 IMG_20210112_093009 IMG_20210112_093038 IMG_20210112_093054

13 Likes

Tegnapi sminkkellékek (nem annyira látszik de sötétkék az alsó pillatövem)
Kép

Kép

Kép

Kép

15 Likes

Mai egyszerű smink 2 színből
Kép

Kép

Kép

Kép

18 Likes

Mennyire más a tekinteted a kifestett alsó vízvonallal! Nagyon tetszik :blush:

1 Likes

Köszönöm! Hirtelen ötlet volt :slightly_smiling_face:

1 Likes

Mai kellékek :slightly_smiling_face:
IMG_20210113_082420 IMG_20210113_082535
IMG_20210113_080858

17 Likes

Nagyon csinos sminket készítettél ismét, gyönyörű vagy mint mindig! :heart:

1 Likes

Kedves vagy, köszönöm szépen! :heart:

1 Likes

Nekem is nagyon tetszik így a sminked :heart_eyes:.

1 Likes

Hát aki szép, az szép :kissing_heart:

1 Likes