Mit használtál ma?

Ma a Miss Bliss volt soron. Ezzel nem lehet annyira hú de változatos csillivilli sminket kreálni, de nem bánom, kellemes pasztell korallos-rózsaszínes paletta, pont amilyet szerettem volna :relaxed:
20210108_104511 (1)
20210108_104432 (1)
colour-pop_miss-bliss_001_palette (1)

Az összbenyomásom a palettákról nagyon pozitív így elsőre, ami érdekes, hogy a mattok sokkal jobban porolnak, mint a többi CP palettában, cserébe viszont pontosan azt a színt kapom vissza, mint ami a palettában van (több palettával nekem ez problémám volt) és már elsőre is olyan a pigmentáció, hogy tátva marad a szám. Kicsit olyan, mint egy ABH. :smiley:
Nem hiszem, hogy ezek egyhamar eladósorba kerülnek, ha egyáltalán valaha is :smiley:

19 Likes

Hát én nem mondanám hidegnek, inkább vegyesen van benne hideg - meleg árnyalat. Készítettem vakus képet, itt jobban látszik szerintem. :slightly_smiling_face:
IMG_20210106_140955

10 Likes

Hát ez csodaszép, nagyon jól állnak neked ezek a színek is. :heart_eyes: És kicsit irigy vagyok a szemhéjadra :joy:

2 Likes

Köszönöm :blush: hát igen, szerencsére van hová pingálni :smiley:

2 Likes

Ahogy megnyitottam azt olvastam Miss Balaton!
El is hittem volna.:grinning: Nagyon jól áll ez a színvilág.

2 Likes

Hááát, a Nabla megint megvett kilóra a Side by Side palettával.
Gyönyörű, a minősége pedig kiváló, talán még a Dreamy palettát is veri (nálam eddig az volt tőlük az etalon). Olyan könnyű használni, mint az álom és egyáltalán nem porol.

IMG_20210108_110617

IMG_20210108_110608

25 Likes

Jaj ne. Annyi jót írtok erről a palettáról…

4 Likes

Köszi szépen :smiley: végül is Miss Balaton is lehetne, amilyen nyárias színeket tartalmaz :smiley:

1 Likes

Nekem is emiatt már pár napja a kosaramban van ez a paletta, de még kitartok :smiley: hogy meddig nem tudom :smiley:

1 Likes

Nagyon tetszik a sminked! Ha lesz kedved és/vagy időd, csinálhatnál swatchokat is :blush:

1 Likes

Szépséges sminket alkottál!

1 Likes

Én is irigykedem :slight_smile::upside_down_face:.

1 Likes

A sok Nabla palettás bejegyzés után elővettem én is az egyetlen Nabla palettámat, a Poison Garden - t.
Ma végre kimozdulok itthonról, így kicsit extrábban nyomom (bevásárolni nagyon lényeges :joy:)
IMG_20210109_120813 IMG_20210109_121003 IMG_20210109_120942 IMG_20210109_121320 IMG_20210109_121411

20 Likes

Gyönyörű lett! Hol van benne a kék? A külső V-ben? Olyan szépen el van satírozva, hogy nem is látszik konkrétan az a szín.

1 Likes

Köszönöm szépen :slight_smile:
Csak az alsó szempillatőhöz ütögettem fel belőle egy nagyon minimálisat, aztán eldolgoztam a Honey és Narrative árnyalatokkal, ezért nem látszik (kicsit ez is volt a cél, mert “félek” a kéktől, szerintem nekem nem áll jól :neutral_face:)

1 Likes

Biztosan van olyan árnyalat, kombináció ami jól áll.
Én is mindig ezt hittem, pláne, hogy a gimis tablóképem fotózáshoz a sminkes olyan igazi, nyolcvanas évekbeli kék sminket tett a szememre, és borzasztó volt. De aztán Jeffree a Blue blooddal megmutatta, hogy igenis van olyan kék, ami nekem is jól áll. :grinning:

5 Likes

CSodás vagy! :heart_eyes: A szemed is egy igazi alkotás, de rúzs is fantasztikusan áll!

1 Likes

@Kokapu Teljesen igazad van, és egyébként imádom is a kékeket, csak a zöld szememhez nem mindig a legjobb választás…De sokszor sminkelek olyan színekkel is, amiről tudom, hogy nem a legideálisabb választás, de pont arra vágyom és kész. :grin: Nálam ez nagyon hangulatfüggő.
@umpalumpa Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen! :heart_eyes:

3 Likes

Csoda ez a paletta!
Kép

Kép

Kép

Kép

24 Likes

Szereted a Face and Body-t?
Az milyen árnyalatú pirosító?
Más kérdésem nincs :grin: