Nagyon aranyos vagy, de azért attól messze vagyok. 
Ha már leesett a hó, ma készítettem egy jó kis napsütéses sminket. 
@Anheszenamon a múltkor akcióban megrendeltem végül ezt a palettát. (most látom, hogy fordítva fotóztam) Hétvégén, ha végre lesz egy kis időm, készítek swatchokat. Nagyon tetszik, a fényes színeket száraz ecsettel vittem fel, és így is brutál fénye van, a fotó nem is adja át teljesen.

Dehogy is! A legújabb sminked is mesés, nagyon jól áll és még mindig csodaszép vagy! 
Köszönöm szépen a kedves szavakat!

Hát, nem gondoltam volna, hogy ennyi paletta után egy Nabla lesz az (ráadásul egy nude), ami megint elvarázsol, de sikerült nekik. 
Ez a Side by Side egy csoda. 

Jaj de szép lett.
És milyen gyönyörűen átjön fotón is, hogy csak úgy csillog villog. 
Ezért raktam belőle ennyi képet, mert nagyon tetszik. Legszívesebben egész nap a tükörben nézegetném. 
Hát azt nem csodálom, ismerem ezt az érzést
Én még nem nyúltam bele az enyémbe, de ha tippelnem kéne ez a Better Society árnyalat, ami ilyen brutál?
Igen, de a belső szemzugtól kb a negyedéig a Magic Moment van, hogy halmozzam az élvezeteket. 
Tegnapi kelléktár

Uh, ez milyen paletta? 
Sydney Grace Enduring Love. Drága @zalla jóvoltából lett az enyém, és éves kedvenccé lépett elő.
Huha ez a paletta borzalmas szép!!! 
Mesés!
Megyek megrendelem. Gyönyörű.
Ajánlanád a Milk -et? A napokban gondolkodtam rajta,hogy beszerzem.
Az én példányomnak elég fura a szaga (mint egy avas rúzsnak) ezt leszámítva nagyon jó.
Köszönöm!
Ha ez segítség esetleg, swatcholtam a Chanel krémbronzer mellett. A Chanel sokkal narancsosabb.

Ez de jó. Van Chanelem de annak ellenére,hogy mindenki áradozik róla nekem nem lett favorit. Pontosan emiatt a narancsossága miatt. Ez sokkal hidegebb ami szerintem nekem jobban passzolna.
Ez melyik árnyalat?