Mit használtál ma?

Nagyon aranyos vagy, de azért attól messze vagyok. :grin:

1 Likes

Ha már leesett a hó, ma készítettem egy jó kis napsütéses sminket. :grin:
@Anheszenamon a múltkor akcióban megrendeltem végül ezt a palettát. (most látom, hogy fordítva fotóztam) Hétvégén, ha végre lesz egy kis időm, készítek swatchokat. Nagyon tetszik, a fényes színeket száraz ecsettel vittem fel, és így is brutál fénye van, a fotó nem is adja át teljesen.

IMG_20210114_083036 IMG_20210114_083120 IMG_20210114_083133
IMG_20210114_082414 IMG_20210114_082412

17 Likes

Dehogy is! A legújabb sminked is mesés, nagyon jól áll és még mindig csodaszép vagy! :star_struck:

2 Likes

Köszönöm szépen a kedves szavakat! :pleading_face: :heart:

1 Likes

Hát, nem gondoltam volna, hogy ennyi paletta után egy Nabla lesz az (ráadásul egy nude), ami megint elvarázsol, de sikerült nekik. :grinning:
Ez a Side by Side egy csoda. :heart_eyes:

IMG_20210114_111911

IMG_20210114_111748

IMG_20210114_111826

18 Likes

Jaj de szép lett. :heart_eyes: És milyen gyönyörűen átjön fotón is, hogy csak úgy csillog villog. :slight_smile:

1 Likes

Ezért raktam belőle ennyi képet, mert nagyon tetszik. Legszívesebben egész nap a tükörben nézegetném. :rofl:

4 Likes

Hát azt nem csodálom, ismerem ezt az érzést :smiley: Én még nem nyúltam bele az enyémbe, de ha tippelnem kéne ez a Better Society árnyalat, ami ilyen brutál?

1 Likes

Igen, de a belső szemzugtól kb a negyedéig a Magic Moment van, hogy halmozzam az élvezeteket. :grinning:

2 Likes

Tegnapi kelléktár
Kép

Kép

15 Likes

Uh, ez milyen paletta? :scream_cat:

Sydney Grace Enduring Love. Drága @zalla jóvoltából lett az enyém, és éves kedvenccé lépett elő.

1 Likes

Huha ez a paletta borzalmas szép!!! :smiley:

1 Likes

Mesés!

1 Likes

Megyek megrendelem. Gyönyörű.

2 Likes

Ajánlanád a Milk -et? A napokban gondolkodtam rajta,hogy beszerzem.

Az én példányomnak elég fura a szaga (mint egy avas rúzsnak) ezt leszámítva nagyon jó.

Köszönöm!

1 Likes

Ha ez segítség esetleg, swatcholtam a Chanel krémbronzer mellett. A Chanel sokkal narancsosabb.
Kép

Kép

4 Likes

Ez de jó. Van Chanelem de annak ellenére,hogy mindenki áradozik róla nekem nem lett favorit. Pontosan emiatt a narancsossága miatt. Ez sokkal hidegebb ami szerintem nekem jobban passzolna.
Ez melyik árnyalat?