Mit használtál ma?

Csak ámulok, hogy ezek a vibráló színek mennyire jól állnak neked! :blush: Megint csodaszép sminket alkottál :blush:

1 Likes

Nagyon szépen köszönöm :relaxed: Néha nyuszi vagyok utcára is hordani ilyesmit, bár megfogadtam hogy nem fog érdekelni egyáltalán :smiley:

3 Likes

ÚÚ nekem a kanáris is nagyon bejött, imádom a :parrot: sminket :star_struck: :star_struck: Szerintem mindkettő egyformán jól állt, ügyesen játszol a színekkel nagyon! :blush:

2 Likes

Köszönöm szépen, igyekszem :blush: Ezekkel a palettákkal mondjuk nem nehéz, a CP-nek ez a kollekciója kifejezetten jól sikerült szerintem :smiley: Holnap kipróbálom a Miss Blisst :smiley:

2 Likes

:heart:
Ugye megmutatod majd a kreációdat megint? :pleading_face:

1 Likes

Meg, persze :blush:

1 Likes

De jóóó, alig várom :star_struck:

1 Likes

De aranyos vagy, köszönöm szépen :blush: De biztos vagyok benne, hogy te is csodás sminkeket készítesz nude színekkel is. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Gyönyörű egyébként ez a paletta. Kár, hogy nem annyira szuper a minősége :frowning:

1 Likes

Én pontosan így vagyok ezzel :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Neked meddig tart egy ilyen kis Mac tubus?

Pillangószárnyak :butterfly: :heart_eyes: :star_struck:

4 Likes

Nekem egyből egy gyönyörű lila orchidea jutott eszembe róla :heart_eyes:

4 Likes

Tényleg, az is! :star_struck:

@umpalumpa, @curlsandcurves milyen jó kis hasonlatok :smiley: :heart_eyes:

2 Likes

Szerintem kb egy évig bírta a legutolsó tubus, bár szeptember óta minden másnap home-office-ban vagyok, azokon a napokon nem festem magam, nyáron minden nap kentem, és január-februárig szintén. Szóval osztva-szorozva, remélem, hogy 3/4 évig ki fogja bírni egy tubus majd.
Olyan nehéz volt kitalálni, hogy mennyi az elég, volt, hogy túl sokat kentem fel, volt, hogy túl keveset, egyik sem jó.

1 Likes

Igen, szerintem is nagyon szép és viszonylag hideg tónusú paletta, amiket nagyon szeretek. Csalódott nem vagyok, még kevés színt használtam csak, de a mattoknál hiányérzetem volt. Mindenképp még írok majd róla. :slight_smile:
Holnap a Rude Awakening lesz soron, az alapból jobban tetszik ránézésre is, úgyhogy nagy reményeket fűzök hozzá. :slight_smile:

1 Likes

Ma próbáltam először a Mac palettát. Szerintem jó minőség, szépen bírta estig.
Kép

Kép

Kép

20 Likes

Ma a Rude Awakening paletta felavatása volt soron. :slightly_smiling_face:
Ennek a palettának nagyon jó a minősége, jól pigmentált és szerintem gyönyörű színek vannak benne, nekem kicsit ilyen “grunge” vibe majdnem minden szín benne. Alig várom, hogy tovább tesztelgessem. :slightly_smiling_face:
IMG_20210108_081222 IMG_20210108_081054 IMG_20210106_140939

20 Likes

Nagyon szép lett, jól áll ez a színkombó! :blush:
A paletta is egész jól néz ki, kicsit hidegnek tűnik, élőben is az?

1 Likes