Csak ámulok, hogy ezek a vibráló színek mennyire jól állnak neked!
Megint csodaszép sminket alkottál 
Nagyon szépen köszönöm
Néha nyuszi vagyok utcára is hordani ilyesmit, bár megfogadtam hogy nem fog érdekelni egyáltalán 
ÚÚ nekem a kanáris is nagyon bejött, imádom a
sminket
Szerintem mindkettő egyformán jól állt, ügyesen játszol a színekkel nagyon! 
Köszönöm szépen, igyekszem
Ezekkel a palettákkal mondjuk nem nehéz, a CP-nek ez a kollekciója kifejezetten jól sikerült szerintem
Holnap kipróbálom a Miss Blisst 

Ugye megmutatod majd a kreációdat megint? 
Meg, persze 
De jóóó, alig várom 
De aranyos vagy, köszönöm szépen
De biztos vagyok benne, hogy te is csodás sminkeket készítesz nude színekkel is. 
Gyönyörű egyébként ez a paletta. Kár, hogy nem annyira szuper a minősége 
Én pontosan így vagyok ezzel 
Neked meddig tart egy ilyen kis Mac tubus?
Pillangószárnyak

Nekem egyből egy gyönyörű lila orchidea jutott eszembe róla 
Tényleg, az is! 
Szerintem kb egy évig bírta a legutolsó tubus, bár szeptember óta minden másnap home-office-ban vagyok, azokon a napokon nem festem magam, nyáron minden nap kentem, és január-februárig szintén. Szóval osztva-szorozva, remélem, hogy 3/4 évig ki fogja bírni egy tubus majd.
Olyan nehéz volt kitalálni, hogy mennyi az elég, volt, hogy túl sokat kentem fel, volt, hogy túl keveset, egyik sem jó.
Igen, szerintem is nagyon szép és viszonylag hideg tónusú paletta, amiket nagyon szeretek. Csalódott nem vagyok, még kevés színt használtam csak, de a mattoknál hiányérzetem volt. Mindenképp még írok majd róla. 
Holnap a Rude Awakening lesz soron, az alapból jobban tetszik ránézésre is, úgyhogy nagy reményeket fűzök hozzá. 
Ma próbáltam először a Mac palettát. Szerintem jó minőség, szépen bírta estig.

Ma a Rude Awakening paletta felavatása volt soron. 
Ennek a palettának nagyon jó a minősége, jól pigmentált és szerintem gyönyörű színek vannak benne, nekem kicsit ilyen “grunge” vibe majdnem minden szín benne. Alig várom, hogy tovább tesztelgessem. 

Nagyon szép lett, jól áll ez a színkombó! 
A paletta is egész jól néz ki, kicsit hidegnek tűnik, élőben is az?