Mit használtál ma?

Ahh hát én most elájultam. Szerintem érdemes megvenni, főleg hogy most csak 6 dollár? Nem is értem miért nem veszi mindenki, annyira király!

1 Likes

Ó, hát nagyon köszi a plusz infót! Az egyik szemem sír, a másik nevet. :grinning: :rofl:

1 Likes

Nagyon szép, te úr isten! :star_struck::star_struck: Gyönyörű ez a paletta, te pedig elképesztő szépséget alkottál vele :blush:

1 Likes

Köszönöm szépen, igyekeztem :smiley:

Azt a mindenit! Gyönyörű!

1 Likes

Köszönöm szépen :blush:

Nagyon szép lett :heart_eyes:

1 Likes

Hát ez brutál jó lett, nagyon ügyes vagy! :hushed:

1 Likes

Köszönöm szépen mindenkinek :heart_eyes: ilyen jó minőséggel nem nehéz szépet alkotni :smiley:

1 Likes

Gyönyörűséges! Annyira jól áll! Nagyon, nagyon tetszik :green_heart:

1 Likes

Én ma csak egy végtelenül kis szolid (és unalmas) szemsminket kreáltam a Nablával. Sajnos a Mac Painterly Paint pottal korántsem olyan tartós mint a Mac 24 órás bázissal. Tényleg ő az igazi nekem.
Kép

Kép

Kép

22 Likes

Nekem az “uncsi” sminkjeid is tetszenek. Letisztult, elegáns.

2 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: Holnapra is hasonlót tervezek a Mac Rose Gilded palettával.

1 Likes

Köszönöm szépen :blush:

@Anheszenamon Ma az Au Naturel palettát használtam. Első benyomásra azt kell mondanom, hogy ez nem ugyanolyan jó, mint a Reckless palettánk. Mármint jó minőségű, de nem annyira, mint a Reckless. Főleg mattok esetében gondolom ezt. Még használnom kell, hogy kialakuljon a véleményem, de ma reggel úgy érzem, hogy többet vártam. Illetve szerintem kevés a matt szín ebben a palettában.

IMG_20210106_140844 !
IMG_20210107_080637
IMG_20210107_080640

17 Likes

Én is sokszor hibáztattam szemfestéket, aztán a MAC alappal tádááám, működtek, nekem is ez a favorit.

3 Likes

A mai napon az In a Trance paletta volt soron. Ez már inkább téli, mondjuk most pont hétágra süt a nap :joy: Lehet máskor még kiegészítem egy kis lila szemceruzával felülre is.
Egyszerűen csodás ez a paletta is, igazán az a színvilág amit kedvelek (függetlenül attól jól áll-e vagy sem :smiley: )
Itt is sokkal élénkebbek a színek, mint a CP oldalon a swatchokon.
20210107_112423 (1)
20210107_112445 (1)
colour-pop_in-a-trance_001_palette (1)

19 Likes

Hű, de gyönyörű sminket csináltál megint :heart_eyes: :purple_heart: :green_heart: Nagyon jól áll!!

1 Likes

Azta de szép sminket készítettél, nagyon jól áll. :heart_eyes: Ilyenkor mindig rájövök, hogy én mennyire basic sminkeket viselek :smiley:

1 Likes

@Alsace, nagyon szépen köszönöm :relaxed: Páromnak is jobban tetszik ez, mint a tegnapi kanáris :smiley:

@Blanky, köszönöm szépen :relaxed: én mindig irigylem a szofisztikált sminkjeidet, nekem olyat sosem sikerül összehozni, ha nude sminket csinálok, akkor soha nem sikerül olyan jól, mint a tiéd :smiley:

2 Likes