Ahh hát én most elájultam. Szerintem érdemes megvenni, főleg hogy most csak 6 dollár? Nem is értem miért nem veszi mindenki, annyira király!
Ó, hát nagyon köszi a plusz infót! Az egyik szemem sír, a másik nevet.

Nagyon szép, te úr isten! 
Gyönyörű ez a paletta, te pedig elképesztő szépséget alkottál vele 
Köszönöm szépen, igyekeztem 
Azt a mindenit! Gyönyörű!
Köszönöm szépen 
Nagyon szép lett 
Hát ez brutál jó lett, nagyon ügyes vagy! 
Köszönöm szépen mindenkinek
ilyen jó minőséggel nem nehéz szépet alkotni 
Gyönyörűséges! Annyira jól áll! Nagyon, nagyon tetszik 
Én ma csak egy végtelenül kis szolid (és unalmas) szemsminket kreáltam a Nablával. Sajnos a Mac Painterly Paint pottal korántsem olyan tartós mint a Mac 24 órás bázissal. Tényleg ő az igazi nekem.

Nekem az “uncsi” sminkjeid is tetszenek. Letisztult, elegáns.
Köszönöm
Holnapra is hasonlót tervezek a Mac Rose Gilded palettával.
Köszönöm szépen 
@Anheszenamon Ma az Au Naturel palettát használtam. Első benyomásra azt kell mondanom, hogy ez nem ugyanolyan jó, mint a Reckless palettánk. Mármint jó minőségű, de nem annyira, mint a Reckless. Főleg mattok esetében gondolom ezt. Még használnom kell, hogy kialakuljon a véleményem, de ma reggel úgy érzem, hogy többet vártam. Illetve szerintem kevés a matt szín ebben a palettában.
!

Én is sokszor hibáztattam szemfestéket, aztán a MAC alappal tádááám, működtek, nekem is ez a favorit.
A mai napon az In a Trance paletta volt soron. Ez már inkább téli, mondjuk most pont hétágra süt a nap
Lehet máskor még kiegészítem egy kis lila szemceruzával felülre is.
Egyszerűen csodás ez a paletta is, igazán az a színvilág amit kedvelek (függetlenül attól jól áll-e vagy sem
)
Itt is sokkal élénkebbek a színek, mint a CP oldalon a swatchokon.

Hű, de gyönyörű sminket csináltál megint
Nagyon jól áll!!
Azta de szép sminket készítettél, nagyon jól áll.
Ilyenkor mindig rájövök, hogy én mennyire basic sminkeket viselek 
Páromnak is jobban tetszik ez, mint a tegnapi kanáris