Azta de gyönyörű! 
Emiatt ne aggódj. De tényleg ne. Soha senki nem fog odamenni hozzád centivel, hogy most épp hol mennyi vagy - hacsak nem a kifutón modellkedsz, amely esetben visszaszívom és megeszem az előbbi szavaimat. Minden szent is elbukik egyszer 
Azert az durva. Nagyon látványos! Bízz magadban, és hajrá tovább.
Most kell venni egy nagy levegőt és menni előre. 
Köszi, igyekszem nagyon 
Köszi, annyira nem aggódom, max amiatt, hogy teljesen visszahízom, amit sikerült leadni
Remélhetőleg ez meg nem fog megtörténni 
Ma megint a Beautybay Berry palettáimat használtam, nagyon szeretem ezeket a színeket.
A Rude Cosmetics highlighterét néha előveszem, hátha működtetni tudom, de nagyon nem szeretem. Tegnap lekapartam róla a felső réteget (azt olvastam, hogy ez segít), valóban picit jobb lett, de még mindig nem szeretem. 

Tegnapi smink

Nagyon szép vagy, illik a felsőd színéhez is a sminked 
Köszönöm szépen
De kis szemfüles vagy, hogy megfigyelted a felsőm színét
Az az igazság, hogy majdnem minden nap home office-ban vagyok, ezért alapjában nem szoktam a sminkhez öltözni, itthoni cuccban nyomom.
Ez most véletlen volt. 
Akkor csak remek érzékkel csináltad a sminked 
Klassz, hogy itthon is teljeset csinálsz, én a szememet mindig festem az arcomat ritkábban, pedig úgy kerek az élmény. Szóval bezárt sminkes kolleginád nagyon felnéz rád most 
Köszi szépen
Ne aggódj, én a másik véglet vagyok, vagy full smink vagy semmi. Valahogy nem tudok a kettő közöttit alkotni, ha elkezdem, nincs leállás. 
Vad vagy
Ha full smink már annyira vágynék a normális ruhára+kiegészítőkre, de ahhoz meg túl kényelmes vagyok éljen a macinaci glam
Parfümöt is mindig nyomok magamra, aromaterápiás célzattal 
Megértem, ruhákra és kiegészítőkre én is lusta vagyok, itthonra minek?
De a parfüm nálam is alap itthon is és heti 5-6 napon smink. Ez megadja reggel a jó hangulatot, aztán melóban úgyis elrontják. 
Én is ilyen vagyok. Rosszul érzem magam, ha csak a szemem festem ki. Vagy full smink, vagy semmi.
Parfümöt én is használok itthon is, főleg mert reggel viszem a fiúkat iskolába, akkor mindig fújok magamra valamit.
De ha máshová nem megyek, akkor általában valamelyik Avont használgatom.
Mélyen egyetértek veled, bár nekem vizsgákra készülő időszak van, de akkor is, stressz van na mindenhol
Engem már az is lestresszelt, hogy messzebb kellett mennem a nyugatitól 
De jó, örülök, hogy más is van így ezzel.
Ilyenkor én is az olcsóbb parfümöket részesítem előnyben, hacsak nincs extrán rossz napom és kell a plusz kényeztetés. 
Ma egy szürke szemsminket alkottam:

Tudom, hogy nem éppen téli paletta és sikerült egy teljesen nyári sminket kreálni, meg kicsit tán bedurvultam, de nekem nagyon tetszik
Szuper ez a CP Aura&Out paletta, egyszerűen imádom.

Itt muszáj volt @Anheszenamon módszerét ellopnom, mert borzalmasan hülyén nézett ki a fejem, de a szemem a lényeg 

Nekem is nagyon tetszik (ha őszinte akarok lenni, mindennap ilyen erősségű a szemsminkem:D).
Jaj, megbeszéltem magammal, hogy nem kell ez a paletta, de ismét rá kellett döbbennem, hogy milyen szép…