Mit használtál ma?

Azta de gyönyörű! :hushed:

Emiatt ne aggódj. De tényleg ne. Soha senki nem fog odamenni hozzád centivel, hogy most épp hol mennyi vagy - hacsak nem a kifutón modellkedsz, amely esetben visszaszívom és megeszem az előbbi szavaimat. Minden szent is elbukik egyszer :wink:

2 Likes

Azert az durva. Nagyon látványos! Bízz magadban, és hajrá tovább. :slightly_smiling_face: Most kell venni egy nagy levegőt és menni előre. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Köszi, igyekszem nagyon :slight_smile:

1 Likes

Köszi, annyira nem aggódom, max amiatt, hogy teljesen visszahízom, amit sikerült leadni :smiley: Remélhetőleg ez meg nem fog megtörténni :smiley:

1 Likes

Ma megint a Beautybay Berry palettáimat használtam, nagyon szeretem ezeket a színeket. :slightly_smiling_face: A Rude Cosmetics highlighterét néha előveszem, hátha működtetni tudom, de nagyon nem szeretem. Tegnap lekapartam róla a felső réteget (azt olvastam, hogy ez segít), valóban picit jobb lett, de még mindig nem szeretem. :smiley:
IMG_20210105_081725 IMG_20210105_081820 IMG_20210105_081458

15 Likes

Tegnapi smink
Kép

Kép

Kép

17 Likes

Nagyon szép vagy, illik a felsőd színéhez is a sminked :blush:

1 Likes

Köszönöm szépen :slightly_smiling_face: De kis szemfüles vagy, hogy megfigyelted a felsőm színét :grin: Az az igazság, hogy majdnem minden nap home office-ban vagyok, ezért alapjában nem szoktam a sminkhez öltözni, itthoni cuccban nyomom.
Ez most véletlen volt. :grin:

2 Likes

Akkor csak remek érzékkel csináltad a sminked :blush:
Klassz, hogy itthon is teljeset csinálsz, én a szememet mindig festem az arcomat ritkábban, pedig úgy kerek az élmény. Szóval bezárt sminkes kolleginád nagyon felnéz rád most :star_struck:

1 Likes

Köszi szépen :slight_smile: Ne aggódj, én a másik véglet vagyok, vagy full smink vagy semmi. Valahogy nem tudok a kettő közöttit alkotni, ha elkezdem, nincs leállás. :rofl:

2 Likes

Vad vagy :smiley: :smiley: Ha full smink már annyira vágynék a normális ruhára+kiegészítőkre, de ahhoz meg túl kényelmes vagyok éljen a macinaci glam :smiley: Parfümöt is mindig nyomok magamra, aromaterápiás célzattal :smiley:

8 Likes

Megértem, ruhákra és kiegészítőkre én is lusta vagyok, itthonra minek? :grin:De a parfüm nálam is alap itthon is és heti 5-6 napon smink. Ez megadja reggel a jó hangulatot, aztán melóban úgyis elrontják. :joy:

7 Likes

Én is ilyen vagyok. Rosszul érzem magam, ha csak a szemem festem ki. Vagy full smink, vagy semmi.

Parfümöt én is használok itthon is, főleg mert reggel viszem a fiúkat iskolába, akkor mindig fújok magamra valamit.
De ha máshová nem megyek, akkor általában valamelyik Avont használgatom.

4 Likes

Mélyen egyetértek veled, bár nekem vizsgákra készülő időszak van, de akkor is, stressz van na mindenhol :smiley: Engem már az is lestresszelt, hogy messzebb kellett mennem a nyugatitól :smiley:

3 Likes

De jó, örülök, hogy más is van így ezzel. :slight_smile: Ilyenkor én is az olcsóbb parfümöket részesítem előnyben, hacsak nincs extrán rossz napom és kell a plusz kényeztetés. :smiley:

1 Likes

Ma egy szürke szemsminket alkottam:
Kép

Kép

Kép

22 Likes

@Anheszenamon, álomszép :heart_eyes::heart_eyes:, imádom ezt a palettádat :)).

1 Likes

Tudom, hogy nem éppen téli paletta és sikerült egy teljesen nyári sminket kreálni, meg kicsit tán bedurvultam, de nekem nagyon tetszik :smiley: Szuper ez a CP Aura&Out paletta, egyszerűen imádom.
20210106_102510 (1)

Itt muszáj volt @Anheszenamon módszerét ellopnom, mert borzalmasan hülyén nézett ki a fejem, de a szemem a lényeg :smiley:
20210106_102539 (1)

colour-pop_aura-and-out_003_palette (1)

20 Likes

Nekem is nagyon tetszik (ha őszinte akarok lenni, mindennap ilyen erősségű a szemsminkem:D).
Jaj, megbeszéltem magammal, hogy nem kell ez a paletta, de ismét rá kellett döbbennem, hogy milyen szép…

2 Likes