Mit használtál ma?

Néztem ezt a TIU szivárvány póni színű folyékony szemfestéket a napokban. Tetszett ,mennyire tartós?

Akkor ez a trükk benne, hogy nem közelről csinálod… :smiley:

Gondoltam ma kipróbálom az egyik új palettámat, a Revolution Forever Flawless Dynamic Ambient-et. Kissé csalódott vagyok, mert a sötét matt nagyon foltos, nehezen satírozható, de megoldottam végül, hogy ne látszódjon.A csillogós bordó szuper, a “csillogós” fehér nagyon mehh, csak szemöldökcsontra jó, még belső szemzugba sem használható. A jobb alsó arany-rózsaszín árnyalat sem annyira telített, kissé darabos. A világos matt árnyalattal nincs probléma. Na de a glitter! Wow! NYX glitter primerre vittem fel, egész nap a helyén maradt, egyáltalán nem potyogott. Csodás rózsaszín alapon kékesen-zöldesen csillog, attól függ merre fordítom a fejem. :smiley: Nem hiszem, hogy a kép átadja, de csodás!
Két színt még nem próbáltam, de ez a paletta csak 3/5, jóindulattal, a glitter miatt.

Na de az új Revolution Precious Stone Rose Quartz highlighter palettám, az huhu! Ahogy említettem nem highlighterként használom, ahhoz túl erős a színe, inkább fényes pirosítóként és WOW! Egyrészt gyönyörű a bőrön, enyhén aranylik és csodás, egészséges fényt kölcsönöz az arcnak. Másrészt hihetetlenül tartós, pont úgy van fent este lemosásnál, mint mikor reggel feltettem. Imádom, 4 EUR-ért pedig hibátlan vétel! :relaxed:

20210103_103933
20210103_103950
20201228_132352

18 Likes

Annyira szép vagy, gyönyörű lett a sminked. :heart: Valóban csodás árnyalata van a palettában levő glitternek, a fotón is eléggé átjön, hogy több színben pompázik.
(sosem tudok elvonatkoztatni attól a fotóid láttán, hogy mennyire hasonlítasz a legjobb barátnőmre- vagy ő rád :smiley: )

2 Likes

Köszönöm szépen :relaxed: Igen, talán a második képen látszik igazán, hogy mindenféle színű a szemem :smiley:
(hehe, érdekes, most már kíváncsi lettem arra hogy néz ki a barátnőd :smiley: még sosem mondták azt, hogy bárkire is hasonlítanék :smiley: bár tinikoromban állítólag úgy néztem ki, mint Lindsay Lohan, mondjuk erre nem vagyok büszke :joy: )

1 Likes

Pár percre felteszem a fotót, majd letörlöm, ez egy 3 éves fotó róla, ahol épp kisminkeltem aztán ez a filteres fotó került fel instára. Mivel régen együtt videóztunk, biztos nem haragudna a fotóért, de miután láttad, letörlöm. :slightly_smiling_face: A fotón a filter meg vaku miatt nem látszik, de a szemszínetek is nagyon hasonló. Itt rövid haja volt, most hosszabb.

1 Likes

Érdekes, valamennyire tényleg hasonlítunk, legalábbis így fotó alapján :smiley:

1 Likes

Igen, és ez a fotó nem is adta át teljesen. :slightly_smiling_face: De ahány fotót látok rólad, mindig ez jut eszembe. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Gyönyörű lett a sminked.:slight_smile:

1 Likes

Gyönyörű vagy, mestermunka amit kihoztál a palettából, átjönnek a duokróm csillámok is :blush:

1 Likes

Álomszép vagy, nagyon jól áll a zöld :heart_eyes: :green_heart:

2 Likes

Nagyon jól állnak neked ezek a pinkes árnyalatok. :slight_smile:

1 Likes

@Amadea, @Alsace, @Vicus, nagyon köszönöm nektek :relaxed:

2 Likes

@Alsace Köszönöm szépen! :heart:

1 Likes

Nagyon extra a smink, szép vagy, es milyen sokat fogytál!!!? :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nagyon szépen köszönöm :relaxed: Összességében egész sokat fogytam, de az utóbbi két hónapban hogy így beteg voltam meg itt volt a karácsony, kicsit elengedtem magam és felszaladt 5 kiló :sob: Na de holnaptól újra visszarázódok, már napok óta készülök rá mentálisan :smiley: Talán még jó is, hogy kicsit “reseteltem” a testem, hátha az a pár kiló megint gyorsan lemegy… :smiley:

5 Likes

Hú, de bánom, hogy a Luna Lovegood holo szemhéjtopperből csak az egyik színt vettem meg! Szinte világít a szemhéjamon!

CollageMaker_20210103_181652197

18 Likes

Mesésen néz ki!:open_mouth:

Néha kell egy kis feltöltés, de tényleg nagyon büszke lehetsz magadra! Nagyon látványos a változás! Hány ruhaméretet fogytál amúgy? :slightly_smiling_face:

1 Likes

Köszönöm :relaxed:
Hát azt szerintem nem olyan sokat, kettőt talán. :smiley: Gatyában egyet. :smiley:
44-eset hordtam, most 40-eset, vagy M-eset. Akkor lehet van három is, nem értek hozzá. :smiley: Gatyában viszont 42 kell még mindig, nagy a fenekem és a combom… :smiley:

4 Likes