Mit használtál ma?

De gyönyörű vagy, stílusosan lustizol :heart_eyes:

2 Likes

Gönyörű a rúzs színe (is)!

1 Likes

@Alsace, @Amadea Köszönöm szépen :blush:

2 Likes

Köszönöm szépen! :blush:

1 Likes

Ma az egyik Beautybay palettámat használtam, a mérete miatt valahogy ritkán kerül elő, de szeretem.
IMG_20210102_124342 IMG_20210102_124443 IMG_20210102_123923

13 Likes

Még csak kétszer használtam a GA-DE palettát de nagyon tetszik.
Kép

Kép

Kép

Kép

18 Likes

Ma előkerült a kis TIU paletta a zöld szín miatt, imádom ezt az árnyalatot. :slight_smile:
IMG_20210103_112440 IMG_20210103_112258 IMG_20210103_112133

20 Likes

Van valamilyen filter a képeiden vagy ennyire tökéletes a bőröd?

Nincs filter a képeimen, egy Huawei p30 pro portré módjában fotózok mindig. Most nagyon jó állapotban van a bőröm, bár a fotón úgy néz ki, hogy nincsenek tág pórusaim, de sajnos azok vannak bőven.

3 Likes

Ma egyféle márkával akartam sminkelni (TIU) de rájöttem, hogy nem tudom teljes mértékben kivitelezni, mert nincs sem spirálom, sem szemöldökcuccom, sem pedig szemhéjbázisom a márkától. Ráadásul a szemsminkem sem tetszik :face_with_monocle:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

11 Likes

Meg közben rájöttem, hogy mi “moshatja” el a pórusaim kicsit. Mindig használom ezt a kis telefonra rakható LED lámpát. Biztos ez is tompít. IMG_20201202_200026

2 Likes

Nekem nem :see_no_evil:

Nagyon közeliket csinálsz. Bárkinek látszódnának a pórusai.
Amúgy nincs semmi baj a szemsminkeddel, ez a kép kicsit sötétebb lett, mint szokott.

Miért nem tetszik? :face_with_monocle:

Egyébként már eszembe jutott, hogy megkérdezzem: @Anheszenamon hogyan tudsz ilyen közeli képeket csinálni? Nekem sehogy sem sikerül… :roll_eyes:
Hozzáteszem nem vagyok egy fotós zseni… :crazy_face: :laughing:

1 Likes

Nekem tetszik a szemsmink, szerintem mindig szépeket csinálsz, szeretem a sminkes fotóidat :slightly_smiling_face:

1 Likes

Sztem ez telefonkamera-függő.

Ezek nem közeli fotók, hanem kb karnyújtásnyira csinálok képet, majd kivágom úgy, hogy csak a szemeim és szemöldököm legyen rajta. Így éles marad a kép. Ha közelről fotóznék, homályos lenne. Ez azért ilyen sötét mert ma nagyon borús nap van és körfénnyel kellett fotóznom.

2 Likes

Nagyon kedves vagy, köszönöm! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Pedig szép lett a sminked, nagyon szépek a használt színek is. :slightly_smiling_face: