De gyönyörű vagy, stílusosan lustizol 
Gönyörű a rúzs színe (is)!
Köszönöm szépen! 
Ma az egyik Beautybay palettámat használtam, a mérete miatt valahogy ritkán kerül elő, de szeretem.

Még csak kétszer használtam a GA-DE palettát de nagyon tetszik.

Ma előkerült a kis TIU paletta a zöld szín miatt, imádom ezt az árnyalatot. 

Van valamilyen filter a képeiden vagy ennyire tökéletes a bőröd?
Nincs filter a képeimen, egy Huawei p30 pro portré módjában fotózok mindig. Most nagyon jó állapotban van a bőröm, bár a fotón úgy néz ki, hogy nincsenek tág pórusaim, de sajnos azok vannak bőven.
Ma egyféle márkával akartam sminkelni (TIU) de rájöttem, hogy nem tudom teljes mértékben kivitelezni, mert nincs sem spirálom, sem szemöldökcuccom, sem pedig szemhéjbázisom a márkától. Ráadásul a szemsminkem sem tetszik 

Meg közben rájöttem, hogy mi “moshatja” el a pórusaim kicsit. Mindig használom ezt a kis telefonra rakható LED lámpát. Biztos ez is tompít. 
Nekem nem 
Nagyon közeliket csinálsz. Bárkinek látszódnának a pórusai.
Amúgy nincs semmi baj a szemsminkeddel, ez a kép kicsit sötétebb lett, mint szokott.
Miért nem tetszik? 
Egyébként már eszembe jutott, hogy megkérdezzem: @Anheszenamon hogyan tudsz ilyen közeli képeket csinálni? Nekem sehogy sem sikerül… 
Hozzáteszem nem vagyok egy fotós zseni…

Nekem tetszik a szemsmink, szerintem mindig szépeket csinálsz, szeretem a sminkes fotóidat 
Sztem ez telefonkamera-függő.
Ezek nem közeli fotók, hanem kb karnyújtásnyira csinálok képet, majd kivágom úgy, hogy csak a szemeim és szemöldököm legyen rajta. Így éles marad a kép. Ha közelről fotóznék, homályos lenne. Ez azért ilyen sötét mert ma nagyon borús nap van és körfénnyel kellett fotóznom.
Nagyon kedves vagy, köszönöm! 
Pedig szép lett a sminked, nagyon szépek a használt színek is.