Mit használtál ma?

Ez is nagyon szép valóban.
Viszont rendeltem tőlük 2 highlightert is a paletta sikere után és azok nagyon nem jöttek be.

2 Likes

Tényleg? Mi a gond velük?

Jaj, de szépek vagytok, lányok!
Mindenki nagyon csini!

3 Likes

Ezek vannak meg. Az All Eyes on me szörnyű, ez fényt nem ad, csak brutál csillámos arccsontokat. :grin: A Champagne sparks nem rossz annak aki alig látszó, nagyon visszafogott highlightert keres. De ehhez sem nyúlok, odaadom az unokahúgaimnak majd, játszani jó nekik.
A szájfény/rúzs is szörnyű. :neutral_face:Meg sem tudom fogalmazni mi ez pontosan.
Screenshot_20201231_213612_com.google.android.gm

Jaj ez a “szájfény” szett tényleg borzalom sajnos. Aki ezt szájfénynek nevezi, az nem látott még szájfényt. Ezek egy az egyben rúzsok. Sajnos elég világosak, de sötét szájcerkával elmennek. Nem a kedvenceim :frowning:

Ó sajnálom! Pedig a paletta meg annyira jó.

1 Likes

Nagyon ötletes, mégis klasszikusan nőies smink, tök jól néz ki!

1 Likes

Annyira jól áll ez a rúzs!

1 Likes

@Alsace @Amadea nagyon szépen köszönöm! :blush::kissing_heart:

2 Likes

Újévkor kisütött a nap, így rögtön fel is kentem Tammy pigmentjét :blush: Zöld, rózsaszín és arany multikróm, olyan szépségesen csillog a fényben, legyen az napfény vagy lámpa. A silány fotók nem adják vissza a szépségét ennek a pigmentnek! Csak ezt a színt használtam és Catrice highlihterét a szemzugba és a szemöldökcsontomra :blush:
Ezek a napfényes fotók:

01_1

01_2

01_3

18 Likes

Az első kép olyan “picasso-s” :slight_smile: a felezett arcoddal. A nyitott szemes képen vagy a legszebb :heart_eyes: és nem tudom mit csinálsz a pilláiddal, de hűha :star_struck:

2 Likes

Már amikor @Amadea először írt a Tammy pigmentekről, megjegyeztem magamnak, de te sem segítesz az önmegtartóztatásban! :rofl:

4 Likes

Köszönöm szépen :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart:

Az első kép a napfény és a függöny játékától lett ilyen, a telóm a közvetlen napfényt ilyen fura sárgásan “látja” :smiley: @Melodee ajánlotta a Catrice szempilla göndörítőt, azzal bebodorítom, Kiko pilla primer és a Bambi eyes spirál amit használok :blush:

3 Likes

Csak ajánlani tudom, igazi multikróm csoda :star_struck: Azóta vágytam amióta @Amadea ajánlotta, karira ezt kértem igazából, de a jövő évi kari aji is meglesz úgy érzem :smiley:

3 Likes

Gyönyörű vagy, szuperül áll ez a pigment. :heart_eyes: És valóban csodás pilláid vannak.

1 Likes

Köszönöm szépen :kissing_heart: :kissing_heart: :kissing_heart: Nagy bók ez a Pigmentek Királynőjétől :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Nekem is érik egy második rendelés.:smiley: Végre én is lökhetek mást a kárhozat felé!

1 Likes

Drága @NettiHt jóvoltából kipróbálhattam a Kryolan selyemporokat és azt kell mondanom, hogy hűha! Nem potyogott le az arcomra, gyönyörűen terülnek és jól satírozhatóak is.
Kép

Kép

Kép

Kép

20 Likes

@Anheszenamon, álomszép :heart_eyes:.

1 Likes

Mai smink az egész napi lustizáshoz :joy:
IMG_20210101_130101 makeup-obsession-love-is-my-drug-szemhejfestek-paletta_

15 Likes