Mit használtál ma?

…qwertzuioopp

Itthon szilveszterezünk hármasban, de szokásomhoz híven ma is sminkeltem. Nagyon tetszik a Mac Teddy és a CT szemhéjcerka is. Ecsettel is szépen el tudtam dolgozni mindkettőt.
Kép

Kép

Kép

19 Likes

Mi itthon szilveszterezünk kettesben, de szerettem volna sminkelni én is kicsit. :slightly_smiling_face:
IMG_20201231_173532 IMG_20201231_173646 Reckless-1000x1000

17 Likes

Nagyon szép lett! Szereted ezt a palettát?

1 Likes

Köszönöm :slightly_smiling_face: Szerintem nagyon jó minőségű paletta, nem számítottam rá, hogy ennyire pigmentált. Örülök, hogy megvettem. Ritkán készítek ennyire színes sminkeket, de ezzel nagyon szeretek kísérletezni. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Ha már egyszer nincs hova menni, én is kikeráztam magam. A strasszköveket karácsonyra kaptam ajándékba a húgomtól.
IMG_20201231_190036

22 Likes

Ez nagyon menő lett. :heart: Annyira szépek a szemeid. :slightly_smiling_face:

De jó! :star_struck: Még a strasszokkal is nagyon finom a sminked! :heart_eyes:

1 Likes

Én is nagyon szeretem. Nézegettem is a márka többi palettáját Pinkpandán mert épp akciósak.

1 Likes

Jaj én is pont ma néztem őket. :joy: De gyorsan le is beszéltem magam, mivel úton van a So Jaded paletta és pár Pupa szépség is. :slightly_smiling_face: De a jövőben biztos fogok még 1-2 palettát venni a márkától.

1 Likes

De gyönyörű vagy :heart_eyes: Jól áll ez a kék nagyon :blush:

1 Likes

Csodaszép vagy, nagyon különleges sminket csináltál ezekkel a kövekkel :star_struck:

1 Likes

Van kiszemelted? A So Jaded nagyon jó vétel!

1 Likes

Jaj igen, annyira várom már :heart:Nem tudom miért, de ez a CP paletta az első pillanattól megfogott.

A Rude-tól ő tetszik még nagyon, ha akciós lenne, lehet lecsapnék rá:

rude_cosmetics_the_rude_awaken_1592018618_44e6e729_progressive
4 Likes

Imádom, nagyon jók ezek a strasszok! :blush:

1 Likes

Fú, de jók ezek a színek. :star_struck:

1 Likes

Mi is itthon vagyunk, barátom családjával töltjük az ünnepet. Talpig sminkben várom az új évet.

20201231_205611

24 Likes

Ez nekem is tetszik. Meg ez is:
Kép

4 Likes

Meseszép vagy és csodásan áll a vörös rúzs :heart_eyes:

1 Likes

A hajszíned is nagyon szép a smink mellett. :slight_smile:

1 Likes