Én is pont ezt a rúzst viseltem ma!
Nagyon jól áll neked is!
Örülök, hogy ennyire tetszik!
Éljenek az akciós PM Mattetrance rúzsok! Soft Core-t a népnek!
Szokás szerint gyönyörű vagy!
Nagyon jól állnak ezek a színek!
Köszönöm! Az utóbbi pár hónapban jöttem rá, hogy mégis jól állnak a meleg színek 
Abszolút így van.
Jajj, de vigyori valaki!
Látszik, hogy jó passzban vagy!!!
@Anheszenamon ezek a színek csodásan állnak, olyan jól kiemelik a szemed színét 
@Kokapu nagyon csini ez az összeállítás
és szemöldök téren csatlakozom hozzád, végre nem kéne takargatnom frufruval 
Miért takargatod a szemöldököd? Nem tetszik?
Régen azért szerettem a frufrumat, mert eltakarta. Dús is, erős szálú, majdnem fekete 
Amiért már hálás vagyok, ugye sokat változik az ember lánya idővel.
Én is szeretem a szemöldökömet, régen persze megtépkedtem, de borzasztóan állt, leszállópálya lehetett volna a szemem és a szemöldök között, szóval felhagytam vele, mondván ennyi belefér a művészlélek témába
Jót mosolyogtam amikor divatba jött a dús szemöldök 
Én még nem jutottam el oda, hogy megkedveljem a szemöldököm, az egyetlen amit megváltoztatnék az arcomon. Nekem is sötét a hajszínemhez képest és sűrű. Mondjuk a vastagsága épp jó, de volt már cérna - szerencsére visszanőtt. 
Ha fotón látom magam, akkor oké, de tükörben nem tetszik.
Akkor most már szereted, ugye? 
Akkor rossz nem lehet, ha képen oké. Ha van megbízható kozmetikusod vagy ilyen szemöldök-igazító helyen (pl. BrowBar) kérheted, hogy világosítsák ki egy árnyalatot, hátha úgy megkedveled.
Óó, de mennyire. Isten áldása, hogy nem kell rajzolnom reggelente. 
És mióta a Balea szőkítő kremjét megvettem, már a színe is jó 
Mondjuk annak én is örülök, hogy nem kell rajzolnom, a jó oldala. 
Nem lesz foltos a szőkítőtől? Egyenletes lesz a színe?
Ma kipróbáltam a Bősz ecseteket amiket rendeltem. Szabó Doris instavideóban ajánlotta ezeket a 7052-es duo fiber ecseteket ami egyébként korrektor ecsetként szerepel a webshopban. Mindig is utáltam ujjal nyúlkálni a krémes szemfestékekbe. Hát nagyon szuper ecset tényleg. Olyan jól felvette ès leadta a Stormy pink paint potot! És vele is satíroztam el. Ugyanezzel az ecsettel ( csak a tisztával mert ugye 2-t rendeltem) vettem fel a Pat paletta felső sor jobb oldali színét ami látszólag fehér de valójában egy rózsaszínesen irizáló topper. Csak az alsó pillatőbe használtam másik ecsetet.

Tökéletesen nem lesz egyszínű, inkább napszítta lesz az eredmény. Később meg tudom mutatni 
Ha fested a hajad (világosabbra) egyszerűen fesd be vele a szemöldököd is! Vagy kérj a fodrásztól egy kis szőke hajfestéket, ha éppen másnak festi a haját. Fültisztítóval felapplikálod, és maradhat annyi ideig rajta mint a hajadon. Én évekig így világosítottam a szemöldököm, és bár tiltják a használati utasításban, működik és semmi bajom nem volt tőle.
Nagyon szeretem a Bősz ecseteket, ha lesz lehetőségem, megnézem élőben is. Köszi a tippet!