Mit használtál ma?

Én meg a hihetetlen pilláidra csodálkozom rá minden alkalommal :heart_eyes: :astonished: :heart_eyes: Nagyon finom, nőies szemsminket készítettél! :star_struck:

2 Likes

Igaz, hogy egy pohár vörösbor is került az ebédem mellé, de azt olvastam, hogy a hihetetlen palidra csodálkozol rá… Minek iszik, aki nem bírja!

9 Likes

:joy: Megviseltek a finom ételek és italok? :wink:

1 Likes

:rofl::rofl::rofl: Sírok :rofl::rofl::rofl:

1 Likes

Köszönöm szépen :kissing_heart:

1 Likes

Jaj, ez nagyon jó! :joy::joy:

1 Likes

A fejrm nem vàllalhatò, :crazy_face::see_no_evil: csak a bal szememen pròbàlkoztam a melt blue stuckkal. Pàrom szerint Adams Familie feeling. Kedves ugye?20201226_180454 20201226_180744 20201226_180933

13 Likes

Nagyon szép!

1 Likes

Szerintem gyönyörű.
A férjed ültesd le a film elé, hogy tanulmányozza Morticia sminkjét.:stuck_out_tongue:

3 Likes

:rofl::joy::crazy_face: màr nem emlèkszem èn sem

2 Likes

morticia
És ez illik a “Viccek, poénok, vicces képek” topicba is :sweat_smile:

15 Likes

Imádom ezt a Dreamy 2 palettát! :star2:
A csillámosokat tesztelem serényen, glitter primerrel használom őket, szép tartósak és minimális a potyogás egy két kósza mikrocsillám került az arcomra estére. A latex formulások nem porolnak, meg lehet, sőt szerintem kell is, finoman beleforgatni az ecsetet, szemen annyira szépen satírozhatóak, nem foltosodik. Ma a leggenyóbbnak tűnő REM színt használtam, a swatch elég gyenge volt, szemen, igazi álom! Ebben vannak a “nagyobb” csillámok egyedül.

Mondanom sem kell a fotók bénák, élőben sokkal szebb és minden szépen el lett satírozva :smiley:

12_27

12_27_2

21 Likes

De jó ez a két szín együtt!

1 Likes

Csodaszép!!! :purple_heart:

1 Likes

Ma újra reménykedni kezdtem, hogy mégis elfogy december 31-ig a Mac púder :pray:t2:
Kép

Kép

Kép

Kép

19 Likes

@blessed @Anheszenamon köszönöm :blush: :purple_heart:

1 Likes

Csodaszépek ezek a zöldek :heart_eyes: Tuti elfogy az a púder, alig van már benne :blush:

1 Likes

Ez gyönyörű! :heart:

1 Likes

Álomszép smink :smiling_face_with_three_hearts:, ajajj ezért a másik Dreamyért is repes a szívem, a sminked miatt, nagyon meggyőző :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:.

1 Likes

Csodaszép! :star_struck: :sparkles: Szerintem nem bénák a fotók, teljesen rendben vannak! :crazy_face:
Látod, ne ítélj első szvaccccsra. :face_with_hand_over_mouth:

3 Likes