Mit használtál ma?

Tündökölsz! :slightly_smiling_face: Milyen rúzs van rajtad, nagyon tetszik?

1 Likes

Köszönöm! :blush: Ez a Wet n Wild rúzs van rajtam, nagyon szeretem a formulát és a színt is. Illetve nagyon tartós, elég jól túlélte a halászlevet is. :grin: Nekem ez a My lips but better tökéletes árnyalata.
IMG_20201225_121409 IMG_20201225_121544

8 Likes

Nagyon szép a sminked, de a hajad az, ami engem mos lenyűgöz.:slight_smile:

1 Likes

És mennyire diszkrét a fénye? Vagy világít?

Nagyon szép vagy!
Edzettség tekintetében nagyon le vagyok robbanva. Nagyon érzem a konditerem hiányát, nekem télen a futás csak hétvégén opció a korai sötétedés (és az extrém sok munka miatt), csodálom a kitartásod!
Most én is szülőknél vagyok, még egy korrektort se hoztam, csak bőrápolós cuccokat. :blush:

1 Likes

Fegyveres szolgálatot látok el, januárban megyek fizikai alkalmassagira, szóval muszáj tolnom. :smiley:Köszönöm szépen, aranyos vagy! :slightly_smiling_face:
Nyaron tök jól toltam már, de augusztusban leálltam es vagy 3 hónapig úgy is maradtam. :upside_down_face:Csak bringáztam napi 20 km-t. De most van motiváció.
Amúgy nem vagyok normális, hogy ennyi sminkcuccot hazacipeltem. Te csinaltad jol. :slightly_smiling_face:

5 Likes

Nagyon izgalmas munkád van (vagyis kívülről izgalmasnak tűnik)!
Nálam az volt a visszatartó erő, hogy irgalmatlanul felpakolnak majd kajával, nem súlyozhatom le magam már előre (vonattal járok).

2 Likes

Én is vasárnap fogok a vonaton cipekedni. :rofl: Szidni fogom magam cefetül. Már most szidom. :rofl:

1 Likes

Én is vasárnap megyek vissza. Megkértem valakit, hogy jöjjön ki elém az állomásra, mert egyedül ezt nem fogom tudni hazacipelni.:smiley:
Téged felpakolnak két napnyi hideg élelemmel?

1 Likes

Inkább két heti elemózsiával. :rofl::rofl::rofl: Egyetlen kislanyuk véletlenül nehogy ehen haljon vagy lefogyjon. :rofl:
Szerencsére kettlebellezni is jártam, szóval menni fog a cipekedes, csak gyűlölöm. :rofl:

3 Likes

Velem még kenyeret is akarnak pakoltatni, mert ezt a ritka élelmiszert nyilván Pesten nem lehet kapni.:rofl:

8 Likes

Jajj tipikus nálunk is ez. :rofl::rofl::rofl::rofl:

3 Likes

Csak nem rénszarvasos pulcsi van rajtad? Gyönyörű a sminked :)).

Szerencsére a Garden Variety gyenge swatchok ellenére szemhéjon jól teljesített. A Maybelline rúzst pedig felkentem 11-kor, kibírt egy többfogásos ünnepi ebédet, desszertet, kávét és most este 21:30-kor olajos lemosóval kellett eltávolítanom. Egyetlen alkalommal sem kellett megigazítanom, sem pedig újrakennem. :open_mouth: 3 árnyalatban van meg nekem, ez a Lover és mind közül a legtartósabb.
Kép

Kép

Körfénnyel:
Kép

Természetes fényben:
Kép

Kép

12 Likes

Érdekes, a maybelline rúzs az én számról belülről kifelé félig lekopik úgy két óra múlva, ha fogyasztok, ha nem. Ez függhet árnyalattól is? Nekem csak egy nagyon világos nude színem van, sajnos azt már nem tudom megmondani melyik mert lekopott a címkéről a felirat.
Vagy csak fura formájú a szám?

1 Likes

Nekem is lekopik bentről kifelé haladva, pont a Lover árnyalat. A reggeli szendvicset és teát még kibírja, de az ebédnél már láthatóan megkopik.

1 Likes

Nekem csak szimpla víztől is megkopik 2 óra alatt, foltosan, újra lehet kenni, de nagyon csúnyán kopik. Ja és pár folt nagyon tartósan ragaszkodik a számhoz, olajos lemosóval sem jött le, úgyhogy festhettem be hasonló színű rúzzsal vagy 2 napig a számat :D.

1 Likes

Ezek szerint mindenkin máshogy viselkedik. Avonos CBD olajos lemosóval egy mozdulattal leszedtem. A vörös Pioneer és a nude Seductress nekem is csúnyán kopik és gyorsabban.

2 Likes

Nemrég még azon gondolkodtam, hogy eladom a Metropolis palettámat, mert alig nyúlok érte. De ma elővettem és újra beleszerettem.
Kép

Kép

Kép

21 Likes

Ma én is a Stone cold fox palettát használtam. Mindig rácsodálkozom, mennyi lehetőség rejlik benne, nagyon-nagyon szeretem :blush:

20201226_135404

17 Likes