Micsoda csodát alkottál 

Eddig nem akartam ezt a palettát, de egyre jobban gondolkodom rajta 
@Blanky @Szandika124 @Melodee @Brunettee
Köszönöm szépen aranyosak vagytok
Képzeljétek nem potyogtak a csillámok azóta se, részemről oltári impulzus vásárlás volt, de egyre jobban beleszeretek ebbe a palettába, lehet vele szolidabb sminket is csinálni, ma erősebbet szerettem volna
Illetve gondoltam a leggenyóbb lilával kezdem, az nekem a sima Dreamyben azóta is traumatikus élmény
Glitter primerrel szépen, tartósan működik ez a pali, na nem áradozok tovább, nem akarok senkit bűnbe csábítani 
Tuti elfogy a púder, már tényleg alig van benne!
A smink csodás lett!
Ha nem akarnál bűnbe csábítani, nem raktál volna fel erről a szép sminkről képet!
Imadom
es kulon dicseret a projectpanert, a kulonbozo palettak hasznalatanak harmoniajaert, es a fantasztikus termekekert, amire csak nyalat lehet csorgatni. (Meg szerencse, hogy path es a CP nem lett szerelem nalam…mert csunyan mennek utanad ezen a fronton (is)). Szoval gratulalok! Es az egesz evi kitarto rotalasert is! 2021ben megprobalom kovetni;-) az az elegancia, hogy nap, mint nap sminkelsz, peldamutato 
Köszönöm! 
Jaj nagyon köszönöm! Annyira jólesnek a szavaid! Paletták terén lehetnék tudatosabb, mert egyre több van már megint a készletemben és esélyem sincs, hogy bármelyiket elhasználom. De a többi terméknél igyekszem nagyon 
Palettat az eletben el nem fogunk hasznalni, amig szenvedely a birtoklasuk
egy darab monot hasznaltam el az iden, azt is csak ezert, mert egy alapozo szin volt:innocent:
Én csak elmesélem bűnös élvezet… izé élményeimet

Különleges színösszeállítás és kihozza a zöld színt az íriszedből, pazarul áll! 
De kedves vagy, köszönöm 
Ma valami olyasmit szerettem volna, amit nem szoktam. Úgyhogy ma ezzel örvendeztettem meg a Tescot:

A Revolution Precious Stone Emerald palettát használtam, amit imádok. A középen lévő csillogósok foiled színek, egyszerűen annyira csodásak, hogy nem adja vissza a kép. Most rendeltem még egy valag ilyen foiled színt tartalmazó palettát, elvileg ma jönnek 

A Tesco közönsége nem biztos, hogy megérdemli, mert csodaszép vagy! 
A szemeid, hát… tudjuk mennyire gyönyörűek
. A rúzsod is szuper! Melyik az?
De gyönyörű vagy
Átjönnek a csillámok is 
Álomszép a sminked, jól áll a zöld és ez a paletta is gyönyörű

Teszik a palettában is, hogy tudják a prioritást a legszebb foil színek a legnagyobbak 
Jaj, nagyon kedves vagy, köszönöm szépen 
A rúzst most használtam először, a Maybelline Hydra Extreme Matt 927 Rose Spell színben.
Nagyon kellemes meglepetés, jó érzés az ajkakon, nem szárít és szuperül maszkálló is. 
Köszönöm szépen 
Jön hozzám még egy ilyen paletta csak a rózsaszín verzióban. Sajnos a többit már nem lehet kapni normális helyen, kár, hogy nem kapcsoltam időben, mert hihetetlenül jók 
Látvaa használat közben tényleg nyálcsuri
sajna PP-n se kapni, pedig erre a zöldre rámozdultam volna nem kicsit 
Biztosan csodaszép lesz a többi paletta is, majd fotózd be légyszi, hadd gyönyörködjünk 
Csodás sminket alkottál! Nagyon jól állnak ezek a zöldek! Odáig vagyok érte!
Ezt még kivételesen lehet azt hiszem kapni a Revolution oldalon 8,39 EUR-ért 
Nagyon szépen köszönöm