Mit használtál ma?

Micsoda csodát alkottál :star_struck::star_struck:
Eddig nem akartam ezt a palettát, de egyre jobban gondolkodom rajta :smiley:

2 Likes

@Blanky @Szandika124 @Melodee @Brunettee
Köszönöm szépen aranyosak vagytok :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart: Képzeljétek nem potyogtak a csillámok azóta se, részemről oltári impulzus vásárlás volt, de egyre jobban beleszeretek ebbe a palettába, lehet vele szolidabb sminket is csinálni, ma erősebbet szerettem volna :sweat_smile: Illetve gondoltam a leggenyóbb lilával kezdem, az nekem a sima Dreamyben azóta is traumatikus élmény :smiley: Glitter primerrel szépen, tartósan működik ez a pali, na nem áradozok tovább, nem akarok senkit bűnbe csábítani :see_no_evil:

8 Likes

Tuti elfogy a púder, már tényleg alig van benne!
A smink csodás lett!

1 Likes

Ha nem akarnál bűnbe csábítani, nem raktál volna fel erről a szép sminkről képet!:stuck_out_tongue:

3 Likes

Imadom :star_struck: es kulon dicseret a projectpanert, a kulonbozo palettak hasznalatanak harmoniajaert, es a fantasztikus termekekert, amire csak nyalat lehet csorgatni. (Meg szerencse, hogy path es a CP nem lett szerelem nalam…mert csunyan mennek utanad ezen a fronton (is)). Szoval gratulalok! Es az egesz evi kitarto rotalasert is! 2021ben megprobalom kovetni;-) az az elegancia, hogy nap, mint nap sminkelsz, peldamutato :heart_eyes:

2 Likes

Köszönöm! :blush:

Jaj nagyon köszönöm! Annyira jólesnek a szavaid! Paletták terén lehetnék tudatosabb, mert egyre több van már megint a készletemben és esélyem sincs, hogy bármelyiket elhasználom. De a többi terméknél igyekszem nagyon :blush:

1 Likes

Palettat az eletben el nem fogunk hasznalni, amig szenvedely a birtoklasuk :joy: egy darab monot hasznaltam el az iden, azt is csak ezert, mert egy alapozo szin volt​:innocent:

2 Likes

Én csak elmesélem bűnös élvezet… izé élményeimet :innocent: :rofl:

3 Likes

Különleges színösszeállítás és kihozza a zöld színt az íriszedből, pazarul áll! :star_struck:

1 Likes

De kedves vagy, köszönöm :kissing_heart:

1 Likes

Ma valami olyasmit szerettem volna, amit nem szoktam. Úgyhogy ma ezzel örvendeztettem meg a Tescot:
20201228_103145_20201228122810759
A Revolution Precious Stone Emerald palettát használtam, amit imádok. A középen lévő csillogósok foiled színek, egyszerűen annyira csodásak, hogy nem adja vissza a kép. Most rendeltem még egy valag ilyen foiled színt tartalmazó palettát, elvileg ma jönnek :see_no_evil:
IMG_20201228_122032_935

24 Likes

A Tesco közönsége nem biztos, hogy megérdemli, mert csodaszép vagy! :heart_eyes:
A szemeid, hát… tudjuk mennyire gyönyörűek :star_struck:. A rúzsod is szuper! Melyik az?

4 Likes

De gyönyörű vagy :star_struck: Átjönnek a csillámok is :kissing_heart:
Álomszép a sminked, jól áll a zöld és ez a paletta is gyönyörű :star_struck: :green_heart:

Teszik a palettában is, hogy tudják a prioritást a legszebb foil színek a legnagyobbak :smiley:

5 Likes

Jaj, nagyon kedves vagy, köszönöm szépen :blush:
A rúzst most használtam először, a Maybelline Hydra Extreme Matt 927 Rose Spell színben. :slight_smile: Nagyon kellemes meglepetés, jó érzés az ajkakon, nem szárít és szuperül maszkálló is. :smiley:

1 Likes

Köszönöm szépen :relaxed:
Jön hozzám még egy ilyen paletta csak a rózsaszín verzióban. Sajnos a többit már nem lehet kapni normális helyen, kár, hogy nem kapcsoltam időben, mert hihetetlenül jók :heart_eyes_cat:

1 Likes

Látvaa használat közben tényleg nyálcsuri :drooling_face: sajna PP-n se kapni, pedig erre a zöldre rámozdultam volna nem kicsit :rofl::green_heart: Biztosan csodaszép lesz a többi paletta is, majd fotózd be légyszi, hadd gyönyörködjünk :pleading_face:

1 Likes

Csodás sminket alkottál! Nagyon jól állnak ezek a zöldek! Odáig vagyok érte!

1 Likes

Ezt még kivételesen lehet azt hiszem kapni a Revolution oldalon 8,39 EUR-ért :smiley:

1 Likes

Nagyon szépen köszönöm :relaxed: