A sok blablát én is átugrom
Ma tényleg minimál sminket készítettem. Alapozó is csak oda került ahol problémás a bőröm. Bronzert nem is használtam, csak a KAP Adobe pirosítót. Ez a szín ment egyébként a mélyítőbe is. Az Enduring Love palettából csak egy matt barnát használtam a külső v-be, teljes mozgó részre a krémes Chanelt kentem.
Rúzs helyett csak ajakápolót használok már 2.napja
Aj Te, csodaszép vagy!!!
A mai szemsminket a Norvina palettával alkottam:
(Többi termék nagyjából ugyanaz)
Mai smink:
Azt kell mondanom, hogy imádom a Mac szemhéjalapot. Egyelőre úgy tűnik megtaláltam az igazit. Próbáltam több palettával és a Chanel krémes festék alá is tettem mert annak borzalmas a tartóssága. Ès láss csodát estig bírta mozdulatlanul.
A jó szemhéjalap örök barátja az embernek, ragaszkodni kell hozzá.
Az én szerelmem a wet n wild photo focus szemhéjbázisa.
Most már az én szerelmem is ő. Ha te nem mondod, soha nem próbálok rá, az pedig nagy hiba lett volna.
Na azt még nem próbáltam. A Nyxet viszont felrakom zsibre.
Lányok nekem a Milani is tökéletes. A Nyx .@r volt.
Ó, a kis poliamorózó, több lánynak csapja a szelet!
Örülök, hogy ennyire bevált! Nem is tudom, miért dobtam be annak idején a kosárba, valószínűleg csak úgy, de nagyon jó döntés volt. Az impulzusvásárlásnak is lehet jó vége.
Sajnos rajtam nem működött a Milani.
Nekem is nagyon régóta a MAC szemfesték alap a kedvenc.
A Milanit is szerettem, volt is itthon mèg belőle de megváltozott az állaga.
A mai sminkhez szinte teljesen ugyanazt az arzenált használtam mint tegnap, csak most más színekhez nyúltam:
Ma egy nagyon csillogó szemsminket készítettem amit sajnos a fotó nem tud visszaadni.
Milyen a wet n wild highlighter?
Eddig szombat óta minden nap voltam futni egy nap kivételével, de tegnap kicsit kikeráztam magam itthonra, ha már hazacipeltem 8 kilónyi sminkcuccot.
Alapozo Catrice HD liquid, JSC korrektor, Kiko stick szemre és Sultry paletta, szemzugban Inglot pigment, YR spiral, Hourglass púder, bronzer, arcpír, Rimmel szemöldökcerka, az új Maybelline szájfényt leettem a halászlével.
Szerintem nagyon szép. A sötétebb, melegebb árnyalatot választottam és pont passzol a bőrtónusomhoz. Ma is vele fényesítettem.
Tegnap végre sminkeltem, a Colourpop Stone Cold palettát használtam és az Inglot 22-es pigmentet, ELDW alapozó van rajtam.
Eredetileg akartam glittert is használni, de olyan szép volt élőben a pigment, hogy nem akartam eltakarni.