Mit használtál ma?

Ez igazán gyönyörű, nagyon kedves tőle! :slight_smile:

Azta! :star_struck: Nagyon jól állnak ezek a sötétebb színek is! :star_struck:

1 Likes

Köszönöm :blush: :kissing_heart: Úgy érzem kezdem áttörni ezt a félelmemet is a sötétebb sminkekkel :blush:

Nagyon vagány lett a sminked, és tök jól állnak ezek a színek :blush:

1 Likes

Hűű, az a kék! Királynői! :heart_eyes: :crown: Csodálatosan áll!

1 Likes

@Brunettee és @umpalumpa Nagyon köszönöm szépen :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart:

2 Likes

Kipróbáltam a Lorac Pro 2-t a Mac bázissal. Jól működnek együtt.
Kép

Kép

Kép

15 Likes

@dyna megígértem jó pár napja, hogy megörökítem a szemsminkem elkészítését lépésről-lépésre.
A palettán beszámoztam a színeket, abban a sorrendben ahogy használtam őket.
Kép
Mac szemhéjbázis használtam, ezt lealapoztam a matt bőrszínnel.
Kép

Majd a matt khakibarnával satíroztam szélesen a mélyítőbe és kicsit fölé:
Kép

Ezután a matt sötétebb khaki zöld ment a külső részre:
Kép

Erre tettem a két sötét fényes színt. A sötét khaki inkább sárgás fényű sötétbarna, ezért erre tapogattam fel a fényes fenyőzöldet:
Kép

A széleket picit még satíroztam, és jöhetett a fényes élénk zöld.
Kép

Alsó pillatőbe matt khaki zöld, belső szemzugba fényes krémszín:
Kép

Minimális matt feketével (Lorac Pro 2) megerősítettem a felső pillatövet, de úgy, hogy tényleg csak egy pici dimenziót adjon a pilláknak. Majd az Essence Bold spirállal kifestettem a pillákat. Leheletnyi fényes krémszínt (ami a belső szemzugba is került) tettem a szemöldök alá.
Végeredmény:
Kép

Kép

25 Likes

Nagyon szép lett :star_struck:
Köszönöm, hogy megosztottad, nem is gondoltam volna, hogy
ennyi színből hozol össze egy sminket… Ebből is látszik, hogy csak szeretek sminkelni, de nem tudok :face_with_monocle: :rofl:

3 Likes

Nem csak a 10 színből álló szemsmink a smink. Emiatt sose ostorozd magad! Ha csak 1 színt kensz fel és a pilládat se fested ki, mert neked úgy jó, akkor neked az a smink. Ha semmi más csak highlighter van az orcádon, akkor neked az a smink. Ha csak egy zöld rúzst akarsz a szádra tenni, akkor az is smink. :wink: :upside_down_face:

19 Likes

@umpalumpa
Ez nagyon tetszik! :heart:

1 Likes

:blush: köszi!

1 Likes

Nem is kell feltétlenül ennyi színt felkenni, csak ma volt egy kis időm magamra :blush: Munkába sietős reggeleken 6-kor nem mindig van kedvem és időm 6-7 színt felapplikálni.

3 színt szoktam -tudok :blush: fetenni a szemre: világos a bázis, sötét a szélekre, közepes matt a mélyítőbe…Ezt azzal tudom még egyszerűsíteni, hogy egy bronzer-highlight palettából megoldom az egészet… ilyenkor a highlighter az alapszín, a bronzer a szélekre, és a testszínű púderrel satírozok. :see_no_evil:

4 Likes

De hát ez tökéletes még a “nagykönyv” szerint is :smiley_cat: Nincs ezzel semmi gond, ügyes vagy Te! :+1: :ok_hand:

1 Likes

Csak a basic sminkre vagyok képes, de ámulattal nézem az olyan alkotásokat, mint @Anheszenamon is készít. Tudom, hogy a youtube-on is rengeteg van, de sokszor nincs se időm, se türelmem 30-40 percet végignézni… :upside_down_face:

2 Likes

Akkor nincs is szükséged arra, hogy minden nap teljes galmúrban vonulj, ha végig nézni sem bírod, ahogy effélét alkotnak :wink:

Az egyik kedvenc szemsminkem is annyiból áll, hogy az egész mozgó részre felviszem a Tarte Chrome Paint Pot Frose színét, külső v-be meg valami sötétebb rózsaszínt vagy barnát és azt satírozom el. Ez az:
Kép

17 Likes

Az egyik legszebb sminked :star_struck:
Ránézésre egyébként sokkal több befektetett munka van benne, valószínűleg a duókróm festék hatása miatt… :blush:

1 Likes

Lehet, hogy félreérthetően írtam; technikailag nagyon is érdekel, hogy hogyan lehet\szabad\kell bizonyos dolgokat megvalósítani egy sminkben, viszont amikor egy 40 perces videóból (mert nyilván kell a nézőszám) 6-8 perc az érdemi anyag, ahhoz nincs türelmem… :grin:

1 Likes