Ez igazán gyönyörű, nagyon kedves tőle!
Azta! Nagyon jól állnak ezek a sötétebb színek is!
Köszönöm
Úgy érzem kezdem áttörni ezt a félelmemet is a sötétebb sminkekkel
Nagyon vagány lett a sminked, és tök jól állnak ezek a színek
Hűű, az a kék! Királynői!
Csodálatosan áll!
Kipróbáltam a Lorac Pro 2-t a Mac bázissal. Jól működnek együtt.
@dyna megígértem jó pár napja, hogy megörökítem a szemsminkem elkészítését lépésről-lépésre.
A palettán beszámoztam a színeket, abban a sorrendben ahogy használtam őket.
Mac szemhéjbázis használtam, ezt lealapoztam a matt bőrszínnel.
Majd a matt khakibarnával satíroztam szélesen a mélyítőbe és kicsit fölé:
Ezután a matt sötétebb khaki zöld ment a külső részre:
Erre tettem a két sötét fényes színt. A sötét khaki inkább sárgás fényű sötétbarna, ezért erre tapogattam fel a fényes fenyőzöldet:
A széleket picit még satíroztam, és jöhetett a fényes élénk zöld.
Alsó pillatőbe matt khaki zöld, belső szemzugba fényes krémszín:
Minimális matt feketével (Lorac Pro 2) megerősítettem a felső pillatövet, de úgy, hogy tényleg csak egy pici dimenziót adjon a pilláknak. Majd az Essence Bold spirállal kifestettem a pillákat. Leheletnyi fényes krémszínt (ami a belső szemzugba is került) tettem a szemöldök alá.
Végeredmény:
Nagyon szép lett
Köszönöm, hogy megosztottad, nem is gondoltam volna, hogy
ennyi színből hozol össze egy sminket… Ebből is látszik, hogy csak szeretek sminkelni, de nem tudok
Nem csak a 10 színből álló szemsmink a smink. Emiatt sose ostorozd magad! Ha csak 1 színt kensz fel és a pilládat se fested ki, mert neked úgy jó, akkor neked az a smink. Ha semmi más csak highlighter van az orcádon, akkor neked az a smink. Ha csak egy zöld rúzst akarsz a szádra tenni, akkor az is smink.
köszi!
Nem is kell feltétlenül ennyi színt felkenni, csak ma volt egy kis időm magamra Munkába sietős reggeleken 6-kor nem mindig van kedvem és időm 6-7 színt felapplikálni.
3 színt szoktam -tudok fetenni a szemre: világos a bázis, sötét a szélekre, közepes matt a mélyítőbe…Ezt azzal tudom még egyszerűsíteni, hogy egy bronzer-highlight palettából megoldom az egészet… ilyenkor a highlighter az alapszín, a bronzer a szélekre, és a testszínű púderrel satírozok.
De hát ez tökéletes még a “nagykönyv” szerint is Nincs ezzel semmi gond, ügyes vagy Te!
Csak a basic sminkre vagyok képes, de ámulattal nézem az olyan alkotásokat, mint @Anheszenamon is készít. Tudom, hogy a youtube-on is rengeteg van, de sokszor nincs se időm, se türelmem 30-40 percet végignézni…
Akkor nincs is szükséged arra, hogy minden nap teljes galmúrban vonulj, ha végig nézni sem bírod, ahogy effélét alkotnak
Az egyik kedvenc szemsminkem is annyiból áll, hogy az egész mozgó részre felviszem a Tarte Chrome Paint Pot Frose színét, külső v-be meg valami sötétebb rózsaszínt vagy barnát és azt satírozom el. Ez az:
Az egyik legszebb sminked
Ránézésre egyébként sokkal több befektetett munka van benne, valószínűleg a duókróm festék hatása miatt…
Lehet, hogy félreérthetően írtam; technikailag nagyon is érdekel, hogy hogyan lehet\szabad\kell bizonyos dolgokat megvalósítani egy sminkben, viszont amikor egy 40 perces videóból (mert nyilván kell a nézőszám) 6-8 perc az érdemi anyag, ahhoz nincs türelmem…