Nekem egy ideig vörösesszőkére volt festve a hajam, nagyon vigyázok rám amúgy, nem is olyan brutál erősségű festékkel mentem neki, egy idő után mégis a gubancolódás lett a sorsa. Nagyon nehezen kezelhető, ha beszárítom akkor szép, de ez egy max. két napig tart. Most visszatértem a hennára és cassiával is ápolom, de szerintem csak akkor lesz a régi, ha lenő a festett rész.
Tegnapi smink (PM Golden Opulence)
Mai smink a Mrs. Glam palettával. Annyira csillog, hogy sehogy sem akart kifókuszálni rá.
Oda meg vissza vagyok az Enduring Love palettáért. Mesések a színek és Mac Paint Pottal tartósak is voltak reggel 6-tól estig, amíg le nem mostam.
A Napra lehet nézni…
Ezt kreáltam ma reggel az Enduring Love palettával. A világos rózsaszín egy Pupa mono.
Ma a Lorac Pro palettát használtam. Újból meg kellett állapítanom, hogy nagyon szeretem.
Melyik rúzst használtad?
Annyira jó ez a pulcsi/kardigán!
Deborah Milano Fluid Velvet 02 Szerintem neked kell egy ilyen, mert a múltkor is megkérdezted, amikor ezt használtam (amúgy tényleg baromi jó színe van - és a 01-nek is).
Szörnyen szenilis vagyok. Köszi!!
Nagyon tetszik a sminked! Csodaszép vagy
Mai itthoni smink Sajnos szinte sehova sem megyek a piacon kívül, hiányzik a sminkelés élménye. Mostanában majd mindennap festettem a szemem, újabban már teljes “arcravalót” is felteszek. Be is parfümözöm magam, ma a Fracasra jutott a választás
Téli szünet van a suliban így volt időm bénázni a telefonos fotókkal… eskü tudok satírozni és szebbek a színek is élőben
A legjobbat hozod ki ebből a palettából.
Ismerős.
Karácsonyi sminkvideó.
“Felöltöztem, ékszert is felvettem, overált, begöndörítettem a hajam, úgyhogy most elmegyek… az Aldiba :D”
Köszönöm Azért nem adja magát könnyen ez a paletta, de a kékkel és a feketével most már immáron hivatalosan is minden színből sminkeltem
Tuti te voltál a legcsinosabb az Aldiban akkor!
Nagyon szép ez a smink amit linkeltél!
Jajjj, dehogy. Én csak Módis Gabi utolsó mondatát idéztem a videóból.
De ismerős az érzés.
Mi már kolléganőmmel nem foglalkozunk a furcsa tekintetekkel, ma pl. tűzpiros szemhéjtust használt, és tűzpiros rúzst viselt ő is, hisz úgysincs hova sminkelni.
Ma ezt kaptam a kolléganőmtől.
Hétköznapi paletta.
Ó értem
Igaza van kolléganődnek is vagány lehetett a sminkje nagyon!