Mit használtál ma?

Ma a Pupa stickkel alapoztam a szemhéjamat ès nagyon kívàncsi vagyok, mennyire fogja megtartani a szemfestéket.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

13 Likes

Koszonom, es neked is @Brunettee! :slight_smile:
Ha lesz majd kedved hozza, tegyel fel te is egy elotte-utana kepet. Mindig szivesen nezem a hajas valtozasokat is, hatha nem vagyok egyedul es akkor egyutt orulhetunk majd az uj hajadnak! :smiley:

2 Likes

Áh sajnos nem bomlik ki, és olyan szinten össze van rasztásodva nekem is a tincs :O, az a baj a fejem tetejénél kezdődik a gubanc.

1 Likes

Egyszer régen (olyan 18-19 éve) nekem is volt ilyen problémám, azon is csak az olló segített. Én akkor hasonló hosszú, barna hajból, vállig érő vörösre váltottam. :grinning::grinning:

Én bevallom, csak megmosom kétszer, balzsamozom (azt pár percig rajta hagyom), aztán csókolom. Van hajolajam, de mindig elfelejtem, nagyon ritkán kerül rá…
Az esetek 95 százalékában hagyom magától megszáradni.
Mostanában bekattant a hullámos haj, ezért még nedvesen teszek rá Tresemmé göndör hajra való habot, az szépen fixálja a hullámain. Máskor meg inkább egyenesre fésülöm.
Évente kb. háromszor megyek fodrászhoz, a többi hajfestést megoldom otthon.

Egymás mellett, hogy milyen, ha hullámos (plusz a 2,5 órás alvás utáni táskákat lehet megcsodálni a szemem alatt :joy:) és ha egyenes:
CollageMaker_20201209_184247865

14 Likes

Sajnos nekem nagy különbség van a hosszú hajam ápolásával töltött idő és a mostani rövid kezelésével töltött idő között. Illetve úgy érzem jobban is áll a rövid és fiatalosabb, mint a hosszú volt. Csak, hogy legyen ellenvélemény is :wink:

3 Likes

Nem a sapka vagy a sál csinál a hajatokba gubancokat? Nyáron gondolom nincs ilyen gondotok. A műszőrös kapucni is kócolja/csomózza a hajat.

1 Likes

Nagyon szép a hajad. :heart_eyes: Az enyém most a két hajhossz között van; nekem is mindig dilemma a vágatás, mert hiába szertném a fodrász is mindig lebeszél róla, mert kell egy súly (ahhoz meg egy hossz), hogy némileg csökkenjen a sörényeffektus… :rofl:

3 Likes

Csodaszép! Mindkét képen! :star_struck:

1 Likes

Nalam nem a sapka es sal a ludas, heti egyszer megyek ki a lakasbol. Meg a 32 evem alatt sose volt meg ilyen problemam.
En inkabb a szokitesre gyanakszok. A fodrasz szerint sose egette el a hajam szokites kozben, de mi mast is mondhatna?! :slight_smile: :slight_smile:

Akkor igazad lehet, a szőkített rész volt a gond.

1 Likes

Biztosan, nekem anno a dauer miatt lett olyan.

1 Likes

Jelentem, a NYX primer az oka annak, hogy tegnap nem maradt rajtam a szemsmink. Ma 10 órája van rajtam és inkább csak az alapozó meg a szemöldököm tűnt el. (A fényviszonyok most teljesen mások, még a bőröm is más színűnek tűnik)
Ja, és aludtam is benne délután a gyerekkel :sweat_smile:
Reggel:
Kép

Most:
Kép

16 Likes

Nekem mostanában a Rossmann saját márkás szemhéjalapja nagyon bevált :blush: Annak tükrében mondom, hogy előtte a többször ennyibe kerülő UD alapját használtam, és semmivel sem tudott többet…

5 Likes

Hu az UD nekem nem vált be. Melyik a Rossmann saját márkása? A tégelyes Rdel Young?

1 Likes

@Anheszenamon , szerintem az az :slight_smile:

Azt is használtam. Tényleg nem volt rossz de nem lett kedvenc. Azt hiszem hamar megromlott.

1 Likes

Tégelyes, de nem young, hanem :white_heart: me

1 Likes

Ma ezt a szemsminket készítettem el az Evana palettával:

Kép

Kép

Kép

10 Likes

Nekem ugyanilyen problémám volt 3 éve, fantasztikus otthoni szőkítő sparytől. A fél hajtömegem odalett, egy óriási rasztává állt össze az egész hajam és 1 év volt egy nagyon drasztikus hajvágás után, mire a hajszerkezetem úgy ahogy helyreállt. Soha többet nem boszorkánykodom otthoni szőkítéssel.
Gyönyörű lett a hajad, remélem hamar helyreáll a világ rendje. :blush:

1 Likes

Detto. Akkor mostmar biztos vagyok benne, hogy a szokites volt a gondja az en hajamnak is. De tudod mi az erdekes, hogy evek ota (kb 5) pontosan ugyanilyen?! Evente egyszer fentebb vittuk a balayage-t es csokolom. Azt nem ertem, hogy miert most lett elege a hajamnak. Jo lenne tudni, hogy a jovoben tobbet ne ismetlodjon meg ez az izgalmas dolog. :stuck_out_tongue:
Helyreallni pedig van ideje boven. Nem zavar, hogy rovidebb lett. Sot. Most valahogy jol is esik, hogy kiserletezhetek uj formakkal, technikakkal. :slight_smile:

4 Likes