Ma a Pupa stickkel alapoztam a szemhéjamat ès nagyon kívàncsi vagyok, mennyire fogja megtartani a szemfestéket.
Koszonom, es neked is @Brunettee!
Ha lesz majd kedved hozza, tegyel fel te is egy elotte-utana kepet. Mindig szivesen nezem a hajas valtozasokat is, hatha nem vagyok egyedul es akkor egyutt orulhetunk majd az uj hajadnak!
Áh sajnos nem bomlik ki, és olyan szinten össze van rasztásodva nekem is a tincs :O, az a baj a fejem tetejénél kezdődik a gubanc.
Egyszer régen (olyan 18-19 éve) nekem is volt ilyen problémám, azon is csak az olló segített. Én akkor hasonló hosszú, barna hajból, vállig érő vörösre váltottam.
Én bevallom, csak megmosom kétszer, balzsamozom (azt pár percig rajta hagyom), aztán csókolom. Van hajolajam, de mindig elfelejtem, nagyon ritkán kerül rá…
Az esetek 95 százalékában hagyom magától megszáradni.
Mostanában bekattant a hullámos haj, ezért még nedvesen teszek rá Tresemmé göndör hajra való habot, az szépen fixálja a hullámain. Máskor meg inkább egyenesre fésülöm.
Évente kb. háromszor megyek fodrászhoz, a többi hajfestést megoldom otthon.
Egymás mellett, hogy milyen, ha hullámos (plusz a 2,5 órás alvás utáni táskákat lehet megcsodálni a szemem alatt ) és ha egyenes:
Sajnos nekem nagy különbség van a hosszú hajam ápolásával töltött idő és a mostani rövid kezelésével töltött idő között. Illetve úgy érzem jobban is áll a rövid és fiatalosabb, mint a hosszú volt. Csak, hogy legyen ellenvélemény is
Nem a sapka vagy a sál csinál a hajatokba gubancokat? Nyáron gondolom nincs ilyen gondotok. A műszőrös kapucni is kócolja/csomózza a hajat.
Nagyon szép a hajad. Az enyém most a két hajhossz között van; nekem is mindig dilemma a vágatás, mert hiába szertném a fodrász is mindig lebeszél róla, mert kell egy súly (ahhoz meg egy hossz), hogy némileg csökkenjen a sörényeffektus…
Csodaszép! Mindkét képen!
Nalam nem a sapka es sal a ludas, heti egyszer megyek ki a lakasbol. Meg a 32 evem alatt sose volt meg ilyen problemam.
En inkabb a szokitesre gyanakszok. A fodrasz szerint sose egette el a hajam szokites kozben, de mi mast is mondhatna?!
Akkor igazad lehet, a szőkített rész volt a gond.
Biztosan, nekem anno a dauer miatt lett olyan.
Jelentem, a NYX primer az oka annak, hogy tegnap nem maradt rajtam a szemsmink. Ma 10 órája van rajtam és inkább csak az alapozó meg a szemöldököm tűnt el. (A fényviszonyok most teljesen mások, még a bőröm is más színűnek tűnik)
Ja, és aludtam is benne délután a gyerekkel
Reggel:
Most:
Nekem mostanában a Rossmann saját márkás szemhéjalapja nagyon bevált Annak tükrében mondom, hogy előtte a többször ennyibe kerülő UD alapját használtam, és semmivel sem tudott többet…
Hu az UD nekem nem vált be. Melyik a Rossmann saját márkása? A tégelyes Rdel Young?
Azt is használtam. Tényleg nem volt rossz de nem lett kedvenc. Azt hiszem hamar megromlott.
Tégelyes, de nem young, hanem me
Ma ezt a szemsminket készítettem el az Evana palettával:
Nekem ugyanilyen problémám volt 3 éve, fantasztikus otthoni szőkítő sparytől. A fél hajtömegem odalett, egy óriási rasztává állt össze az egész hajam és 1 év volt egy nagyon drasztikus hajvágás után, mire a hajszerkezetem úgy ahogy helyreállt. Soha többet nem boszorkánykodom otthoni szőkítéssel.
Gyönyörű lett a hajad, remélem hamar helyreáll a világ rendje.
Detto. Akkor mostmar biztos vagyok benne, hogy a szokites volt a gondja az en hajamnak is. De tudod mi az erdekes, hogy evek ota (kb 5) pontosan ugyanilyen?! Evente egyszer fentebb vittuk a balayage-t es csokolom. Azt nem ertem, hogy miert most lett elege a hajamnak. Jo lenne tudni, hogy a jovoben tobbet ne ismetlodjon meg ez az izgalmas dolog.
Helyreallni pedig van ideje boven. Nem zavar, hogy rovidebb lett. Sot. Most valahogy jol is esik, hogy kiserletezhetek uj formakkal, technikakkal.