Mit használtál ma?

Egyelőre nem mert elég sok bontott alapozóm van, de ha sikerül csökkenteni a készletemet akkor igen. Nagyon szeretem.

1 Likes

A mai sminkemmel egyáltalán nem voltam elégedett. Nap közepére a CP SSS nagyon erőteljesen megkopott. Szinte eltűnt a szememről. Egyelőre nem vagyok elájulva ettől a NYX szemhéjbázistól. :thinking:

Kép

6 Likes

Megőrülök, megvadulok annyira szép.

1 Likes

Nagyon köszönöm! :smiling_face_with_three_hearts:

Ma a Pat Mcgrath Mercury pigment került főszerepbe a szemsminkemben. Csodaszép és különleges szín.
Ma is KAP pirosítót használtam, ezúttal a Flirt árnyalatot.
A fotózáshoz használtam a telefonra csiptethető körfényt is :blush:
Kép

Kép

Kép

20 Likes

Ma reggelei kellékek. Nagyon bejött nekem a Tarte Chrome Paint pot. Csodás a színe. Ezt kombináltam a Mac Rose pigmentjével. A KAP rúzs a Joy árnyalat.
Kép

Kép

Kép

19 Likes

Nagyon szép lett :slight_smile:

1 Likes

Mesésen néz ki, ez az egyik kedvencem tőled!

1 Likes

Köszönöm szépen!

Az a pirosító annyira gyönyörű, mindig elolvadok tőle. Ez a pupa márványos blush ugye? :slight_smile:

1 Likes

Ez a Milani Dolce Pink. De megvan a Pupa márványos pirosítója is.

1 Likes

Ma egy ugyanolyan kék szemsminket készítettem mint amilyen a felsőm volt.
Rúzst kivételesen nem kentem fel.

Kép

Kép

Kép

Kép

16 Likes

Ma bemegyek az irodába, hát sminkre fel! :grinning:
Végre kipróbáltam a Mrs. Glam palettát, olyannyira, hogy a bronzosító, highlighter és a pirosító is abból van. :grinning:
Nagyon elégedett vagyok mindennel.

IMG_20201211_112739

IMG_20201211_112844

20 Likes

Jut eszembe, a tegnap esti témával kapcsolatban, @Mse: tojok rá, hogy 45 vagyok, hülye lennék nem használni ezeket a fényes szemhéjfestékeket! :grinning:

6 Likes

Szuperül nézel ki!

1 Likes

Hát ez nagyon szuper lett, szép vagy! :blush:

1 Likes

Viszont úgy néz ki, hogy a kontaktlencsével valami nem lesz kompatibilis. :confused:

Mire beértem a munkahelyemre, konkrétan alig láttam valamit. Olyan, mintha rárakódott volna a lencsére, amitől az homályos lett. Bementem a patikába, vettem tartót, folyadékot és szemcseppet, aztán itt bent kivettem.

Majd még tesztelem (otthon), hogy a szemceruza (kipróbáltam a Zoevát is), vagy a paletta volt az oka? A spirál biztosan nem, azt már a múlt hónapban is használtam a lencsével.

Most ki kéne találni, mivel mosom le a szememről a sminket, hogy vissza tudjam tenni a lencséket, mert szemüveget viszont nem hoztam…

Több tanulsága is van ennek a napnak. :grinning:

4 Likes

Nagyon tetszik!

Mindig felsohajtok “irigyen” a fotoid lattan: “barcsak ilyen szemoldokom lehetne” :innocent::innocent::innocent:

1 Likes

Ugye? Neked is jól áll. Sőt, szuperül!!! :heart:
Rajtam is ma szaténfényű pirosító van és fényes szemhéjfesték :slight_smile:
Nekem az jutott eszembe, mikor a pici fiammal voltam otthon, és folyton kérdezték, hogy jé, te nem vágattad le a derékig érő hajadat, hát az anyukák le szokták vágatni rövidebbre, amikor otthon vannak.
Mondtam, hogy a kisfiam telibe tojja a hajamat, sose vette a szájába, nem húzta, vagy otthon kontyba fogtam, és nem töltöttem el a hajmosással hosszabb időt, mintha rövidebb lenne. Megmos, megszárít, hullámokat kiemel, kész. Mintha társadalmi elvárás lett volna a “mamihaj”. Hordanék én rövidet, ha jól állna, de amíg megtehetem, kibontott sörényem van. Őszül? Igen. Ez van. Festetem.

7 Likes