Csak egy termeszetes es alig eszreveheto aszimmetriat latok. A sminkedben, a satirozasban szerintem nincs is hiba. Az osszes kepeden pont az ellenkezoje latszik. Mindig alaposan, igenyesen el van dolgozva minden. Nagyon is szepen.
Az aszimmetriaval sincs semmi baj, mind ilyenek vagyunk. Anyukamnak pl. a teljes bal szemoldoke a boretol merolegesen all. Ertheto ez? Mint mikor a macska szore egnek all. Na, neki a bal szemoldoke.
Anyunak meg mindkettő szemöldöke így eláll a bőrétől.
Ma egy Essence palettát használtam és próbáltam csak ebből megoldani a sminkemet, méghozzá azzal a színnel amihez még sosem nyúltam. Hát most már értem miért, magamon nem tetszik ez a szín Illetve kellene egy világosabb matt ebbe a palettába,csak szándékosan nem akartam más terméket is használni mellé.
Szeretem ezt a kis szelfi világító ízét, talán jobbak így a fotók.
Pedig nem rossz ez a hideg-meleg szín dolog. De ha nem szereted, akkor persze más tészta.
Igen, a hideg-meleg keverése miatt is furcsa, meg szerintem maga a kéknek ez az árnyalata nem áll jól nekem. Csak néha rámjön, hogy használjak olyan színeket is a palettákból, amiket általában kikerülök.
Ez a kék lilával vagy ezüstös szürkével istenien állna neked!
Velük festegettem ma reggel:
Ma csak egyetlen fényes színt vittem fel a teljes mozgó részre és ezt elsatíroztam egy matt árnyalattal. Az alsó pillatőbe fényes sötétbarnát tettem. A fotóról lemaradt a Nyx szemhéjalap. A mini Pat rúzs imádom, szerintem fogok venni teljes kiszerelésben is. Christy árnyalat, pont tökéletes számomra a színe.
Ez egy Armani alapozó?
Csak volt. Elhasználtam. Most EL DW-t tartalmaz, mert utálom a Mac pumpát az EL üvegén.
Jaj annyiszor csalódtam már én is amit más az egekig dícsért nekem nem vált be.
Most a Clinique Better glow-jával vagyok így az egészet lenyalja a maszk és oxidálódik is egy kicsit.
Jaj igen, ezt az alapozót Zsófi magasztalta az egekig az utóbbi pár videójában. Te is ott láttad? Nekem mondjuk nem való mert zsíros-kombinált bőröm van, szerintem 1-2 óra múlva zsírban tocsogna tőle az egész fejem.
Igen az adta meg az utolsó lökést,de a kolléganőm is használja és ő is szereti. Mondjuk tényleg láthatatlan. Nekem nem tocsog a fejemen csak a maszk leszedi . Viszont a Bobbi vagy az Artdeco poralapozója még maszkban is estig tart.
A Fenty alapozó már annyira a végét járja (project pan tagja) hogy csak segédeszközzel tudom kinyerni belőle a terméket, mert a pumpán keresztül már nem jön semmi. Sietős reggeleken emiatt nem opció.
Végre kipróbáltam a Pat paletta kék színét. A 4 éves kisfiam azt mondta: anya milyen szép színes lett a szemed!
Sajnos a fotó úgy adja vissza mintha imitt-amott lenne csak festék a szemhéjamon. A duokróm csillogás miatt nem tudtam úgy lefotózni, hogy élethű is legyen. Ahogy forgattam a fejem hol lila volt, hol pedig kék. Igazi ünnepi szín, hétköznapra kicsit túlzásnak érzem. Vagy nagyon vékony rétegben tudnám elképzelni.
Igy is gyönyörű!
De jó ez a szín! Én szilveszterre nagyon el tudom képzelni, hogy használnám.
Gyönyörű! Simán hordanám hétköznap.
Elképesztően szép, igazán különleges ez a szín Nem mellesleg pedig nagyon jól áll
Köszönöm szépen! Most így karácsony környékén biztosan előkerül majd párszor.
Újra meg fogod venni a Fenty alapozót?