Mit használtál ma?

Csak egy termeszetes es alig eszreveheto aszimmetriat latok. A sminkedben, a satirozasban szerintem nincs is hiba. Az osszes kepeden pont az ellenkezoje latszik. Mindig alaposan, igenyesen el van dolgozva minden. Nagyon is szepen. :slight_smile:
Az aszimmetriaval sincs semmi baj, mind ilyenek vagyunk. :smiley: Anyukamnak pl. a teljes bal szemoldoke a boretol merolegesen all. Ertheto ez? Mint mikor a macska szore egnek all. Na, neki a bal szemoldoke. :crazy_face:

3 Likes

Anyunak meg mindkettő szemöldöke így eláll a bőrétől. :sweat_smile:

2 Likes

Ma egy Essence palettát használtam és próbáltam csak ebből megoldani a sminkemet, méghozzá azzal a színnel amihez még sosem nyúltam. Hát most már értem miért, magamon nem tetszik ez a szín :grin: Illetve kellene egy világosabb matt ebbe a palettába,csak szándékosan nem akartam más terméket is használni mellé.
Szeretem ezt a kis szelfi világító ízét, talán jobbak így a fotók. :slightly_smiling_face:
IMG_20201204_132129 IMG_20201204_080145

13 Likes

Pedig nem rossz ez a hideg-meleg szín dolog. De ha nem szereted, akkor persze más tészta.

1 Likes

Igen, a hideg-meleg keverése miatt is furcsa, meg szerintem maga a kéknek ez az árnyalata nem áll jól nekem. Csak néha rámjön, hogy használjak olyan színeket is a palettákból, amiket általában kikerülök. :smiley:

2 Likes

Ez a kék lilával vagy ezüstös szürkével istenien állna neked!

1 Likes

Velük festegettem ma reggel:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

9 Likes

Ma csak egyetlen fényes színt vittem fel a teljes mozgó részre és ezt elsatíroztam egy matt árnyalattal. Az alsó pillatőbe fényes sötétbarnát tettem. A fotóról lemaradt a Nyx szemhéjalap. A mini Pat rúzs imádom, szerintem fogok venni teljes kiszerelésben is. Christy árnyalat, pont tökéletes számomra a színe.

Kép

7 Likes

Ez egy Armani alapozó?

Csak volt. Elhasználtam. Most EL DW-t tartalmaz, mert utálom a Mac pumpát az EL üvegén.

Jaj annyiszor csalódtam már én is amit más az egekig dícsért nekem nem vált be.
Most a Clinique Better glow-jával vagyok így az egészet lenyalja a maszk és oxidálódik is egy kicsit.

Jaj igen, ezt az alapozót Zsófi magasztalta az egekig az utóbbi pár videójában. Te is ott láttad? Nekem mondjuk nem való mert zsíros-kombinált bőröm van, szerintem 1-2 óra múlva zsírban tocsogna tőle az egész fejem.

Igen az adta meg az utolsó lökést,de a kolléganőm is használja és ő is szereti. Mondjuk tényleg láthatatlan. Nekem nem tocsog a fejemen csak a maszk leszedi . Viszont a Bobbi vagy az Artdeco poralapozója még maszkban is estig tart.

1 Likes

A Fenty alapozó már annyira a végét járja (project pan tagja) hogy csak segédeszközzel tudom kinyerni belőle a terméket, mert a pumpán keresztül már nem jön semmi. Sietős reggeleken emiatt nem opció.
Végre kipróbáltam a Pat paletta kék színét. A 4 éves kisfiam azt mondta: anya milyen szép színes lett a szemed! :heart_eyes:
Sajnos a fotó úgy adja vissza mintha imitt-amott lenne csak festék a szemhéjamon. A duokróm csillogás miatt nem tudtam úgy lefotózni, hogy élethű is legyen. Ahogy forgattam a fejem hol lila volt, hol pedig kék. Igazi ünnepi szín, hétköznapra kicsit túlzásnak érzem. Vagy nagyon vékony rétegben tudnám elképzelni.
Kép

Kép

Kép

22 Likes

Igy is gyönyörű! :star_struck:

1 Likes

De jó ez a szín! Én szilveszterre nagyon el tudom képzelni, hogy használnám.

1 Likes

Gyönyörű! Simán hordanám hétköznap.:slight_smile:

2 Likes

Elképesztően szép, igazán különleges ez a szín :blush: Nem mellesleg pedig nagyon jól áll :blush:

1 Likes

Köszönöm szépen! Most így karácsony környékén biztosan előkerül majd párszor.

2 Likes

Újra meg fogod venni a Fenty alapozót?