De jó, hogy írjátok! Óvatos leszek vele, mielőtt én is így kezdem a reggelt. Bár szerencsére én nem megyek sehova, csak a saját szórakoztatásomra sminkelek.
De jó neked, hogy nem kell kimozdulnod ebben a hidegben.
Pedig el sem hiszed, hogy örülök, ha végre kimehetek. Sajnos a meló miatt egyébként mostanában tényleg időm sincs kimenni, ha egy héten kétszer elmegyek itthonról, már sokat mondtam.
Ma a Makeup Obsession Feels palettát használtam, gyönyörű színek vannak benne. Nagyon szeretem a palettáikat, szerintem ár érték arányban szuper minőség.
Igen, én is fogpiszkálózni szoktam, de szerintem kicsit sűrűbb is lett az alapozó. Amúgy en is szeretem, de az ABH és az EL DW pumpaja nem csinál ilyet.
Köszi! Kézkrém van bent.
Inkább csak plusz idegeskedést okoznak, a munka mellett nincs időm mással foglalkozni. Annak örülök, hogy ha eszembe jut a blotting papert használni.
Nagyon szép vagy, olyan sikkes ez a lilás barnás smink! Örülök, hogy jól teljesít a paletta
Én is örülök, hogy kimehetek (bejárok dolgozni), pedig a korán kelést rühellem. De szeretem, hogy van a napnak egy menetrendje és találkozok emberekkel (soha nem gondoltam volna, hogy introvertáltként ennek örülni fogok).
Én is örülök, ha a nap közbeni mattításig eljutok
Ha valaki azt mondta volna , h örülni fogok a tömegnek, hát tuti kiröhögöm. Az előző hullám idején depi voltam a majdnem üres buszoktól
Köszönöm szépen! Eddig mindegyik palettájuk bevált, nagyon szeretem őket.
Ennek nagyon örülök! Akkor megérte beszerezni őket
Jaj de örülök, hogy más is így gondolja, hogy jó minőség
Nyilván nem egy ABH, de drogériás paletták között nagyon szuper.
Teljesen egyetértek.
Én a reggeli rohanást utálom. 7-re megyek dolgozni, 5:50-kor kelek, 6:40-kor indulok. Ha én viszem a kicsit oviba akkor még korábban. Meg ez a sok ruha amit fel kell venni. Mire felöltöztetem a gyereket, folyik rólam a víz
A mai kellékek szinte azonosak voltak a tegnapival. Az összes fotón úgy tűnik, mintha az egyik szemem sarka nem lenne rendesen elsatírozva. Élőben ez nem ilyen feltűnő, de van ott egy kis heg vagy nem is tudom mi az, és bárhogy satírozok akkor is így néz ki. Ezen a szememen egyébként a szempilláim is bénák, semmi ívük nincsen, és még szempillagöndörítővel sem tudok olyan hatást elérni ezen az oldalon, mint a másikon göndörítés nélkül.
Azért gyerekkel (vagy gyerekekkel) elindulni sosem leányálom Nálunk szigorúan a gyereknek kell előbb kabátot venni és ha ő kész van, akkor ráncigálom magamra a pulcsit és kabátot, különben baromira megizzadok én is
Ha melegebb évszak van, előfordul, hogy melltartóban rohangálva készülök
Bocs, az off miatt!
Nagyon csinos lett!
Nekem teljesen szimmetrikusnak tűnnek a pilláid. Amúgy az enyémek sem egyformák, a jobb szememen lévők lekonyulnak, a balosok meg vidáman kackiáskodnak.
Nálunk is pont így van
Én nem látok különbséget, szerintem egyformán szépek a pilláid, a heget is csak a telefonos fotók hibájának gondoltam volna, nekem rendszeresen csinál ilyet a telefonom, igaz nem mai darab már A heg miatt se érezd magad kellemetlenül, más a csak szemes kép, meg amikor egész arcosat tettél fel ott én nem is láttam sose
Szerintem nincs semmi hiba a fotón sem pedig Veled