Mit használtál ma?

Tyű!:open_mouth:

1 Likes

Meggyőző ez a paletta! Nagyon szép lett!

1 Likes

@dunaimano Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart: Akkor nem vagyok egyedül a rózsaszín rajongásommal :blush: Rúzsból is a legtöbb ennek a színnek az 50 árnyalatával van a legtöbb :smiley:

@Amadea Meg kell tanulnom még hogyan tudom felvinni, utána biztosan gyorsabban megy. A pénztárca meg biztosan drukkol, hogy ne jöjjek ebbe bele :smiling_imp:

@Melodee Köszönöm :heart: :kissing_heart: Huh akkor jó, kicsit megriadtam azért :see_no_evil:

4 Likes

Fantasztikis :star_struck: :star_struck: :night_with_stars:
Akarom mondani; fantasztikus!

1 Likes

Köszönöm szépen :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart: :hugs:

1 Likes

Gyönyörű lett ez smink! :star_struck:
…és kicsit irigy is vagyok :blush:, mert hiba tetszen(én)ek ezek a színek, rajtam az ilyen rózsaszínek, pirosas, vöröses árnyalatok úgy mutatnak, mintha beteg lennék… :zipper_mouth_face:

1 Likes

Hű, álomszép ez a pigment, csodás lett a sminked! :heart_eyes:

1 Likes

@umpalumpa köszönöm szépen :sparkling_heart: :kissing_heart: :hugs: Amúgy én fanatikusnak olvastam, lehet aludnom kéne :rofl:

@dyna Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: Nem lehet, hogy csak te látod így? Azért merem mondani, mert nekem is ez volt az első gondolatom, hogy nem lehet, hogy kicsit beteges a tekintetem? De aztán megszoktam a sminket és már tetszett :slight_smile:

@Blanky köszönöm szépen :sparkling_heart: :kissing_heart: Eszembe is jutottál, mert te is nagyon szereted a pigmenteket :blush:

2 Likes

Nem tudom… :relaxed: Rajtad nagyon jól áll, szép a tekinteted tőle, kiemeli. :star_struck:

1 Likes

De drága vagy köszönöm :star_struck: :heart: :kissing_heart:

Igen, van egy kis pigmentmániám. :crazy_face: :joy:

2 Likes

Kezdelek megérteni :wink: :heart:

1 Likes

Ma reggeli smink:
Kép

Kép

Kép

14 Likes

Mai alkotás (sajnos még vakuval sem látszik a rózsaszín csillogás)
Kép

Kép

Kép

Kép

17 Likes

Én picit látom. Nekem is lesz M . J palettám. Annyira megtetszett rajtad,hogy lecsaptam egyre a piactéren.

1 Likes

De jó! Remélem tetszeni fog. Mindenképp írj majd róla, hogy milyennek találod. :blush:

Szerintem jövő héten megjön. Alig várom írok.

1 Likes

Amikor a sminkcuccok összeesküdnek ellenem:
az alapozó* sugárban beterítette a padlót, de jutott belőle a Lisa Eldridge neszeszerre és a nadrágomra is. Utóbbit természetesen indulás előtt vettem észre.
Ma kihagyás után elővettem a mini EL spirált, á, egész szép pillákat csinált, jót tett neki a parkoltatás. Majdnem lefejeltem a tükröt a munkahelyen, amikor észrevettem, hogy az alsó pillatőben decens fekete csipkeminta díszlik. Élmény volt vizes papírtörlővel levarázsolni, mert sminklemosó nincs a hétköznapi utazós neszeszeremben és bent se.
Ja, és nőtt néhány hólyag az alsó ajkamra. Ezt legalább eltakarja a maszk.

• @Anheszenamon, jól emlékszem, hogy nálad se működik rendesen a Nyx Can’t Stop alapozó pumpája?
5 Likes

Ó, Te szegény! Ezek annyira bosszantó és hátráltató dolgok. Elronthatják a napot. :disappointed:
Egy kis kézkrém segíthet, ha sminkbalesetet kell javítani :nerd_face:

2 Likes

Hu igen azzal én is jàrtam már így. Ment az ajtóra, ruhámra, mosógépre. Szerintem az a gond hogy rászárad a cucc a pumpán lévő lyukra és amiatt nem tud kijönni. Ha beledugok egy tűt vagy fogpiszkót akkor jön de sokszor fröcsög. Nagyon bosszantó mert maga a termék nekem bevàlt.

3 Likes