Tyű!
Meggyőző ez a paletta! Nagyon szép lett!
@dunaimano Köszönöm
Akkor nem vagyok egyedül a rózsaszín rajongásommal
Rúzsból is a legtöbb ennek a színnek az 50 árnyalatával van a legtöbb
@Amadea Meg kell tanulnom még hogyan tudom felvinni, utána biztosan gyorsabban megy. A pénztárca meg biztosan drukkol, hogy ne jöjjek ebbe bele
@Melodee Köszönöm
Huh akkor jó, kicsit megriadtam azért
Fantasztikis
Akarom mondani; fantasztikus!
Köszönöm szépen
Gyönyörű lett ez smink!
…és kicsit irigy is vagyok , mert hiba tetszen(én)ek ezek a színek, rajtam az ilyen rózsaszínek, pirosas, vöröses árnyalatok úgy mutatnak, mintha beteg lennék…
Hű, álomszép ez a pigment, csodás lett a sminked!
@umpalumpa köszönöm szépen
Amúgy én fanatikusnak olvastam, lehet aludnom kéne
@dyna Köszönöm Nem lehet, hogy csak te látod így? Azért merem mondani, mert nekem is ez volt az első gondolatom, hogy nem lehet, hogy kicsit beteges a tekintetem? De aztán megszoktam a sminket és már tetszett
@Blanky köszönöm szépen
Eszembe is jutottál, mert te is nagyon szereted a pigmenteket
Nem tudom… Rajtad nagyon jól áll, szép a tekinteted tőle, kiemeli.
De drága vagy köszönöm
Igen, van egy kis pigmentmániám.
Kezdelek megérteni
Ma reggeli smink:
Mai alkotás (sajnos még vakuval sem látszik a rózsaszín csillogás)
Én picit látom. Nekem is lesz M . J palettám. Annyira megtetszett rajtad,hogy lecsaptam egyre a piactéren.
De jó! Remélem tetszeni fog. Mindenképp írj majd róla, hogy milyennek találod.
Szerintem jövő héten megjön. Alig várom írok.
Amikor a sminkcuccok összeesküdnek ellenem:
az alapozó* sugárban beterítette a padlót, de jutott belőle a Lisa Eldridge neszeszerre és a nadrágomra is. Utóbbit természetesen indulás előtt vettem észre.
Ma kihagyás után elővettem a mini EL spirált, á, egész szép pillákat csinált, jót tett neki a parkoltatás. Majdnem lefejeltem a tükröt a munkahelyen, amikor észrevettem, hogy az alsó pillatőben decens fekete csipkeminta díszlik. Élmény volt vizes papírtörlővel levarázsolni, mert sminklemosó nincs a hétköznapi utazós neszeszeremben és bent se.
Ja, és nőtt néhány hólyag az alsó ajkamra. Ezt legalább eltakarja a maszk.
- @Anheszenamon, jól emlékszem, hogy nálad se működik rendesen a Nyx Can’t Stop alapozó pumpája?
Ó, Te szegény! Ezek annyira bosszantó és hátráltató dolgok. Elronthatják a napot.
Egy kis kézkrém segíthet, ha sminkbalesetet kell javítani
Hu igen azzal én is jàrtam már így. Ment az ajtóra, ruhámra, mosógépre. Szerintem az a gond hogy rászárad a cucc a pumpán lévő lyukra és amiatt nem tud kijönni. Ha beledugok egy tűt vagy fogpiszkót akkor jön de sokszor fröcsög. Nagyon bosszantó mert maga a termék nekem bevàlt.