Én is így vagyok, megadja a kezdő lökést a naphoz, vagy épp életben tart. Visszafogottabb sminkek mögé bújik ilyenkor az álmos szemem.
Meg ez jelenti a napi kreatív perceket a hétköznapokban.
Aztán néha elcsodálkozok a mosdó tükrében, hogy ajjaj, látszik, hogy félig még aludtam sminkelés közben…
A mosdó veszélyes terület reggelente, a “Jézusom, már megint mennyire kimázoltam magam, hát ez hogy sikerült?!” gondolatok melegágya.
Ilyenkor megnyugtat, hogy reggel még mindenki kómásan néz ki a fejéből, és nem tűnik fel senkinek ez a picinyke sminkbaki
Áh, ne is mondd.
Az őszinte pillanatok a tükörbe meredve:
Nem egyforma a két szemöldököm
Túl vastag lett a szemöldököm
Nem egyforma az elsatírozás a két szememen
Borzasztó élénk lett, nem kellett volna élénksárgát használni a szemöldököm alatt
A napra lehet nézni, de az arccsontomra nem
Úristen, milyen erős ez a pirosító
Jézusom, ez a rúzs tényleg ilyen átkozottul sötét? Úgy nézek ki, mint egy boszorkány
Istenem, a ruhám és a sminkem köszönőviszonyban sincs egymással
És a legjobb: elfelejtettem szempillapsirált használni, maga a szemsmink meg brutál erős
Igen, ez mind én vagyok.
Haha, átérzem!
+1: A szempillaspirálból mindenhova kerül, és elfelejtem eltüntetni magamról. Két lábon járó panda vagyok
A szempillaspirál lemaradt érzést ismerem
Hűha! Ez nagyon extra lett!
OMG de szép!
Hát ez igazán gyönyörűséges egy smink, nagyon illik a szemed színéhez
Ja, és minderre a korona: elfelejtettem lesöpörni a lepergett szemfestéket…
Jaj, ez olyan szörnyű, és nagyon, nagyon látványos a hiánya.
Köszönöm az infót
Ragyogó napsütés csalta elő a Tammy pigmentet (Mallow Rascal). Rózsaszín hangulatom volt, a rúzs lehet már sok volt, de ki akartam próbálni Illatnak is rózsát választottam
Ja és nem mentem sehova, csak úgy itthonra, miért ne
Szerintem vagy 1 órán át sminkeltem , nap végén a glitter primerrel felvitt pigment tartott tovább potyogás nélkül, a nedves ecsetes potyogott.
Micsoda gyönyörűség, remélem, tetszenek a pigmentek!
Annyira jól megy a szemedhez!
Köszönöm szépen
Csodálatosak, bár, még csak őt bontottam meg, de teljesen levett a lábamról, szerintem az összes ajándék kívánságom Tammynál lendül, köszönöm a bűnös csábítást a pigmentes mennyországba Lefotózhatatlanul ragyog csillog élőben, le se akartam mosni most este
Tök megéri a + munkát a pigment felvitel!
Ó de gyönyörű vagy! Kedvenc színem a rózsaszín, elképesztőek ezek az árnyalatok!
Csak a pénztárcád nem fog engem szeretni.
Ha az ember rászánja az időt, rájön, hogy annyira nem macerás a felvitelük, mint ahogy annak tűnt.
Hű de gyönyörű! A rúzs szerintem egyáltalán nem sok, pont passzol a sminkhez, nagyon jó!
Evana paletta:
Nagyon tetszik!