Mit használtál ma?

Én is így vagyok, megadja a kezdő lökést a naphoz, vagy épp életben tart. :sweat_smile: Visszafogottabb sminkek mögé bújik ilyenkor az álmos szemem. :wink:

1 Likes

Meg ez jelenti a napi kreatív perceket a hétköznapokban.:slight_smile:
Aztán néha elcsodálkozok a mosdó tükrében, hogy ajjaj, látszik, hogy félig még aludtam sminkelés közben…

2 Likes

A mosdó veszélyes terület reggelente, a “Jézusom, már megint mennyire kimázoltam magam, hát ez hogy sikerült?!” gondolatok melegágya. :smiley:
Ilyenkor megnyugtat, hogy reggel még mindenki kómásan néz ki a fejéből, és nem tűnik fel senkinek ez a picinyke sminkbaki :sweat_smile:

3 Likes

Áh, ne is mondd.:smiley:
Az őszinte pillanatok a tükörbe meredve:
Nem egyforma a két szemöldököm
Túl vastag lett a szemöldököm
Nem egyforma az elsatírozás a két szememen
Borzasztó élénk lett, nem kellett volna élénksárgát használni a szemöldököm alatt
A napra lehet nézni, de az arccsontomra nem
Úristen, milyen erős ez a pirosító
Jézusom, ez a rúzs tényleg ilyen átkozottul sötét? Úgy nézek ki, mint egy boszorkány
Istenem, a ruhám és a sminkem köszönőviszonyban sincs egymással
És a legjobb: elfelejtettem szempillapsirált használni, maga a szemsmink meg brutál erős
Igen, ez mind én vagyok. :rofl:

15 Likes

Haha, átérzem! :smiley:
+1: A szempillaspirálból mindenhova kerül, és elfelejtem eltüntetni magamról. Két lábon járó panda vagyok :panda_face: :smiley:

5 Likes

A szempillaspirál lemaradt érzést ismerem :joy:

1 Likes

Hűha! Ez nagyon extra lett! :blue_heart:

1 Likes

OMG de szép!

1 Likes

Hát ez igazán gyönyörűséges egy smink, nagyon illik a szemed színéhez :star_struck:

1 Likes

Ja, és minderre a korona: elfelejtettem lesöpörni a lepergett szemfestéket…

1 Likes

Jaj, ez olyan szörnyű, és nagyon, nagyon látványos a hiánya.:rofl:

Köszönöm az infót :kissing_heart:

Ragyogó napsütés csalta elő a Tammy pigmentet (Mallow Rascal). Rózsaszín hangulatom volt, a rúzs lehet már sok volt, de ki akartam próbálni :star_struck: Illatnak is rózsát választottam :rose:
Ja és nem mentem sehova, csak úgy itthonra, miért ne :smiley:

Szerintem vagy 1 órán át sminkeltem :sweat_smile:, nap végén a glitter primerrel felvitt pigment tartott tovább potyogás nélkül, a nedves ecsetes potyogott.

20201129_110853

20201129_121449 kisebb

17 Likes

Micsoda gyönyörűség, remélem, tetszenek a pigmentek!
Annyira jól megy a szemedhez!:star_struck:

1 Likes

Köszönöm szépen :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart:
Csodálatosak, bár, még csak őt bontottam meg, de teljesen levett a lábamról, szerintem az összes ajándék kívánságom Tammynál lendül, köszönöm a bűnös csábítást a pigmentes mennyországba :heart_eyes: Lefotózhatatlanul ragyog csillog élőben, le se akartam mosni most este :smiley:
Tök megéri a + munkát a pigment felvitel!

1 Likes

Ó de gyönyörű vagy! Kedvenc színem a rózsaszín, elképesztőek ezek az árnyalatok!

1 Likes

Csak a pénztárcád nem fog engem szeretni.:smiley:
Ha az ember rászánja az időt, rájön, hogy annyira nem macerás a felvitelük, mint ahogy annak tűnt.

1 Likes

Hű de gyönyörű! :star_struck: A rúzs szerintem egyáltalán nem sok, pont passzol a sminkhez, nagyon jó! :ok_hand:

1 Likes

Evana paletta:
Kép

Kép

17 Likes

Nagyon tetszik!

1 Likes