Mit használtál ma?

Annyira szép vagy, szuper lett a sminked is :blush:

1 Likes

Köszönöm szépen :kissing_heart: :heart:

1 Likes

Elővettem a Jacklyn Hill Bling Boss palettát, lefotóztam, hogy felrakjam zsibire. De ahogy nèzegettem, annyira szép :purple_heart: Végül ez a smink kerekedett belőle, és az elhatározás, hogy marad. :sweat_smile:
Kép

Kép

Kép

17 Likes

De szep! Es milyen jol illik a szemszinedhez!

1 Likes

Olyan szépen sminkelsz, hogy legközelebb nemcsak a kész sminket, hanem a sminkelés lépéseit (vagy videót) :face_with_hand_over_mouth: is fel lehetne tenni, hogy a többiek tanulhassanak belőle. :blush:

4 Likes

Igazi munkahelyi Ritás színeket tartalmaz.:slight_smile:

3 Likes

Köszönöm, nagyon jól esik a hozzászólásod! Legközelebb jövő hétvégén lesz alkalmam és időm de le fogom fotózni lépésről-lépésre. Hátha valakit érdekel. Minden nap sminkelek csak reggel 6-kor rohanásban vagyok meg sötét is van.

9 Likes

Élőben ez is erősebb de a fotó sokat levesz belőle

1 Likes

Ma reggel 2 régen használt palettával sminkeltem, a Beautybay EYN Berry Matte és Berry Shimmer került elő.
A bőröm most szerencsére jó korszakát éli, a retinolt meghálálja.
Az előtte fotó készültekor nagyon sütött a nap, itt a zöld szemem nagyon szembetűnő, míg az utána kép esetében fény hiányában konkrétan barnának tűnik. :grin:
inCollage_20201129_143607342
IMG_20201128_113900_20201129144113842 IMG_20201129_143659 IMG_20201129_143724

18 Likes

Gyönyörű szemeid vannak, és nagyon jól állnak ezek a színek!

2 Likes

Köszönöm szépen! :blush:

1 Likes

Csodaszép vagy, smink előtt és utána is :heart: Igazi duokróm színváltós a szemed akkor :heart_eyes:
A rúzs is jól áll nagyon, milyen árnyalat?

1 Likes

Köszönöm :kissing_heart:, igyekszem mosolyogni, no hát valahogy át kell vészelni itt a nehéz időszakokat :blush: A fülit barátnőmtől kaptam nagyon eltalálta, szeretem az ilyen tollasakat is :bird: :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Ú de világítanak a zöld szemeid az első képen!
A sminked is nagyon szép lett, gyönyörű színek :slight_smile:

1 Likes

@Alsace Köszönöm szépen! :heart: A rúzs a lenti Lovely-ból az 5-ös árnyalat. :slightly_smiling_face:
https://kremmania.hu/kremek/lovely-extra-lasting-hosszantarto-matt-szajfeny

@dunaimano igen, ritkán jön ki ennyire durván a zöld árnyalata. :slightly_smiling_face:Köszönöm szépen! :slightly_smiling_face:

2 Likes

Nagyon szep szinek. Es milyen jol allnak!

1 Likes

Ma szorosabbra fűztem a barátságot a Blue Blood palettával. És csak annyit mondok, hogy “This is the beginning of a beautiful friendship!” :smiley:
Picit erősre sikeredett a végeredmény, de nálam ez nem meglepő. :face_with_hand_over_mouth:
IMG_20201129_174239
IMG_20201129_182702

18 Likes

Azta, igazi glam smink, nagyon jó lett!
Hétköznapokon is így sminkelsz?

1 Likes

Köszönöm! :blush:
Ááá, hétköznapokon negyed 5-kor kelek, finoman szólva akkor nem vagyok glam-kompatibilis :smiley: Csak egy nagy paca lenne a szememen. :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Jézusom, én még hatkor is alig bírom kinyitni a szemem (látszik is a reggeli “alkotásaimon”), nemhogy negyed ötkor… de nem szeretnék lemondani a sminkelésről, néha úgy érzem, az tart egyben.

2 Likes