Annyira szép vagy, szuper lett a sminked is
Köszönöm szépen
Elővettem a Jacklyn Hill Bling Boss palettát, lefotóztam, hogy felrakjam zsibire. De ahogy nèzegettem, annyira szép Végül ez a smink kerekedett belőle, és az elhatározás, hogy marad.
De szep! Es milyen jol illik a szemszinedhez!
Olyan szépen sminkelsz, hogy legközelebb nemcsak a kész sminket, hanem a sminkelés lépéseit (vagy videót) is fel lehetne tenni, hogy a többiek tanulhassanak belőle.
Igazi munkahelyi Ritás színeket tartalmaz.
Köszönöm, nagyon jól esik a hozzászólásod! Legközelebb jövő hétvégén lesz alkalmam és időm de le fogom fotózni lépésről-lépésre. Hátha valakit érdekel. Minden nap sminkelek csak reggel 6-kor rohanásban vagyok meg sötét is van.
Élőben ez is erősebb de a fotó sokat levesz belőle
Ma reggel 2 régen használt palettával sminkeltem, a Beautybay EYN Berry Matte és Berry Shimmer került elő.
A bőröm most szerencsére jó korszakát éli, a retinolt meghálálja.
Az előtte fotó készültekor nagyon sütött a nap, itt a zöld szemem nagyon szembetűnő, míg az utána kép esetében fény hiányában konkrétan barnának tűnik.
Gyönyörű szemeid vannak, és nagyon jól állnak ezek a színek!
Köszönöm szépen!
Csodaszép vagy, smink előtt és utána is Igazi duokróm színváltós a szemed akkor
A rúzs is jól áll nagyon, milyen árnyalat?
Köszönöm , igyekszem mosolyogni, no hát valahogy át kell vészelni itt a nehéz időszakokat
A fülit barátnőmtől kaptam nagyon eltalálta, szeretem az ilyen tollasakat is
Ú de világítanak a zöld szemeid az első képen!
A sminked is nagyon szép lett, gyönyörű színek
@Alsace Köszönöm szépen! A rúzs a lenti Lovely-ból az 5-ös árnyalat.
https://kremmania.hu/kremek/lovely-extra-lasting-hosszantarto-matt-szajfeny
@dunaimano igen, ritkán jön ki ennyire durván a zöld árnyalata. Köszönöm szépen!
Nagyon szep szinek. Es milyen jol allnak!
Ma szorosabbra fűztem a barátságot a Blue Blood palettával. És csak annyit mondok, hogy “This is the beginning of a beautiful friendship!”
Picit erősre sikeredett a végeredmény, de nálam ez nem meglepő.
Azta, igazi glam smink, nagyon jó lett!
Hétköznapokon is így sminkelsz?
Köszönöm!
Ááá, hétköznapokon negyed 5-kor kelek, finoman szólva akkor nem vagyok glam-kompatibilis Csak egy nagy paca lenne a szememen.
Jézusom, én még hatkor is alig bírom kinyitni a szemem (látszik is a reggeli “alkotásaimon”), nemhogy negyed ötkor… de nem szeretnék lemondani a sminkelésről, néha úgy érzem, az tart egyben.