Köszönöm mindenkinek a pozitív visszajelzést!
Legutóbb Pesten az Ázsia Centerben láttam, illetve vettem. Pontos márkát nem tudok. Nézegettem a neten is, de kipróbálásra úgy ítéltem meg, ez is jó lesz
Ne butáskodj, csodásan áll!
Köszi szépen a tippet Igyekszem valahonnan beszerezni, lehetőleg rendelni, de ha eljutnék az Ázsia Centerbe akkor mindenképp ott is szétnézek.
Nagyon szívesen
@Brunettee A férjemnek épp újságoltam ma délután, hogy mit keresek és mit szeretnék venni, erre kénytelen volt elárulni, hogy ezt rendelte meg nekem Karácsonyra. Szegény így már nem tudta titokban tartani.
Mindenesetre nagyon boldog vagyok, ez kicsit komolyabb, mint amit én vettem volna.
Úgy látszik sokat panaszkodhattam, hogy nem tudok normális fotót készíteni a sminkemről.
És mivel sminket nem venne már nekem, mert szerinte lassan nem férünk a cuccaimtól, ez jó kompromisszum volt neki.
Nagyon előzékeny, kedves férjed van!
Igen, bár nem annyira a meglepetések embere, szóval nem is számítok ilyesmikre tőle Ezért még jobban örülök neki.
Jaj, nekünk elég nehéz a kedvünkre tenni, mert mire kitalálják az ajándékot, egy este boldogan mutogatjuk a kiszemelt dolgot, hogy mit vettünk!
De kedves tőle.
Azt hiszem, ez bárkinek szuper ajándék lehet, itt a fórumon pedig pláne
Van egy hasonlóm is egyébként, ezt akkor használon, ha reggel nincs elég fény a szobában, vagy mást sminkelek. Fotózni a kicsivel nekem könnyebb, mert 26 féle helyen és szögben örökítem meg a művet, majd kitörlöm mindet, mert nem tetszik
Szuper ajcsi! Akkor innentől minden sminket kérünk képen megörökíteni és ide posztolni!
Jaj de szuper ajándék, nagyon kedves és figyelmes ajándék, tudta mivel egészítheted ki a sminkes hobbid
Elkészítettem, Melodee által inspirált sminkem a héten, sehova sem mentem, csak úgy itthonra, mert nagyon hiányzik a teljes sminkelés élménye
Úúú váááo! Gyönyörű vagy! A fülbevaló is milyen vagány!
A rúzs is nagyon jól áll! Ja és látom ám a huncut mosolyt!
Milyen nagy őzike-szemeid vannak!
@Amadea Igen, valóban nincsenek könnyű helyzetben.
@Brunettee Ez eszembe sem jutott Mondjuk valóban egyszerűbb lehet fotózni a kicsivel, elég vicces lesz mikor ezzel járom körbe a lakást.
@umpalumpa Köszönöm, igyekszem majd élethűbb fotókat feltenni, amint kézhez kapom. Swatchok fotózásánál is nagy segítség lesz szerintem.
@Alsace Igen, ez telitalálat volt a részéről.
Annyira szép vagy! És mindig amikor meglátok rólad egy fotót, valahogy az az első gondolat, ami eszembe jut, hogy olyan kedvességet, harmoniát sugároz az arcod!
Nem tudom pontosan miert, de ezen a kepen valahogy masabbak a szemeid. Ez a sminked tetszik eddig a legjobban, igazan szep. Es persze te is az vagy.
Én is másnak látom Alsace szemeit, nem annyira fedett a szemhéja itt, ugye? Sztem kicsit kipihentebb vagy, jól gondolom @Alsace ?
@umpalumpa nagyon köszönöm, nagyon drága vagy
@Blanky De aranyos tőled, köszönöm szépen, igazán szép bók amit írtál, megtisztelve érzem magam
@mlnda Örülök, hogy tetszik a sminkem köszönöm szépen
@umpalumpa-ál van a magyarázat az ingadozó szemhéjaimra, nagyban függ mennyire püffednek fel és kb maradnak is sajna úgy a kialvatlanságtól akár egész napra is