Mit használtál ma?

Köszönöm mindenkinek a pozitív visszajelzést! :blush:

1 Likes

Legutóbb Pesten az Ázsia Centerben láttam, illetve vettem. Pontos márkát nem tudok. Nézegettem a neten is, de kipróbálásra úgy ítéltem meg, ez is jó lesz :slight_smile:

1 Likes

Ne butáskodj, csodásan áll!

1 Likes

Köszi szépen a tippet :slightly_smiling_face: Igyekszem valahonnan beszerezni, lehetőleg rendelni, de ha eljutnék az Ázsia Centerbe akkor mindenképp ott is szétnézek. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nagyon szívesen :blush:

1 Likes

@Brunettee A férjemnek épp újságoltam ma délután, hogy mit keresek és mit szeretnék venni, erre kénytelen volt elárulni, hogy ezt rendelte meg nekem Karácsonyra. :smile: Szegény így már nem tudta titokban tartani. :smiley: Mindenesetre nagyon boldog vagyok, ez kicsit komolyabb, mint amit én vettem volna. :heart_eyes: Úgy látszik sokat panaszkodhattam, hogy nem tudok normális fotót készíteni a sminkemről. :rofl: És mivel sminket nem venne már nekem, mert szerinte lassan nem férünk a cuccaimtól, ez jó kompromisszum volt neki. :smiley:
image

22 Likes

Nagyon előzékeny, kedves férjed van!:slight_smile:

1 Likes

Igen, bár nem annyira a meglepetések embere, szóval nem is számítok ilyesmikre tőle :slight_smile: Ezért még jobban örülök neki. :slight_smile:

1 Likes

Jaj, nekünk elég nehéz a kedvünkre tenni, mert mire kitalálják az ajándékot, egy este boldogan mutogatjuk a kiszemelt dolgot, hogy mit vettünk!:rofl:

5 Likes

De kedves tőle. :slight_smile:
Azt hiszem, ez bárkinek szuper ajándék lehet, itt a fórumon pedig pláne :slight_smile:
Van egy hasonlóm is egyébként, ezt akkor használon, ha reggel nincs elég fény a szobában, vagy mást sminkelek. Fotózni a kicsivel nekem könnyebb, mert 26 féle helyen és szögben örökítem meg a művet, majd kitörlöm mindet, mert nem tetszik :sweat_smile:

1 Likes

Szuper ajcsi! :+1: Akkor innentől minden sminket kérünk képen megörökíteni és ide posztolni! :wink:

2 Likes

Jaj de szuper ajándék, nagyon kedves és figyelmes ajándék, tudta mivel egészítheted ki a sminkes hobbid :heart_eyes:

1 Likes

Elkészítettem, Melodee által inspirált sminkem a héten, sehova sem mentem, csak úgy itthonra, mert nagyon hiányzik a teljes sminkelés élménye :slight_smile: 20201126_134546

17 Likes

Úúú váááo! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: Gyönyörű vagy! A fülbevaló is milyen vagány! :star_struck: A rúzs is nagyon jól áll! Ja és látom ám a huncut mosolyt! :stuck_out_tongue_winking_eye: :wink:

1 Likes

Milyen nagy őzike-szemeid vannak! :heart_eyes: :eye: :eye:

1 Likes

@Amadea Igen, valóban nincsenek könnyű helyzetben. :joy:
@Brunettee Ez eszembe sem jutott :grin: Mondjuk valóban egyszerűbb lehet fotózni a kicsivel, elég vicces lesz mikor ezzel járom körbe a lakást. :joy:
@umpalumpa Köszönöm, igyekszem majd élethűbb fotókat feltenni, amint kézhez kapom. :blush: Swatchok fotózásánál is nagy segítség lesz szerintem. :slightly_smiling_face:
@Alsace Igen, ez telitalálat volt a részéről. :heart_eyes:

3 Likes

Annyira szép vagy! :heart: És mindig amikor meglátok rólad egy fotót, valahogy az az első gondolat, ami eszembe jut, hogy olyan kedvességet, harmoniát sugároz az arcod! :blush:

2 Likes

Nem tudom pontosan miert, de ezen a kepen valahogy masabbak a szemeid. Ez a sminked tetszik eddig a legjobban, igazan szep. Es persze te is az vagy. :slight_smile:

1 Likes

Én is másnak látom Alsace szemeit, nem annyira fedett a szemhéja itt, ugye? Sztem kicsit kipihentebb vagy, jól gondolom @Alsace ?

1 Likes

@umpalumpa nagyon köszönöm, nagyon drága vagy :heart_eyes: :kissing_heart:

@Blanky De aranyos tőled, köszönöm szépen, igazán szép bók amit írtál, megtisztelve érzem magam :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart: :kissing_heart:

@mlnda Örülök, hogy tetszik a sminkem köszönöm szépen :heart: :kissing_heart: @umpalumpa-ál van a magyarázat az ingadozó szemhéjaimra, nagyban függ mennyire püffednek fel és kb maradnak is sajna úgy a kialvatlanságtól akár egész napra is :sob:

2 Likes