Mit használtál ma?

Nem-nem, a reggeli keped lebeg a szemem elott es ott nincs csalas. :slight_smile:

1 Likes

Én meg rettentően irigylem az állkapcsodat :heart_eyes:

1 Likes

Mai smink:
EL DW alapozó
Hourglass setting púder
Marc Jacobs O’mega bronzer
Mac pirosító (Gentle)
Essence highlighter paletta
ABH Dipbrow pomádé
Nyx szemhéjbázis
ND Metropolis
CP So Jaded
Essence szempillaspirál
Alsó pillákra Clinique High Impact
Hourglass finishing púder
TIU matt rúzs (400-as)
Kép

Kép

Kép

11 Likes

Nem tudom miért tűnik úgy a fotón, mintha az egyik szemhéjam szélén lenne egy függőleges vonal. Valójában nem volt ott semmi…

De fura! A smink meg aranyszínűnek látszik, pedig sok zöldet használtál.
Ma vicces kedvében volt a telefonod.:slight_smile:

Igen. Szerintem az a gond, hogy reggel 6:30-kor még totál sötét van (ekkor végzek a sminkeléssel) és csak fürdőszobai megvilágításban tudok fotózni vakuval. Telefonon kicsit zöldebbnek hat, de gépen tényleg teljesen arany. Élőben viszont zöld volt :sweat_smile:

1 Likes

Lehet kapni 1-2 ezer forintért olyan körfényt, amit fel tudsz csiptetni a telefonra, a fotó után pedig le. Nem hittem el, hogy mekkora szüksége lehet az ember lányának egy ilyenre, amíg ki nem próbáltam. Ezeken a sötét reggeleken megmenti a smknkfotókat :blush:
Ettől függetlenül nagyon szép lett a sminked. :blush: olyan jókat alkotsz, mindig meghozod a kedvem a színekhez :blush:

5 Likes

Köszönöm a tippet, utánajárok :slightly_smiling_face:

Igen, a korai sötétedés ezt is meglőtte.:confused: De a paletta színei alapján nagyon szép lett, mostanában nálam is tarol a zöld.:star_struck::green_heart:

Na a mai tényleg zöld lett :frog:

Kép

Kép

Kép

Kép

23 Likes

Vááóóó, ez király! :crown: :star_struck:

1 Likes

Élőben nagyon durva. Kb mintha bálba vagy fotózásra mennék. Ráadásul ki kell most mennem az utcàra :sweat_smile: Remélem nem találkozok sok emberrel :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

De hisz’ ez csodás! Nem hiszem, hogy van, akinek nem tetszik. Annyira jó a forma, amit a feketével adtál a szemednek! Kiemeli minden szépségét az erős zöld is. Sztem a Te arcod, színeid (sötét haj) és szemformád simán elbírja az ilyen erősebb sminket. Ne aggódj :wink:

2 Likes

Tyű, ez gyönyörű lett! :star_struck:

1 Likes

Köszönöm! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

De még mennyire szép vagy :heart_eyes:, szerintem a karakteres arc nagyon széppé tud tenni valakit. Az enyém is kicsit az, de most már teljesen össze vagyok zavarodva hogy milyen az arcformám :sweat_smile:. Régen utáltam az arcformám amúgy, de rájöttem hogy tulajdonképpen jól áll :D. Mindig ovális arcformára vágytam, de lehet hogy az nagyon hülyén állna :D.

1 Likes

Nagyon szép sminket csináltál, max emiatt néznek majd meg :wink: Bátran viseld, nagyon jól áll :star_struck:

1 Likes

Ez a smink pont illik ehhez az idohoz;-) akinek errol a harsanysag jut eszebe, nagyon szurke lehet egy atlagos napja :innocent:

1 Likes

Szerintem is ez a smink zseniális lett, viseld bátran, nagyon jól áll! :blush:

1 Likes

Ilyet én is nagyon szeretnék, de nem akarok Aliról meg ilyen helyekről rendelni, hanem pár nap alatt szeretném megkapni. :slightly_smiling_face: Ha tudsz esetleg ilyen helyről vagy akár pontos termékről, légyszi ne tartsd magadban! :blush:

1 Likes