Mit használtál ma?

Az első próba óta minden nap a Stone Cold palettát használtam, hogy jobban megismerjem, és szokjam a hideg színeket. Azt kell mondanom, hogy az első benyomáshoz képest nagyon belopta magát a szívembe és nagyon megszerettem vele sminkelni. :blush:
Az első, második és az utolsó sor lettek a kedvenceim. :slightly_smiling_face:Az első napon szerintem pont a legkevésbé kedvenc színeimmel sminkeltem, valószínűleg azért is éreztem idegennek először.
Szóval nagyon örülök, hogy @dunaimano jóvoltából beszereztem, mert egyedi darab a kollekciómban a színek tekintetében. :slightly_smiling_face:

7 Likes

De örülök, hogy megszeretted! :blush:
Nekem még csak egyszer sikerült vele sminkelnem, de imádom. A minősége a szokásos, alappal estig bírta, ráadásul az itthoni edzést is abban nyomtam.
Abban maximálisan egyet értek, hogy különleges darab :blush:

2 Likes

Örülök, hogy te is szereted! :blush:

1 Likes

Ma is sminkeltem a CP palettával, bár sehova nem megyek, de itthonra is jól esik elkészülni. :slightly_smiling_face: Nem egy extra smink, de mégis jobb érzés.
Az alapozó lemaradt a képről, Catrice All Matt Plus - t használtam.
inCollage_20201127_122938305 IMG_20201127_114545
IMG_20201127_092317
IMG_20201127_092440

16 Likes

Megragadom a lényeget: de szép az a pirosító!

1 Likes

Valóban szép és nagyon szeretem a minőségét is, van pár darab itthon ebből és az égetett változatból is. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nekem 2 égetett van meg (az egyik a Luminoso), de mindig szemeztem ezekkel a gyönyörű rózsákkal.:slight_smile:

1 Likes

Nagyon csinosan nem mész sehova, a párod azért biztos értékeli.

2 Likes

Nagyon szepen all ez a smink, nekem talan ez tetszik eddig a legjobban. :slight_smile:
Es a paletta szinei is gyonyoruek.

1 Likes

Ravettem magam egy elotte-utana dologra.
Az elso kepen reggel 7.30 korul volt, viszonylag meg sotet, igy a tukor elott tudtam csak elfogadhato kepet csinalni (a benti fenytol vagyok ennyire sarga :stuck_out_tongue: ). A masodik kep ebedszunetben keszult, amikor is kipingaltam magam gyors tempoban. Kimondottan tetszenek most ezek a szinek.
Bocsanat a rossz minosegu kepekert, borzasztoan sotet van ma egesz nap. :confused:
A kovetkezoket hasznaltam:
3

21 Likes

Nem modellkedsz véletlenül? Olyan arcberendezésed van…! :heart_eyes:

4 Likes

Egyetértek @umpalumpa - val. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Amúgy meg bagolymondja :owl: Neked is olyan előkelő modelles arcod van ám! :slightly_smiling_face:

2 Likes

Nagyon szép vagy smink nélkül is. :slight_smile:

2 Likes

Haha, egyszer egy unokatestverem is mondott hasonlot. Jobb, ha idezem :joy: :
“Olyan arcod van, mint a modelleknek. Mindnek csunya az arca, de karakteres!”
Viszont neked, @Blankynak es @lumenanak koszonom a bokot. :smiling_face_with_three_hearts:

5 Likes

De “kedves” :smile:
A Te arcod szép, a karakteres is lehet szép!

2 Likes

Aranyos vagy, köszönöm szépen! :slightly_smiling_face:De azért attól távol állok :grin:

Szerintem nagyon szép madonna-arcod van, az unokatestvérednek alulfejlett az esztétikai érzéke.:slight_smile:

2 Likes

Pedig tenyleg nagyon szep, elokelo vonasaid vannak @Blanky. :slight_smile:
@umpalumpa, en benned is latok valami arisztokratikusat, talan a magasan ulo szemoldokod miatt. Olyan tekintelyt parancsolo a… tekinteted. :sweat_smile:
@Amadea, pedig ha tudnad! O maga az esztetikai erzek. :wink:

3 Likes

:sweat_smile: az csak a kicsit vastag szemöldök miatt lehet. Ami egyébként csalás- ABH Dipbrow-val követtem el.