Az első próba óta minden nap a Stone Cold palettát használtam, hogy jobban megismerjem, és szokjam a hideg színeket. Azt kell mondanom, hogy az első benyomáshoz képest nagyon belopta magát a szívembe és nagyon megszerettem vele sminkelni.
Az első, második és az utolsó sor lettek a kedvenceim. Az első napon szerintem pont a legkevésbé kedvenc színeimmel sminkeltem, valószínűleg azért is éreztem idegennek először.
Szóval nagyon örülök, hogy @dunaimano jóvoltából beszereztem, mert egyedi darab a kollekciómban a színek tekintetében.
De örülök, hogy megszeretted!
Nekem még csak egyszer sikerült vele sminkelnem, de imádom. A minősége a szokásos, alappal estig bírta, ráadásul az itthoni edzést is abban nyomtam.
Abban maximálisan egyet értek, hogy különleges darab
Örülök, hogy te is szereted!
Ma is sminkeltem a CP palettával, bár sehova nem megyek, de itthonra is jól esik elkészülni. Nem egy extra smink, de mégis jobb érzés.
Az alapozó lemaradt a képről, Catrice All Matt Plus - t használtam.
Megragadom a lényeget: de szép az a pirosító!
Valóban szép és nagyon szeretem a minőségét is, van pár darab itthon ebből és az égetett változatból is.
Nekem 2 égetett van meg (az egyik a Luminoso), de mindig szemeztem ezekkel a gyönyörű rózsákkal.
Nagyon csinosan nem mész sehova, a párod azért biztos értékeli.
Nagyon szepen all ez a smink, nekem talan ez tetszik eddig a legjobban.
Es a paletta szinei is gyonyoruek.
Ravettem magam egy elotte-utana dologra.
Az elso kepen reggel 7.30 korul volt, viszonylag meg sotet, igy a tukor elott tudtam csak elfogadhato kepet csinalni (a benti fenytol vagyok ennyire sarga ). A masodik kep ebedszunetben keszult, amikor is kipingaltam magam gyors tempoban. Kimondottan tetszenek most ezek a szinek.
Bocsanat a rossz minosegu kepekert, borzasztoan sotet van ma egesz nap.
A kovetkezoket hasznaltam:
Nem modellkedsz véletlenül? Olyan arcberendezésed van…!
Amúgy meg bagolymondja Neked is olyan előkelő modelles arcod van ám!
Nagyon szép vagy smink nélkül is.
Haha, egyszer egy unokatestverem is mondott hasonlot. Jobb, ha idezem :
“Olyan arcod van, mint a modelleknek. Mindnek csunya az arca, de karakteres!”
Viszont neked, @Blankynak es @lumenanak koszonom a bokot.
De “kedves”
A Te arcod szép, a karakteres is lehet szép!
Aranyos vagy, köszönöm szépen! De azért attól távol állok
Szerintem nagyon szép madonna-arcod van, az unokatestvérednek alulfejlett az esztétikai érzéke.
Pedig tenyleg nagyon szep, elokelo vonasaid vannak @Blanky.
@umpalumpa, en benned is latok valami arisztokratikusat, talan a magasan ulo szemoldokod miatt. Olyan tekintelyt parancsolo a… tekinteted.
@Amadea, pedig ha tudnad! O maga az esztetikai erzek.
az csak a kicsit vastag szemöldök miatt lehet. Ami egyébként csalás- ABH Dipbrow-val követtem el.