De huncutul nézel Milyen jó a rúzsod!
Káprázatos vagy!!!
Végre némi mosolyfoszlány. Ragyogsz!
Mindig ledöbbenek, hogy micsoda sminkeket tudtok magatoknak csinálni. Rendkívül szép, nagyon profi, ráadásul rejtett szemhéjjal…hihetetlen…
Kedves vagy, köszönöm szépen
Az volt a Velvet beauty.
Ma azzal a felkiáltással kezdtem sminkelni, hogy: Gyere Anastasia, menjünk válni!
Az ABH Amrezy palettát használtam.
Viszont rájöttem, hogy ez a barna háttér nem a legjobb, elmennek rajtam a színek sárgás irányba.
Húha, kalappal! Talán még lesz egy kisebb érzelmi löket, de te is tudod, hogy minden jobb lesz így. Nagyon csini vagy!
15 perc alatt túl is voltunk rajta.
Már nem volt bennem semmilyen rossz érzés miatta.
Túl vagy akkor ezek szerint rajta és lezártad Magadban! Örülök!
Kemény lehetett Akkor most gratulálni kell vagy részvétet nyilvánitani?
Gratulálni.
Gratulálok! Te egy bátor nő vagy és nagyon csinos is.
úgy irigylem a porcelán bőrödet…
csak úgy eszembe jutott
Akkor szívből gratulálok!
Most kezdődik az új életed illetve azért már elkezdődött egy ideje, de talán letudtad zárni a régit:slight_smile:. Remélem gyorsan megtalálod azt akivel boldog lehetsz. Vagy kiélvezed kicsit a szingli életedet plusz a gyerekeidre koncentrálsz, akik biztosan sok örömet szereznek számodra nap mint nap . Aztán egyszer csak kopogtat a Nagy ő
:)).
Nagyon szép vagy! Ragyogsz
Tegnap a Huda Nude Light palettát használtam. A többi termék nagyjából ugyanaz volt mint amiket mostanában fotóztam. A héten a KAP rúzsaimat használom. Tegnap Melrose volt soron.
Ma a Coloured Raine csodás palettájával sminkeltem. Nagyon szépek a színek, kiváló minőség. Egy színt a CP barackos palettából vettem.
Rúzs: KAP Pink Truffle