Mit használtál ma?

De huncutul nézel :face_with_hand_over_mouth: Milyen jó a rúzsod! :heart_eyes:

1 Likes

Káprázatos vagy!!! :blush:

1 Likes

Végre némi mosolyfoszlány. :blush: Ragyogsz!

1 Likes

Mindig ledöbbenek, hogy micsoda sminkeket tudtok magatoknak csinálni. :star_struck: Rendkívül szép, nagyon profi, ráadásul rejtett szemhéjjal…hihetetlen… :clap:

1 Likes

Kedves vagy, köszönöm szépen :blush:

1 Likes

Az volt a Velvet beauty. :slightly_smiling_face:

1 Likes

@koalace @dyna köszönöm szépen lányok! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Ma azzal a felkiáltással kezdtem sminkelni, hogy: Gyere Anastasia, menjünk válni!

Az ABH Amrezy palettát használtam.

IMG_20201126_085652

Viszont rájöttem, hogy ez a barna háttér nem a legjobb, elmennek rajtam a színek sárgás irányba.

IMG_20201126_084730

17 Likes

Húha, kalappal! Talán még lesz egy kisebb érzelmi löket, de te is tudod, hogy minden jobb lesz így. :slight_smile: Nagyon csini vagy!

1 Likes

15 perc alatt túl is voltunk rajta. :slightly_smiling_face:

Már nem volt bennem semmilyen rossz érzés miatta.

13 Likes

Túl vagy akkor ezek szerint rajta és lezártad Magadban! Örülök!

1 Likes

Kemény lehetett :muscle:Akkor most gratulálni kell vagy részvétet nyilvánitani? :grimacing:

1 Likes

Gratulálni. :grinning:

8 Likes

Gratulálok! Te egy bátor nő vagy és nagyon csinos is.

2 Likes

úgy irigylem a porcelán bőrödet…
csak úgy eszembe jutott

1 Likes

Akkor szívből gratulálok! :kissing_heart:

1 Likes

Most kezdődik az új életed illetve azért már elkezdődött egy ideje, de talán letudtad zárni a régit​:slight_smile:. Remélem gyorsan megtalálod azt akivel boldog lehetsz. Vagy kiélvezed kicsit a szingli életedet plusz a gyerekeidre koncentrálsz, akik biztosan sok örömet szereznek számodra nap mint nap :slight_smile:. Aztán egyszer csak kopogtat a Nagy ő :smiley: :)).

4 Likes

Nagyon szép vagy! Ragyogsz :blush:

1 Likes

Tegnap a Huda Nude Light palettát használtam. A többi termék nagyjából ugyanaz volt mint amiket mostanában fotóztam. A héten a KAP rúzsaimat használom. Tegnap Melrose volt soron.
Kép

Kép

10 Likes

Ma a Coloured Raine csodás palettájával sminkeltem. Nagyon szépek a színek, kiváló minőség. Egy színt a CP barackos palettából vettem.
Rúzs: KAP Pink Truffle

Kép

Kép

Kép

13 Likes