Mit használtál ma?

Neeem, abszolút nem utálom. Szerintem nagyon jó kis cucc, de lehet, hogy az idő járt el felette. Állagra és illatra nincs benne semmi különös, olyan mint új korában.

1 Likes

Nekem hasonló tapasztalatom a szempillaspirálokkal szokott lenni, nagyon el tudják hagyni magukat, de egy kis szempillaprimerrel még menthető a helyzet :smiley:

1 Likes

Kap még egy-két lehetőséget, de ha nem, akkor szomorúan búcsút veszünk egymástól. :slight_smile:
Ez viszont egy jó ötlet a spirálokra, ki fogom próbálni :slight_smile:

1 Likes

Jól teszed, ha nem okoz örömöt, akkor jobb is, ha repül, hiába project panes… :frowning: Remélem segít majd a spirálos dolog, majd mesélj, ha kipróbáltad :slight_smile:

Mesés ez a paletta! A fotón viszont sajnos semmi nem látszik abból, hogy mennyi árnyalatot használtam. 14 órája van rajtam a smink és szinte semmit nem kopott a szememről és nem ült be sehova a festék.
Kép

Kép

Kép

Kép

14 Likes

Kipróbáltam a Colourpop disney palettát :).

Screenshot_20201113-194920~2

Screenshot_20201113-195017~2

8 Likes

És hogy tetszik?

1 Likes

@Anheszenamon, nagyon tetszik, a színek nagyon-nagyon szépek, szerintem csodás színeket tartalmaz, amik illeni fognak hozzám és jól kombinálható paletta. Valahogy olyan elegáns smink lett belőle. A formulájuk nagyon jó. :). Colourpop palettát tényleg érdemes beszerezni :).

2 Likes

Én is nagyon szeretem a márkát. :blush:

1 Likes

További játék a Tala pigment fóliával, irtó nehéz szépen lefotózni, de megpróbáltam a lehetetlent. Sárga-ragyogózöld-kékes fénye van. A Melt palettából Mean Green, Space Queen és Grand Daddy került elő még. Rejtett szemhéjúként a “gyűrődés” fölé vittem fel glitter primerrel.

20201114_102735

20201114_102313

12 Likes

@Alsace Ez valami elképesztően szikrázóan csillog, álomszép lett! :heart::heart_eyes:

1 Likes

Ma végre teszteltem a Makeup Obsession Belle Jorden palettát, ami a héten érkezett, méghozzá egy olyan erős sminkkel, ami nagyon nem jellemző rám, a színe főleg nem. :slightly_smiling_face: Mivel ma sehova sem megyek, úgy voltam vele, hogy nem lőhetek mellé nagyon.
A paletta meglepően jó minőségű egyébként, nagyon pigmentáltak a színek (Milani szemhéjalap van alattuk) és könnyen el tudtam satírozni őket, pedig veszélyes színeket használtam. :slightly_smiling_face: Bőven megéri az árát. :slightly_smiling_face:
És nagyon tetszik az eredmény, úgy érzem, hogy nagyon kihozza a zöld árnyalatot a szememben. :blush:
IMG_20201114_104032
IMG_20201114_103658 inCollage_20201114_105825730

És miután egy órát sminkeltél ennyi látszik belőle a szemüveg alatt :joy:
IMG_20201114_103514

21 Likes

Grófnő, ez csodálatos! :star_struck: :heart_eyes:

2 Likes

:star_struck: Olyan ügyesen sminkelsz! :+1: Tényleg nagy kár, hogy elrejti a szemüveg, bár azért látszik, hogy szép, csak nem az egész befektetett munka.

1 Likes

Aranyos vagy, köszönöm szépen! :blush:
Van jó és rossz oldala is a szemüvegnek: van amikor bánom, hogy nem látszik teljesen amit alkottam és van amikor hétköznap reggel is vadulhatok feltűnés nélkül. :joy:

2 Likes

Pontosan így voltam ezzel én is!
Aztán Jeffree megtanította, hogy ezek a kékek már nem azok a kékek. :blush::blue_heart:

3 Likes

Szemüvegviseléskor is átjön a szépsége a sminkednek, nagyon jól áll a rózsaszín! Nagyon szépen sminkelsz mindig :heart_eyes:

Az én sminkemen is sokat tompít, ha rajtam van a szemüveg én mindig anélkül teszem fel a képeket :see_no_evil:

3 Likes

@Blanky de jó, köszönöm :kissing_heart: Épp azt néztem a tükörben, hogy feljebb is tehetnék még fóliát és akkor nem bújik el, mert ha kinyitom a szemem nem sok látszik belőle, de hát ma mindent lehet, úgyse megyek sehova nem baj ha nem lesz jó :smiley: Most inkább biztonsági játékos voltam :smiley:

@umpalumpa Köszönöm :kissing_heart: A Grófnőn azért még mindig nevetek, cuki vagy nagyon :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart:

3 Likes

Asszem @Amadea nevezett el így és nagyon illik Rád :princess:

3 Likes

Igen ő volt, olyan kedves tőle :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes