Neeem, abszolút nem utálom. Szerintem nagyon jó kis cucc, de lehet, hogy az idő járt el felette. Állagra és illatra nincs benne semmi különös, olyan mint új korában.
Nekem hasonló tapasztalatom a szempillaspirálokkal szokott lenni, nagyon el tudják hagyni magukat, de egy kis szempillaprimerrel még menthető a helyzet
Kap még egy-két lehetőséget, de ha nem, akkor szomorúan búcsút veszünk egymástól.
Ez viszont egy jó ötlet a spirálokra, ki fogom próbálni
Jól teszed, ha nem okoz örömöt, akkor jobb is, ha repül, hiába project panes… Remélem segít majd a spirálos dolog, majd mesélj, ha kipróbáltad
Mesés ez a paletta! A fotón viszont sajnos semmi nem látszik abból, hogy mennyi árnyalatot használtam. 14 órája van rajtam a smink és szinte semmit nem kopott a szememről és nem ült be sehova a festék.
Kipróbáltam a Colourpop disney palettát :).
És hogy tetszik?
@Anheszenamon, nagyon tetszik, a színek nagyon-nagyon szépek, szerintem csodás színeket tartalmaz, amik illeni fognak hozzám és jól kombinálható paletta. Valahogy olyan elegáns smink lett belőle. A formulájuk nagyon jó. :). Colourpop palettát tényleg érdemes beszerezni :).
Én is nagyon szeretem a márkát.
További játék a Tala pigment fóliával, irtó nehéz szépen lefotózni, de megpróbáltam a lehetetlent. Sárga-ragyogózöld-kékes fénye van. A Melt palettából Mean Green, Space Queen és Grand Daddy került elő még. Rejtett szemhéjúként a “gyűrődés” fölé vittem fel glitter primerrel.
Ma végre teszteltem a Makeup Obsession Belle Jorden palettát, ami a héten érkezett, méghozzá egy olyan erős sminkkel, ami nagyon nem jellemző rám, a színe főleg nem. Mivel ma sehova sem megyek, úgy voltam vele, hogy nem lőhetek mellé nagyon.
A paletta meglepően jó minőségű egyébként, nagyon pigmentáltak a színek (Milani szemhéjalap van alattuk) és könnyen el tudtam satírozni őket, pedig veszélyes színeket használtam. Bőven megéri az árát.
És nagyon tetszik az eredmény, úgy érzem, hogy nagyon kihozza a zöld árnyalatot a szememben.
És miután egy órát sminkeltél ennyi látszik belőle a szemüveg alatt
Grófnő, ez csodálatos!
Olyan ügyesen sminkelsz!
Tényleg nagy kár, hogy elrejti a szemüveg, bár azért látszik, hogy szép, csak nem az egész befektetett munka.
Aranyos vagy, köszönöm szépen!
Van jó és rossz oldala is a szemüvegnek: van amikor bánom, hogy nem látszik teljesen amit alkottam és van amikor hétköznap reggel is vadulhatok feltűnés nélkül.
Pontosan így voltam ezzel én is!
Aztán Jeffree megtanította, hogy ezek a kékek már nem azok a kékek.
Szemüvegviseléskor is átjön a szépsége a sminkednek, nagyon jól áll a rózsaszín! Nagyon szépen sminkelsz mindig
Az én sminkemen is sokat tompít, ha rajtam van a szemüveg én mindig anélkül teszem fel a képeket
@Blanky de jó, köszönöm Épp azt néztem a tükörben, hogy feljebb is tehetnék még fóliát és akkor nem bújik el, mert ha kinyitom a szemem nem sok látszik belőle, de hát ma mindent lehet, úgyse megyek sehova nem baj ha nem lesz jó
Most inkább biztonsági játékos voltam
@umpalumpa Köszönöm A Grófnőn azért még mindig nevetek, cuki vagy nagyon
Igen ő volt, olyan kedves tőle